kaynımın uzatmalı sevgilisi

cok fazla abartmıssın durumu facede resimleri var bizimkilerin haberi yok falan demissinde 12 yıllık sevgili onlar artık asmıslar herkesde durumu biliyor kayınpederin sevmiyebilir ama aile arasında cozulmesi gereken bir mevzu neticede sizi yine ilgilendirmez size karsı hoslanmadıgınız bir davranısı oldugunda careyi sık gorusmemekle bulursunuz

günün özeti cidden .

ay cnm yaa sen mutlusun allaha şkr kıskanmanada grk yok baksana kopuk bi ilişki evlenseler evlilikleri bile yürümez takma kafana muhatapta olma resmiyet olana kdr mutluluğuna bak senn

ben evlenicem daha 40 gün olacak eltimi düşünücem hahha:)
kocama ne giyineceğimi ne yemek yapacağımı neler anlatacağımı ne filmi izleyeceğimizi
düşünmekten aklıma bile gelmezdi:1:
size ne millet gezer tozar herkes siz gibi ince de düşünmek zorunda değil şahsen fotoğraf
bende bakmam öyle :P

ben evlenicem daha 40 gün olacak eltimi düşünücem hahha:)
kocama ne giyineceğimi ne yemek yapacağımı neler anlatacağımı ne filmi izleyeceğimizi
düşünmekten aklıma bile gelmezdi:1:
size ne millet gezer tozar herkes siz gibi ince de düşünmek zorunda değil şahsen fotoğraf
bende bakmam öyle :P

Aynen,hani bir halk tabiri vardır,daha kırkın yeni çıkmış.:27::27:

Ayrıca konu sahibini yere göğe sığdıramayanları da anlamıyorum.

Düşene vurmaya ne meraklıyız.:ssz:

12 sene çok uzun bir zaman ama konunun tarafsızlığından nasıl bu kadar eminsiniz? :19:

Gezip tozmuşlarmışmış...Laflara bak. :19::19:
2 saatte sinirden fena olmuşsun bi de.
Biraz insanları olduğu gibi kabullenmeyi öğrenin.
Belki senden gördüğü ilk anda hiç hoşlanmadı ve sohbet etmek istemedi, tebrik etmedi.
Belki kişiliği o. Soğuk bir insan.
Marka konusundaki lafında da hiçbir tuhaflık göremedim.

Biraz rahat olmanı öneririm.
Onların ilişkisi seni alakadar etmez. Kendi kendini yer bitirirsin ancak böyle.
Saçmalığın daniskası uğraşıp kafana taktığın mevzu. :19:

''sinirden 2 gün ellerim titredi '' demişsin resmen güldüm yaa .

yok evlılık albümümüze bakmadı, yok hayırlı olsun demedi.insanlık hali aklına gelmemiş olabilir.sen çıkarıpta gösterseydın sonucta ev sahıbı sensın.

ayrıca bende sıkılırım evlılık albümlerine bakmaya, acaba bende mi uyuz bir tipim :26:

'' oooo bakıyorum da baştan sona y takılıyoruz '' kız belkı laf olsun diye söylemiştir. kıza kafayı takmaktan muhabbet bıle etmemişsin, evıne gelen misafır sonuçta.

aıle kızı istemıyor demişsin? aıle ıstemıyor dıye senınde bundan etkılenmene gerek yok.o kız senın kardeşin veya sende olabilirdin!.

aıleden çok sen uyuz olmuşsun, bu onların sorunu senın karısman hiç doğru değil!.

tanı: kıskançlık bence. tanımadan yargıladığına göre.
başka sonuç çıkaramadım.

benim anlamadıgım ister 12 sene ister 30 sene bu onları ilgilendirir burda istenilen evlenmemelerimi yani nedir :26: herkesin baskasına itici gelen tarafı olurda kızda yani oyle birsey yapmamıs bir zararı dokunsa diycem haklısınız

Son düzenleme:
evet laubali olmuşlar sıkıntı da burada kıskandığımı düşünenler olmuş aksine fazla sahiplenici davrandım sanırım, teşekkürler yorum için

ister laubali olurlar ister olmazlar... üstelik sende gençsin anlaman lazım.. herkesi tek tip insan modeline sokmak istiyoruz bizler sanki nişanlanıp evlenince öpüşüp koklaşılmaz ayıptır diyoruz. belki en iyisini onlar yapıyorlar...

kıskancsınız veya degılsınız bılemem ancak,konunuzu uc kere ust uste okumama ragmen

bu kızcagızın sıze ne yaptıgını hala anlamıs degılım .kendı kendınıze bırseylerı yadırgıyorsunuz

uzatmalı sevgılı olmaları yada araların da kavga etmelerı yada bırbırlerıne davranıs bıcımlerı

sızı neden bu kadar cok ılgılendırıyor kı .cok ozur dılerım ama sıze ne !

