- 15 Temmuz 2016
- 4.004
- 6.297
- 108
- Konu Sahibi espiritrik
-
Aynen bunu söyleyin. Hemen yapın. Hala çok naif davraniyorsunuz. Sizi kullanıyorlar.Haftasonu evde oldugun zaman izinli oldugun zaman ara gorümceni evdeyim agda yapicam duşa giricem sen şu kardeşini arada sana gelsin de akıl varsa utanırlar belki
O zaman bu sizin dediğinize göre bu kayında zerre kadar zeka yok, düşünecek akıl yok. Yani erkek de olsa birazcık düşünme yeteneği olur canım insanın, boru değil sonuçta, hiç mi aklına gelmiyor "bu misafirliğim çok uzadı, koskocaman herifim, bu insanların da bir hayatı var, artık iş-güç-ev ayarlamam lazım" diye? Erkek de olsa birkaç gram akıl fikir olmalı insanda. Konu sahibi kayın ilk zamanlar zor durumda diye söylemiş, insan taş çatlasa 2 ay kalır bu ne böyle ayol?Konu sahibi büyük hata yapmış. Ben kaynında bir hata göremedim.Konu sahibi değil mi kaynı tek başına kira vermesinde gelsin bizde otursun diyen.Eeee kaynı da bunu yapıyor .Bu belki de kaynı evlenene kadar sürecek .Burda en suçsuz kaynı.. Gelin ona kardeş gibi yaklaşıp maddi anlamda güzel bir teklif sunmuş o da gelinin onun hakkında ne düşündüğünü bilmeden keyfini sürüyor.
Siz göçmen mısınız genelde göçmenler de bu tarz durumlar oluyor..Hatta erkek 24 yaşında bir kuzeniyle aynı odada kalan bir üniversiteden arkadaşım vardı göçmen.ben çok şaşırmıştım bu duruma.benim şasirmami kinamisti..Yine şaşırdım:))
Aynen,postu ser dememiştir herhalde...O zaman bu sizin dediğinize göre bu kayında zerre kadar zeka yok, düşünecek akıl yok. Yani erkek de olsa birazcık düşünme yeteneği olur canım insanın, boru değil sonuçta, hiç mi aklına gelmiyor "bu misafirliğim çok uzadı, koskocaman herifim, bu insanların da bir hayatı var, artık iş-güç-ev ayarlamam lazım" diye? Erkek de olsa birkaç gram akıl fikir olmalı insanda. Konu sahibi kayın ilk zamanlar zor durumda diye söylemiş, insan taş çatlasa 2 ay kalır bu ne böyle ayol?
Annemin memleketinden tanıdığı,görümcesinin yetişkin oğluyla 10 yıl yaşamak zorunda kalmış.Ancak kızları büyüyünce,dank etmişte,abla böyle olmaz,,artık ev tutsun,olmuyor demiş.abla kavga kıyamet,yeğenin battı mı sana diye.Adamdaki düşüncesizlik,eşide gencecik,yeğenle yaşıtmış neredeyse.Kocam anca akıllandı ama çok zorluktan sonra diyordu.Dereye su gelinceye kadar kurbağanın gözü patlar diye boşuna söylenmemiş...Muhafazakar aileye yakışmıyor eşinde hiç samimi değilmiş kız kardeşinin yanında kaynı kalsa hoş görürmüydün diye örnek ver bakim ne diyecek , zamanında benim kaynımda 1 yıl kalmıştı babam kıyameti koparmıştı ama eşim inat etti kalacak kardeşim yanımda diye diretti ama şimdi kendi kızı evlenme yaşına gelince onaylamıyor yanlış olduğunu varsayıyor
Eşimle konuştum bu şekilde daha fazla dayanamayacağımi .biliyorum görüyorum Her şeyi bende çok rahatsızım bu durumdan ama birşey diyemem dersem yanlış anlaşılır dedi. (Karısını kardeşinden kiskandi istemedi gibi ).az daha sabret diyoKonu sahibi
Naaptın?
Başka çözüm bulsun o zaman...Erkeklerin de bu dahiyane çözümlerine hayranım,"sabret"Eşlerinin kardeşi olsaydı 40 kere tabak çanak yere çarpılmıştı.Kardeş,parayı ister diye susuyor sanırım.Eşimle konuştum bu şekilde daha fazla dayanamayacağımi .biliyorum görüyorum Her şeyi bende çok rahatsızım bu durumdan ama birşey diyemem dersem yanlış anlaşılır dedi. (Karısını kardeşinden kiskandi istemedi gibi ).az daha sabret diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?