- 19 Aralık 2016
- 3.736
- 10.131
- 128
- 32
- Konu Sahibi espiritrik
-
Gayri âkîl filan mı kayniniz..Bukadar düşüncesizlik olamazÖnceki gün bir arkadaş ta kalmıştım öğleden sonra eve geldim eşim yok kaynim evde yıne bende bir sinir. Eşimi aradım banyoya girmem lazım benim gireyim mi o evdeyken dedim yok akşamı bekle dedi.ben ne yapcam söyler misin bu şekilde dedim. En azından ara söyle benim rahatsız olduğumu dedim. Söylersem yanlış anlaşılır biliyorum ben de farkındayım bazı şeylerin dedi. Kızdım kapattım tlf.u.sonra kardeşini aramış sen bi ablama bak bakalım arıyorum ulasamiyorum diye. Gitti ben banyoya girdim .1 saat sonra sanki bu evde b.k var gıbı geldi
bence annesi hususunda kaç gün kalacak üç günden fazla olmasın lütfen cümlesi gerçekten kırıcı geldi.bana eşim böyle birşey söylese çok. Alınırdım annem sonuçta.4. Gün kalsaydı cingarmi cikaricaktiniz annesi yani..anne ya anne.Misafir oturmaya geleceginde bile kac saat kalacaklarini sorarim esime. Onceden ona gore ayarimi yaparim. Kisin annesi bizde kaldi, ne kadar kalacak dedim. Esim bilmiyorum deyince 3 gunden fazla olmasin lutfen dedim ki oyle de oldu. Zaten esimin annesi de dusunceli kadindir uzun uzun kalmaz ama ona ragmen onceden konusurum. Ne dendiyse o. 1 aysa 1 ay, 2 gunse 2 gun.
8 ay nedir? Coktan delirmistim ben olsam ki kapali da degilim. Kapali olunca ayrica zor olur heralde.
Yuzsuzluk baska bisi degil. 33 yasinda kazik gibi adam gercekten yani benim sinirlerim bozuldu burda.
bence annesi hususunda kaç gün kalacak üç günden fazla olmasın lütfen cümlesi gerçekten kırıcı geldi.bana eşim böyle birşey söylese çok. Alınırdım annem sonuçta.4. Gün kalsaydı cingarmi cikaricaktiniz annesi yani..anne ya anne.
Himm anlıyorum sağolun aydinlattiginiz içinHa yok ben örnek olarak verdim, tam anlatamamışım. Yani ucu açık şeyi sevmiyorum. Bana dese ki 1 hafta, 1 ay her neyse tabi ki gelmesin demem. Zaten gerçekten çok severim. Bir de evimiz de çok yakın bizim 10 dakika bile değil aramız sık sık gider geliriz. Yazdığım şekilde biraz havada kalmış, yoksa tabi ki ben olsam ben de kırılırım :)
Himm anlıyorum sağolun aydinlattiginiz için
Öyle değil ama ergenliginden beri yalnız aileden uzak yetişmiş. Bilmiyor bazı şeyleri. SanırımGayri âkîl filan mı kayniniz..Bukadar düşüncesizlik olamaz
Eşimle ilgili sorunlar bazen düzeliyor bazen tekrar ediyor ama şu sıralar çok şükür iyi. Evet çok fedakarlık yaptım bu evlilik için hâlâ da yapmak zorunda kalıyorumEger baskasiyla karistirmadysam esi calismayan ama kendisi calisan bi de aksam eve gelip iki tane kazik kadar adama kolelik yapan uyesiniz degil mi? Eger oyleyse bu adami ya da adamlari neden cekiyosunuz adamin bi de borclarini oduyodunuz. Bu evlilik mi gercekten boyle bi hayat olamaz ya. Ailenin tum erkekleri asalak olarak yetismis
anlarlar bekle sen bir 18 ay daha.Eşim biliyor her şeyi canım. Ama ona da biraz süpriz oldu bu durum. Ama bunları söylese sen kendine yer bak dese yengem beni istemedi olur bu durum. Hepsinden nefret ediyorum artık bu kadar düşüncesiz olmaları midemi bulandırıyor. Artık hiç güler yüz gostermiyorum. Yanlarına da gidip oturmuyorum anlamasını bekliyorum bakalım
suç hepinizde.Önceki gün bir arkadaş ta kalmıştım öğleden sonra eve geldim eşim yok kaynim evde yıne bende bir sinir. Eşimi aradım banyoya girmem lazım benim gireyim mi o evdeyken dedim yok akşamı bekle dedi.ben ne yapcam söyler misin bu şekilde dedim. En azından ara söyle benim rahatsız olduğumu dedim. Söylersem yanlış anlaşılır biliyorum ben de farkındayım bazı şeylerin dedi. Kızdım kapattım tlf.u.sonra kardeşini aramış sen bi ablama bak bakalım arıyorum ulasamiyorum diye. Gitti ben banyoya girdim .1 saat sonra sanki bu evde b.k var gıbı geldi
hayır belki 2 saat belki 3 saat kalacaksın banyoda.Önceki gün bir arkadaş ta kalmıştım öğleden sonra eve geldim eşim yok kaynim evde yıne bende bir sinir. Eşimi aradım banyoya girmem lazım benim gireyim mi o evdeyken dedim yok akşamı bekle dedi.ben ne yapcam söyler misin bu şekilde dedim. En azından ara söyle benim rahatsız olduğumu dedim. Söylersem yanlış anlaşılır biliyorum ben de farkındayım bazı şeylerin dedi. Kızdım kapattım tlf.u.sonra kardeşini aramış sen bi ablama bak bakalım arıyorum ulasamiyorum diye. Gitti ben banyoya girdim .1 saat sonra sanki bu evde b.k var gıbı geldi
Beni kötü olarak bilecekler herkes beni konusacak o zaman
Benim eşimle aramızın soğuyup boşanmamıza en büyük nedenlerden biri de kaynımdır. Aynen benden 2 yaş büyük o zaman 30 lu yaşların ortalarında olan kaynım biz evlendikten sonra dahi evden gitmeme konusunda direnince eski eşimle hergün tartışmalar vb. çok uzaklastık birbirimizden. Adam 35 yaşında, elinde telefonu, ağzında sigarası chat programlarında, işsiz. üstelik evde. eşim ne zaman gideceksin bile dedi ona ama işte şu zaman bu zaman salladı da salladı. Eşim ne yapayım kolundan tutup sokağa mı atayım diyordu. Evet doğru ama 35 yaşına kadar adam olmayanı ben mi adam edeceğim. Gitsin ailesinin yanına orada yaşasın. Ama köy yeri zor geldi. İş güç. En sonunda ben kavga çıkarıp birbirimizin yüzüne bakamayacak hale geldik. iyi mi oldu?
Sana tavsiyem gerekirse eşine bu yazıyı okut.
Eşing üzellikle konuşsun. Kardeşim lütfen yanlış anlama ama dinen de senin bu evde yalnız kalman doğru değil. İlk başta sorun olmaz diye düşündük ama yengen kendi evinde rahat dolaşamayacak hale geldi. Kendi düzenini yavaş yavaş kur. Gerekirse eşya desteği vb de veririz. yakın olur yine gelir gidersin yemeğini yersin burada istersen ama ev ev üstünde olmaz demeli bence.
evet boşanmazsınız bu durumdan ama evliliğiniz çoooook yıpranır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?