kaynımın uzatmalı sevgilisi

Kimileri de alay konusu yapmış 12 yıl olmasını yalnız.:ssz:

Ben de sana katılıyorum.

Ayrıca sashamia'nın da dediği gibi sanki 40 yıllık gelin...:24:

valla 12 yıl ilişki surdurebilen kac kisi var dalga gecilcek birsey degil helal olsun evli degiller ama bu kadar yl nasıl surdurebilmisler demek lazım uzun bir zaman olabilir ama o insanların hayatlarında ne olur ne biter nerden bilcez..

karsı tarafdaki kız anlatsaydı bu konuyu heralde soyle olurdu: 12 yıllık bir sevgilim var erkek kardesi evlendi ve bizide davet ettiler bu arada belirtiyim erkek arkadasımın ailesi beni pek sevmez neyse eve gittik oturduk geldik ama sonrasında bi de ne duyim kardesinin esi onun dugun fotolarına bakmayı teklif etmedim diye onları tebrik etmedim diye (inanın o anda unuttum yoksa inadına degildi bu) film izlerken sevgilime sarılmısım diye birde y markanın ayakkabısını ve esofmanını gorunce bu ne y askı dedim diye bana sinir olmus birde beni sevgilime yakıstırmamıs kendimi guzel bilgili sanıyomusum ama degilmisim onun icin sadece gerzekmisim ve bana oyle sinir olmuski 2 gundur eli ayagı titriyormus ve aklına geldikce midesine agrılar giriyormus ben simdi napıyım nasıl davranmalıyım bu insana:31:

bide onun tarafından bakmak lazım olaya diye dusunuyorum bazı hareketleri o anda itici gelse dahi tanımak icin zaman gerekir insanları ilk goruste not veremezsiniz birde 12 yıllık bir ilişkiyi surdurebilcek sabır varmıs kızda bence oyle cokda uyumsuz biride degildir gibi geldi

aynen gvencım dogru ozetlemıssın olayı valla .12 yıl yaa kolay mı !

sabırlı bı kızmıs kı 12 yıl boyunca o ılıskıyı devam ettırmıs .

yanı sımdı o kız asırı asabı patavatsız kavgacı bı tıp bıle olsa

ona mübahdır derım yanı :).12 yıl boyunca kımbılır neler gorup neler cekmıstır .

Son düzenleme:
valla 12 yıl ilişki surdurebilen kac kisi var dalga gecilcek birsey degil helal olsun evli degiller ama bu kadar yl nasıl surdurebilmisler demek lazım uzun bir zaman olabilir ama o insanların hayatlarında ne olur ne biter nerden bilcez..

aynen gvencım dogru ozetlemıssın olayı valla .12 yıl yaa kolay mı !

sabırlı bı kızmıs kı 12 yıl boyunca o ılıskıyı devam ettırmıs .

yanı sımdı o kız asırı asabı patavatsız kavgacı bı tıp bıle olsa

ona mübahdır derım yanı .12 yıl boyunca kımbılır neler gorup neler cekmıstır .

Öyle demeyin ya,bekar o kızcağız;yani canı cehenneme ! :6:

kıskanç bir yapın var,ne o öle kaynana gibi tepeden tırnağa sorgulamışsın,o evde en çokta senden çeker,kafanda paranoyalar yapıp durma,o kız senın ne yaptığın yemekleri yemek ne evnını nede düğün fotolarına bakmak zorunda..sevgilisiyle samimi olmasına niye üzüldün,açık olsada sevinecektin demek ki

yeni tanıdığı birinin evinde böyle davranması böyle konuşması normal mi diyorsun ama senin de yeni tanıdığın biri hakkında bu kadar önyargılı olman normal gelmedi bana..
kız senin fotoğraflarını görmek zorunda değil hatta benim de aklıma gelmezdi evine gidince a düğün fotoğraflarına bakayım demek.her hareketi batmış sana her tavrından bişeyler çıkarmak için uğraşmışsın adeta.
ayrıca paraları yok evlenmesinler diyorsun da,siz de kredi çekerek evlenmişsiniz zaten?
hepsini geçtim,x beyefendi kızı sevmiş kabul etmiş ne size ne de babasına sorduğunu sanmıyorum.
son cümleniz de herşeyi açıklıyor zaten:
" dıyorum kı bı durun bı ilk gelın oldugumu bıleyım ama tı olmadı malesef :("

12 yıllık olması değil ki sorun kızın sırnasık davranması aile ortamında .siz böyle mi davranıyorsunuz anlamadım olayı ben .12 yıl çıkmışsa helal bencede ben çoktam ayrılmıştım beni oyalıyor bu adam diye ben 6 ayda evlendim toplamda .

