• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynimla ayni evde kaliyorum :(

Ben meslegi olan kadinim 9 aylik evliyim evliligimizin ilk gunlerinden beri siddet goruyorum o da yetmez gibi bekar kaynim bizde kaliyor 33 yasinda gece esim ise gidiyor o da benimle kaliyor.ailesinin soyledigi o evde onunda hakki var ver 100 bin gitsin artik dayanacak gucum kalmadi ne yapayim sizce :KK43:
Off ya yeter artık şu kadınların çektiği eziyet ya... hergün şiddet hergün aldatılma olayları birde yetmezmiş gibi cinayete maruz kalıyoruz yeter artık yeter... B Beninsanim şiddet görüyorsun ŞİDDET bırak kaynını maynını yahu git kurtar kendini ya... üstelik sen okadar dayak yerken o kayının olacak insanlıktan nasibini almayan ne halt ediyor acaba ya... offff Allah'ım böyle erkekleri koca diye düşmanım başına vermesin...

Arkadaşım sen boşanmazsın bir kere. Bizden ne bekliyorsun onu da anlamıyorum. Kaynına koruyucu aile mi bulalım ne yapalım? :işsiz:
Ben yine de görevimi yapayım. Şiddet görüyorsun boşan. Çalışıyorsun maaşına dokunamıyorsun boşan. 3 ev arkadaşı ev paylasiyorsunuz, zaten evli değilsin boşan.

Taciz edilebilirsin dikkat et Allah korusun öyle bişey olursa eşin kardeşinin yanında olur sen suçlu olursun .Erkek nefsi sonuçta insanın babası bile taciz ederken kaldıki elin oglu

Back
X