Kaynımla yalnız kalmak canımı sıkıyor

Haftasonu evde oldugun zaman izinli oldugun zaman ara gorümceni evdeyim agda yapicam duşa giricem sen şu kardeşini arada sana gelsin de akıl varsa utanırlar belki
Aynen bunu söyleyin. Hemen yapın. Hala çok naif davraniyorsunuz. Sizi kullanıyorlar.

sabah erkenden mahallenin tüm kadinlarini toplayın eve hani vardı ya bir film ali kundilli idi sanırım onun yattığı odaya doldurun kadınları

Burada, kadının neden rahatsız olduğu sorgulanmaz, sorgulanmamalı. Kadınlar erkekler gibi değil ki. Erkekler yan gelip yatmaya, hiçbir şeyi kafaya takmamaya alışmışlar. Bizim toplumda erkekler "çıkar amcalara şeyini göster" kafasıyla yetiştiriliyor arkadaş, onlar rahatsız olmazlar yani. Ama bir kadın rahatsız olur, kapalı, açık önemli değil, fark etmiyor. Kadın istediği vakit banyo yapamıyor kendi evinde. KENDİ EVİNDE! Şaka gibi. Ben olsam bu kocayı da kaynı da tekme tokat sepetlerim kim arkamdan ne derse desin, konuyu okudukça benim "yeter" diye bağırasım geliyor. Alın karı-koca karşınıza, ciddi ciddi konuşun. Gitsin artık kendi düzenini kursun, ev mi tutar otelde mi kalır... Yardıma ihtiyacın olursa biz arada destek çıkabiliriz falan deyin. Akşam yemeğini de bizde yiyebilirsin istersen, sofraya 1 tabak fazla koyarız sonra herkes kendi düzenine gider deyin yani. Anlar diye beklerseniz kimse anlamaz ben size diyeyim.

Suc sende sen davet etmissin boyle olacagi belliydi kayinvalidene soyle uygun bi dille o ogluna soylesin

eşiniz diyemiyorsa siz karşınıza alın bu asalak kaynı "artık git rahat edemiyorum" deyin, lütfen bunu söyleyin artık...

canınızı alacak değil ya!!

8 aydır her gün sinir stres buna can mı dayanır...

siz sinirlenip üzüleceğinize o üzülsün, belli ki yüzsüzlükte sınır tanımıyor zaten...

Siz bi sekiz ay daha baksanız kimse size ah ne iyi gelinsin ne kadar sabırlısin diyip teşekkür etmiycek buna emin olun

Onlar belki olaya bi kap yemek olarak bakiyo olabilirler ama hiç te öyle değil yaşayan bilir

Kardeşi kız olsa bile bu kadar olmaz esinizle konuşun acık açık

Bu olayı çözse çözse eşiniz çözer

Allah yardımcınız olsun tez vakitte gitsin bu adam

Konu sahibi büyük hata yapmış. Ben kaynında bir hata göremedim.Konu sahibi değil mi kaynı tek başına kira vermesinde gelsin bizde otursun diyen.Eeee kaynı da bunu yapıyor .Bu belki de kaynı evlenene kadar sürecek .Burda en suçsuz kaynı.. Gelin ona kardeş gibi yaklaşıp maddi anlamda güzel bir teklif sunmuş o da gelinin onun hakkında ne düşündüğünü bilmeden keyfini sürüyor.

Eşin zaten doğru dürüst çalışmayan seni borca sokan biriymiş. Kurtul gitsin ondan. Ciddiyim.

Kaynim benim evimde 1 hafta kaldi
Cinayetti yani sacimi.basimi.yoldum.
Esimin ailesinden gorustugum tek kisi kaynim.
Ben de calisan bayanim ve ben evde yokken evimde birinin olmasi beni cileden cikarir.
5.6 ay esim kardesine gel goruselim ozledim seni.diodu.
kaynim bizim evlilik yildonumumuzde geldi ( cok sinir bozucu dimi ).
Oyle rahat bir insan ki anlatamam evimi mahvetti.
Aksam eve geldik evde yok cikmis disari sabahtan cikmis evden.
Eve adimimi attim asiri bir sicaklik hamam gibi.
Sen dogalgazi full ac,elektirik sobasini da acik birak koltuga yanastir. Ev yanacakti
Ortalik zaten alt ust olmus durumda.
Ben agladim sinirimden.
Esim aradi kizdi kardesine
Aldigi cevap ay suan sinirden guluorum
" ben yapmadim ki "
Bu laf uzerine gayet hissiz kaldim ve basiretim.baglandi
Birdahaki gelisinde gardimizi alicaz oglusumla insallah

O zaman bu sizin dediğinize göre bu kayında zerre kadar zeka yok, düşünecek akıl yok. Yani erkek de olsa birazcık düşünme yeteneği olur canım insanın, boru değil sonuçta, hiç mi aklına gelmiyor "bu misafirliğim çok uzadı, koskocaman herifim, bu insanların da bir hayatı var, artık iş-güç-ev ayarlamam lazım" diye? Erkek de olsa birkaç gram akıl fikir olmalı insanda. Konu sahibi kayın ilk zamanlar zor durumda diye söylemiş, insan taş çatlasa 2 ay kalır bu ne böyle ayol?

Muhafazakar aileye yakışmıyor eşinde hiç samimi değilmiş kız kardeşinin yanında kaynı kalsa hoş görürmüydün diye örnek ver bakim ne diyecek , zamanında benim kaynımda 1 yıl kalmıştı babam kıyameti koparmıştı ama eşim inat etti kalacak kardeşim yanımda diye diretti ama şimdi kendi kızı evlenme yaşına gelince onaylamıyor yanlış olduğunu varsayıyor

Göçmenler genelde kuzenleriyle evlenmediği için olabılır mı?

Aynen,postu ser dememiştir herhalde...

Siz insanlık edip davet etmişsiniz eşiniz ve kaynınıız suyunu çıkarmaz umarım. Bir emlakçıya kaynınızın numarasını bırakın. Emlakçı arasın kiralık uygun fiyata ev var numaranızı kaydetmişiz önceden gibi bi şeyler desin. Ne bileyim.

Annemin memleketinden tanıdığı,görümcesinin yetişkin oğluyla 10 yıl yaşamak zorunda kalmış.Ancak kızları büyüyünce,dank etmişte,abla böyle olmaz,,artık ev tutsun,olmuyor demiş.abla kavga kıyamet,yeğenin battı mı sana diye.Adamdaki düşüncesizlik,eşide gencecik,yeğenle yaşıtmış neredeyse.Kocam anca akıllandı ama çok zorluktan sonra diyordu.Dereye su gelinceye kadar kurbağanın gözü patlar diye boşuna söylenmemiş...

Başka çözüm bulsun o zaman...Erkeklerin de bu dahiyane çözümlerine hayranım,"sabret"Eşlerinin kardeşi olsaydı 40 kere tabak çanak yere çarpılmıştı.Kardeş,parayı ister diye susuyor sanırım.

Konu sahibi hata yapmamış ki insanlık yapmış. Bir kadın kaynını eve davet edebilir, bir süre misafir de edebilir, kardeş sayılır bir yerde. Ama herşey bir yere kadar. Kaynının bu misafirperverliği su istimal etmesi mi gerekirdi? Kocaman adam yengesinin bir kadın olarak rahatsız olabileceğini düşünemez mi? İnsanlık öldü mü yahu!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…