12 yıllık olması değil ki sorun kızın sırnasık davranması aile ortamında .siz böyle mi davranıyorsunuz anlamadım olayı ben .12 yıl çıkmışsa helal bencede ben çoktam ayrılmıştım beni oyalıyor bu adam diye ben 6 ayda evlendim toplamda .

sevgilisiyle film izlerken sarılmıs ve ortamda bulunanlarda yeni evli bir cift aile ortamına yakısmayacak ne yapmıslar sevismislermi hani goremedim ben yazıldıysa eger:26: kayınpederinin veya kayınvalidesinin yanında yaptıklarınıda anlatmamıs sadece kayınpederinin bu kız bize gore degil davranıslarını begenmedim demesini yazmıs da ne yapmıs bu kız (mış) lara goremi yorum yapıcam simdi kızın hakkında

Son düzenleme:
sevgilisiyle film izlerken sarılmıs ve ortamda bulunanlarda yeni evli bir cift aile ortamına yakısmayacak ne yapmıslar sevismislermi hani goremedim ben yazıldıysa eger:26: kayınpederinin veya kayınvalidesinin yanında yaptıklarınıda anlatmamıs sadece kayınpederinin bu kız bize gore degil davranıslarını begenmedim demesini yazmıs da ne yapmıs bu kız (mış) lara goremi yorum yapıcam simdi kızın hakkında

canım buna benzer bir olay bende yaşadım hoş olmuyor sırnaşmalar vs .bide yani evlide olsan hoş değil başkasının yanında bize göre ters .film mi izlemeye gelmiş ayrıca sohbet etsin konuşsun onane hangi marka ayakkabı alıyorsa çirkin davranmış bence belli etmiş kendini .neden savunulduğunu anlamadım .daha sevecen olabilirdi .bu kız neden kıskansın ki onu zaten istediğiyle evlenmiş yani .neyini çekemeyecek ki anlamadım .

ben seni anlıyorum kız biraz laubali bir tip .bunlar kaç yaşında ya 12 senelik ilşki mi olrmuş anlamadım ben ya evlenirsin ya ayrılırsın yani bunca sene bu ne demek çok saçma sapan birşey .sen bu kız için niye moralini bozuyorsun ki .ben eşime ailesinin yanında asla sarılmam görgü kuralıdır bu .hoşlanmam bu tarz şeylerden .bizede bir kere kuzeni ve nişanlısı geldi eşimin .kız sarılıyor öpüyor falan bunlar gidince eşim dedi ne biçim kız basit basit hareketler dedi .rahatsız oldu yani.

neyini kıskanıcakmışsın ki .12 yıldır yolunda gitmeyen bir ilişkiyi sürdürme çabalarını mı ?ya arkadaşım boşver bence o seni kıskanmış baksana tebrik etmemiş bile .sallama bile değmez böyle tipleri .ondan saygı olsa abisinin yanında çocuğa sarılmaz öle cıvık cıvık biri işte belli .

ya boşver desinler kendini biliyorsun sen .anlıyorum bende öle vıcık tipleri sevmem .gelmişsin bir yere aile evine orda oturmasını kalkmasını biliceksin .ama iyiliğin için sakın karışma aldırma bile böyle tiplerden uzak dur bence hiç görüşme bile .evli bile değillermiş baksana ne gerek var ki görüşmeye .evlenirselerde mesafeli olursun olur biter .

hoşlanmaığın insanlarla görüşmek zorunda değilsin ki zaten kaparsın kapını müsait değilim dersin .ben seni anladım .kız sanki kırk yıllık tanışıklığınız varmış gibi sana ilgi göstermemiş banane havalarına girmiş .e insan tabi iki laf etsin bekler .benimde başıma geldi işte .geldiler falan öpüyor sarılıyor yuh dedik yani eşim mahçup oldu bana karşı rahatsız oldu .kız oralı bile değil .çocuk soğuk durmaya çalışıyor sırnaşıyor falan filan off dedik neyseki gittiler bidaha görüşeceğimi sanmıyorum .hiç sormadı bile nasıl tanıştınız vs vs .bende birşey sormadım .

kız burda rahatsız olduğu durumu belirtmiş neden hemen kıskanç deniliyor ki?12 senelik ilişki olunca ne oluyor ki anlamadım ben .ailede istenmiyor belli kız .

bencede 12 sene ne yaa koptum okurken

Üşenmedim ve tüm yazdıklarınızı alıntıladım.

Neredeyse her mesajda benim eşim,benim evliliği,benim eşim vs.

Hele ki 12 yıl boyunca evlenemedikleri için alay etmeniz !

Bir şey dikkatimi çekti,neden her topikte;eşinizden,mutluluğunuzdan dem vuruyorsunuz ?

Evli bile değillermiş yazmışsınız.

