Kaynımla yalnız kalmak canımı sıkıyor

8 aydir yatılı misafir mı ? 2. Günde hareketlerim değişiyor benim. Ben hiç sevmiyorum yatılı misafir. Bir de erkek yani. Muhafazakârlığıni falan geçtim de ben takintiliyim. Bir erkek kendi babam dahi olsa tuvalete girdi mi arkasından giremiyorum, saatlerce tutuyorum. Prizlere dokunamiyorum,elini yıkadı mı, sifonu çekti mı diye düşünüyorum. Babamın hazırladığı şeyleri dahi eğer öncesinde elini yikadigini görmediysem yiyemiyorum. Hele ki elin adamı o kadar vakit kalacak. Dikkat etmiyor erkekler genelde temizliğe, çorabı pisse tüm evi sirkeye boguyorum. Ben kafayı yemistim 8 ayda kesin

Gayri âkîl filan mı kayniniz..Bukadar düşüncesizlik olamaz

Eger baskasiyla karistirmadysam esi calismayan ama kendisi calisan bi de aksam eve gelip iki tane kazik kadar adama kolelik yapan uyesiniz degil mi? Eger oyleyse bu adami ya da adamlari neden cekiyosunuz adamin bi de borclarini oduyodunuz. Bu evlilik mi gercekten boyle bi hayat olamaz ya. Ailenin tum erkekleri asalak olarak yetismis

bence annesi hususunda kaç gün kalacak üç günden fazla olmasın lütfen cümlesi gerçekten kırıcı geldi.bana eşim böyle birşey söylese çok. Alınırdım annem sonuçta.4. Gün kalsaydı cingarmi cikaricaktiniz annesi yani..anne ya anne.

Ha yok ben örnek olarak verdim, tam anlatamamışım. Yani ucu açık şeyi sevmiyorum. Bana dese ki 1 hafta, 1 ay her neyse tabi ki gelmesin demem. Zaten gerçekten çok severim. Bir de evimiz de çok yakın bizim 10 dakika bile değil aramız sık sık gider geliriz. Yazdığım şekilde biraz havada kalmış, yoksa tabi ki ben olsam ben de kırılırım :)

Himm anlıyorum sağolun aydinlattiginiz için

Eşimle ilgili sorunlar bazen düzeliyor bazen tekrar ediyor ama şu sıralar çok şükür iyi. Evet çok fedakarlık yaptım bu evlilik için hâlâ da yapmak zorunda kalıyorum

anlarlar bekle sen bir 18 ay daha.
yumuşak yüzlü olmak susmak demek mi oluyor?
atalarımızın bir lafı var, yumuşak huylu atın çiftesi sert olur.

sen de artık sert bir tepki göstersen iyi olur.

eşin seni giyimin yönünden kardeşinden kıskanıyor ama kardeşine hadi güle güle diyemiyor.
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

suç hepinizde.
sen niye demiyorsun, artık ev bakma zamanın geldi.
ev ev üstüne olmuyor, kendi evimde rahat edemiyorum.
ben sana geçici kal dedim, sen işin suyunu çıkardın desene.
belli ki adam yüzsüz.

ablasına gidince ablası demedi mi, kardeşim beni aramadı, telefon kaydı yok.
anlamadı mı sanki evden çıkması için yalan söylendiğini?

herkes akıllı, bir saf sen kalmışsın arada.

hayır söylesen ne olur, kötü bilseler nolur?
döverler mi, söverler mi, evden mi kovarlar, kocan mı boşar?
ne bu korkaklık yahu?

hayır belki 2 saat belki 3 saat kalacaksın banyoda.
tam sen banyodan uygunsuz halde çıkarken kaynına yakalanırsan ne olur?
düşünmesi bile korkunç.

ya ablamı aramamış deyip 15 dk sonra eve gelseydi ve seni uygunsuz halde görseydi kaynın?

sen daha sus.

hata senin niye çağırıyosun ki kaldı sizin başınıza... kv yada kp e söle yada kaynına anlat durumu ne pişkinlik yaa böle olmaz hiç uygun değil

Yoksa senin bu kaynin daha çok canını sıkar senin niye eve arkadaşlarini falan çagirmıyosun ya topla kadınları eve s... olup gider sonra heralde evden

Beni kötü olarak bilecekler herkes beni konusacak o zaman

Haklısınız, bu şekilde kimse yengesiyle kaynı kocası evde yokken 8 aydır aynı evde başbaşa kalıyor diye konuşmuyordur.

Kaldı ki konuşsunlar sizi?
Organlarınız mı eksiliyor ne oluyor?
Nedir bu elalem ne der korkusu sizde ki?

Benim eşimle aramızın soğuyup boşanmamıza en büyük nedenlerden biri de kaynımdır. Aynen benden 2 yaş büyük o zaman 30 lu yaşların ortalarında olan kaynım biz evlendikten sonra dahi evden gitmeme konusunda direnince eski eşimle hergün tartışmalar vb. çok uzaklastık birbirimizden. Adam 35 yaşında, elinde telefonu, ağzında sigarası chat programlarında, işsiz. üstelik evde. eşim ne zaman gideceksin bile dedi ona ama işte şu zaman bu zaman salladı da salladı. Eşim ne yapayım kolundan tutup sokağa mı atayım diyordu. Evet doğru ama 35 yaşına kadar adam olmayanı ben mi adam edeceğim. Gitsin ailesinin yanına orada yaşasın. Ama köy yeri zor geldi. İş güç. En sonunda ben kavga çıkarıp birbirimizin yüzüne bakamayacak hale geldik. iyi mi oldu?

Sana tavsiyem gerekirse eşine bu yazıyı okut.

Eşing üzellikle konuşsun. Kardeşim lütfen yanlış anlama ama dinen de senin bu evde yalnız kalman doğru değil. İlk başta sorun olmaz diye düşündük ama yengen kendi evinde rahat dolaşamayacak hale geldi. Kendi düzenini yavaş yavaş kur. Gerekirse eşya desteği vb de veririz. yakın olur yine gelir gidersin yemeğini yersin burada istersen ama ev ev üstünde olmaz demeli bence.

evet boşanmazsınız bu durumdan ama evliliğiniz çoooook yıpranır.

ya tutup sokağa atsaydınız, 35 yaşında adam illa bakardı başının çaresine, çok üzüldüm okuyunca inanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…