40 gunluk evlı oldugunuzu belırtmıssınız bı'de .40 yıldır o evdeymıssınız gıbı tum aıle ıcı

sorunları bıle sahıplenmıssınız .

sankı cocugun annesı gıbısın :) bırak kaynanalıgı cocugun annesı yapsın sız karısmayın .

daha cok yenı evlısın sen kendı evlılıgınle ılgılen .kayınvalıdene kayınpederıne ıyı goruncem

dıye kıza durduk yere gıcık olmaya gerek yok .cıftelere luten kostek olmayın!

ayrıca sunu da belırtmeden gecemeyecım ,lutfen bıraz empatı kurmayı ogrenın .

sız degıl de o cıft evlı olmus olabılır ,uzatmalı sevgılı konumun da sız olabılırdınız .

dusunsenıze o 40gunluk gelının sızın hakkınız da durduk yere boyle seyler dusundugunu

ne kadar can sıkıcı olurdu degıl mı ama .yaa bıde 12 yıllık beraberlık .

uzatmalı ılıskıler zaten cok sorunlu oluyor .her taraftan bı ses gelıyor ılıskıye herkes

burnunu sokuyor ,aıle uyelerı hepsı ılıskıyı elestırıp duruyor ,bu durum da yeterınce cıftler zaten

gerılıyor ,barı sız yapmayın yaa .yazık valla uzuluyorum

ben boyle cıftlere .o bunu dedı, bu bunu dedı ,dıye dıye sınırler ıyıce gerılıyor .mutevazı hanımhanımcık

saglam kız bıle sonradan kafayı yıyo.kolay degıl yanı 12 yıl boyunca tum elestırelere ragmen ılıskıyı ayakta tutmaya calısmak .

ben kendım bıle 3 yıllık ılıskım de resmen manyadım yanı , ılıskıye baslarken gayet sessız sakın mutevazı

ıken ,3 yılın sonun da bende kayıslar koptu delırdım manyadım :1: demem o kı lutfen cıftlerı bu kadar yormayın .

Son düzenleme:
selam canım
ben şu an çok şaşkınım
ama senin tepkine
kzın yapısı öyleyse sen niye kafana taktın ki
resimlere bakmak istememiş ne var ki bunda
hayırlı olsun demeyi unutmuştur belki
ayakkabı markası söylemiş, öylesine söylemiştir bunların hiçbiri garip gelmedi bana
ama kızı kaynına yakıştıramadığını söylemen gerçekten çok ayıp bence
aynı şeyi sana yapan olsaydı çok üzülürdün
bence sen bu konuda hatalı olduğunun farkına varmalısın ve bu düşüncelerinden de vazgeçmelisin
bunları başkasıyla paylaşırsan onların huzursuz olmasına sebep olursun ve etme bulma dünyası olduğu için sen de zarar görürsün
sen art niyetli değilsin anladığım kadarıyla
ama başkalarının hayatına müdehale edip istemeden de olsa insanlara zarar verebilecek şeyler düşünüyorsun
sen karışma kimseye canım boşver

çok haklısın. o resimlere bakmak istediğini söylemediyse belkide karşı taraftan beklemiştir. o da İLK GELİN ne soğuk kadın resimleri bile göstermedi diyordur.:19:

Son düzenleme:
karsı tarafdaki kız anlatsaydı bu konuyu heralde soyle olurdu: 12 yıllık bir sevgilim var erkek kardesi evlendi ve bizide davet ettiler bu arada belirtiyim erkek arkadasımın ailesi beni pek sevmez neyse eve gittik oturduk geldik ama sonrasında bi de ne duyim kardesinin esi onun dugun fotolarına bakmayı teklif etmedim diye onları tebrik etmedim diye (inanın o anda unuttum yoksa inadına degildi bu) film izlerken sevgilime sarılmısım diye birde y markanın ayakkabısını ve esofmanını gorunce bu ne y askı dedim diye bana sinir olmus birde beni sevgilime yakıstırmamıs kendimi guzel bilgili sanıyomusum ama degilmisim onun icin sadece gerzekmisim ve bana oyle sinir olmuski 2 gundur eli ayagı titriyormus ve aklına geldikce midesine agrılar giriyormus ben simdi napıyım nasıl davranmalıyım bu insana:31:

bide onun tarafından bakmak lazım olaya diye dusunuyorum bazı hareketleri o anda itici gelse dahi tanımak icin zaman gerekir insanları ilk goruste not veremezsiniz birde 12 yıllık bir ilişkiyi surdurebilcek sabır varmıs kızda bence oyle cokda uyumsuz biride degildir gibi geldi

Son düzenleme:
bide onun tarafından bakmak lazım olaya diye dusunuyorum bazı hareketleri o anda itici gelse dahi tanımak icin zaman gerekir insanları ilk goruste not veremezsiniz birde 12 yıllık bir ilişkiyi surdurebilcek sabır varmıs kızda bence oyle cokda uyumsuz biride degildir gibi geldi

Kimileri de alay konusu yapmış 12 yıl olmasını yalnız.:ssz:

Ben de sana katılıyorum.

Ayrıca sashamia'nın da dediği gibi sanki 40 yıllık gelin...:24:

Back
X