Siz evli mi doğdunuz ? :6:

canım buna benzer bir olay bende yaşadım hoş olmuyor sırnaşmalar vs .bide yani evlide olsan hoş değil başkasının yanında bize göre ters .film mi izlemeye gelmiş ayrıca sohbet etsin konuşsun onane hangi marka ayakkabı alıyorsa çirkin davranmış bence belli etmiş kendini .neden savunulduğunu anlamadım .daha sevecen olabilirdi .bu kız neden kıskansın ki onu zaten istediğiyle evlenmiş yani .neyini çekemeyecek ki anlamadım .

bende sizin neden o kızı kotulediginizi anlamadım burda eminim bircok kisi gencler otururken sevgilisiyle sarmas dolas oluyodur cunku birbirini anlıyor rahatsın sarılsın tabi bende sarılırım kocama oh ne guzel oyle film izleriz bu bir insana sinir olunabilcek birsey degil zaten.. guzel sanıyor kendini guzel degil gerzegin teki vs kaynıma yakısmıyor bunlarda dogru seylermidir ya sanamı sorcaktı kaynın bak bakıyım yakısıyomu bana diye bide mide agrısı cektirecek veya el ayak titremesi yaptıracak birseymi bu bende buna anlam veremedim ama neyse o kıza acıdım

Son düzenleme:
eleştırının dozu bazen kacıyor.konu sahıbının sahsını incitici elestırıler hos degıl.ayrıca evlı bıle olunsa sırnasık durmak hıc normal degıl. en azından ben oyle dusunuyorum.cok sevdıgım arkadaslarım bu sekılde otururlardı. onların yanında sen utanıyorsun resmen ama uyaramıyorsun. konunun yorumlara acık olması demek herkesın ıstedıgı gıbı yorum yapması anlamına gelmıyor ne yazık ki:50:

okudum okudum da ellerinin titremesine neden olan, mideni ağrıtan durumu çözemedim.

kaynının kıza 'deli divane' olduğunu söylemişsin. eşin sana karşı nasıl? yani böyle deli divane mi?

rahatsız olduğun şeyi tam yazmamışsın bence.

marka muhabbetine bu kadar takman normal değil emin ol.

ne var yani şu markayı seviyosun galiba demişse, muhabbet açmıştır belki?

eleştırının dozu bazen kacıyor.konu sahıbının sahsını incitici elestırıler hos degıl.ayrıca evlı bıle olunsa sırnasık durmak hıc normal degıl. en azından ben oyle dusunuyorum.cok sevdıgım arkadaslarım bu sekılde otururlardı. onların yanında sen utanıyorsun resmen ama uyaramıyorsun. konunun yorumlara acık olması demek herkesın ıstedıgı gıbı yorum yapması anlamına gelmıyor ne yazık ki:50:

ama konu sahibi baska birine gerzek diyebiliyor ki ortada elle tutulur bir sebep yok

Son düzenleme:
sen kızdan hoşlanmamışsın ama senin kafana takacağın sinir olacağın bir durum yok ortada bence:31:
sen kendi yuvanda eşinle mutlu olmaya bak kimseyi umursama
hoşlanmıyorsan az ve öz görüşürsün olur biter

Üşenmedim ve tüm yazdıklarınızı alıntıladım.

Neredeyse her mesajda benim eşim,benim evliliği,benim eşim vs.

Hele ki 12 yıl boyunca evlenemedikleri için alay etmeniz !

Bir şey dikkatimi çekti,neden her topikte;eşinizden,mutluluğunuzdan dem vuruyorsunuz ?

Evli bile değillermiş yazmışsınız.

Siz evli mi doğdunuz ? :6:

ne alakası var ki evli olup bekar olmakla bunun ?bekarkende bu sforumda yazıyordum .evliykende .evliliğimden bahsederim yani herkes bahsediyor niye rahatsız ettiki seni anlamadım .
12 yıl boyunca evlenememeleriyla alay etmedim .uzun ilişkiler hüsranla bitiyor o yüzden saçma buluyorum sadece diyorum .istisnalar olabilir .ama yüz kere ayrılıp barışan bir çift evliliği götüremez .
evli doğmadım bekarkende kendimle barışık ve çok mutluydum inan bana .şimdi doğunun bir şehrinde yaşıyorum .bekarken istanbulun göbeğindeydim mesela

ya bende üzüldüm herkes kıskançsın 12 yıldır mutlular 40 günlüksün sen sus falan demiş .bencede doğru değil vıcık vıcık bende rahatsız olurum .

ama konu sahibi baska birinin sahsına gerzek diyebiliyor ki ortada elle tutulur bir sebep yok

yorumuna saygı duyuyorum. o kelımeyı kullanması hos degıl ama kendısını ılgılendırır. bızden ıstedıgı yanlıs mı dogru mu dusundugu. ve buna cevap yazanların agır elestırı getırmesını anlayamıyorum her seyın dozu guzel. bunu butun konular ıcın soyluyorum canım.

bende sizin neden o kızı kotulediginizi anlamadım burda eminim bircok kisi gencler otururken sevgilisiyle sarmas dolas oluyodur cunku birbirini anlıyor rahatsın sarılsın tabi bende sarılırım kocama oh ne guzel oyle film izleriz bu bir insana sinir olunabilcek birsey degil zaten.. guzel sanıyor kendini guzel degil gerzegin teki vs kaynıma yakısmıyor bunlarda dogru seylermidir ya sanamı sorcaktı kaynın bak bakıyım yakısıyomu bana diye bide mide agrısı cektirecek veya el ayak titremesi yaptıracak birseymi bu bende buna anlam veremedim ama neyse o kıza acıdım

abartmış orda haklısın ama sarılmak yinede hoş değil bence.

Back
X