- 6 Ocak 2017
- 291
- 408
- 103
- 42
- Konu Sahibi espiritrik
-
Eşim biliyor her şeyi canım. Ama ona da biraz süpriz oldu bu durum. Ama bunları söylese sen kendine yer bak dese yengem beni istemedi olur bu durum. Hepsinden nefret ediyorum artık bu kadar düşüncesiz olmaları midemi bulandırıyor. Artık hiç güler yüz gostermiyorum. Yanlarına da gidip oturmuyorum anlamasını bekliyorum bakalımValla canim benim kaynimda bizde bir hafta kaldi da omrumden omur gitti ne manevi ne fiziki rahat oluyorsun. Kapali olanin hali daha zor, anliyorum seni. Sabah kalk ortun, giyin. Hele yazin uzun kollu falan evde cok zor. Bi uzanmak istersin uzanamazsin.
"" Peygamber Efendimizin, kocanın erkek akrabalarının, kadın için "ölüm" olduğunu ifade ederek, sakınılmasını tavsiye etmişlerdir. Hadisi şerif şöyledir: Peygamber Efendimiz (a.s.m.) bir defasında, şöyle buyurmuştur: "Kadınların yanına girmekten kaçının." Bir adam: "kocasının (kardeş, amca, amca oğlu gibi) yakınları da mı?" diye sordu. Aleyhissalâtu vesselâm: "Yakını ölümdür" buyurdu."( (Tirmizî, Radâ, 16; Ahmed b. Hanbel, IV, 149, 153). ""
Bu olaya esinin el atmasi lazim muhakkak ya. Bu kadar uzun sure nedir. Esinin soylemesi daha munasip olur. Dini acidan da durumu paylasmalisin esinle. En kisa surede gitmeliii
Ben biraz vur ensesine al ekmeğini tarzında bir insanım. Diyemiyorum işte kırılacak diye. Ama demem lazımçok terbiyesiz kaynın ya. ben burdan sinir oldum. kendin söyleseydin banyoya gircem rahatsız oluyorum 3-4 saatliğine bi yere gider misin diye. sürekli böyle şeyler söylersen fazlalık olduğunu hisseder belki.
açık açık söylemedikçe anlamayacak
Eşim biliyor her şeyi canım. Ama ona da biraz süpriz oldu bu durum. Ama bunları söylese sen kendine yer bak dese yengem beni istemedi olur bu durum. Hepsinden nefret ediyorum artık bu kadar düşüncesiz olmaları midemi bulandırıyor. Artık hiç güler yüz gostermiyorum. Yanlarına da gidip oturmuyorum anlamasını bekliyorum bakalım
görünce yazamadan edemedim.
ben göçmenim, evet biz kuzenlerimle aynı odada kalırız, kalabalık düğünlerde yere yatak atılır hepimiz ip gibi dizilir yatardık gençken de, 7 göbekte akraba evliliği yoktur çünkü, o yüzden herkes birbirine öz kardeş gözüyle bakar. aile içi taciz de en azından benim sülalemde sözkonusu dahi olmadı. o yüzden bana (ve aileme) iki kuzenin birbirinden sakınılması, iki kardeşin birbirinden sakınılmasından farksız geliyor.
cesaretini topla, aynanın karşısında bir iki deneme yap ve söyleBen biraz vur ensesine al ekmeğini tarzında bir insanım. Diyemiyorum işte kırılacak diye. Ama demem lazım
Amin insallah allah razı olsuncanim cok zor ya, cok uzuldum ben gercekten de. En sinir oldugum sey senin dusunceli halini suistimal edip, evine bir gun diye gelip gunlerce kalan insanlar...
ki bide bu kaynin.
İnsallah en kisa surede hayirlisiyla kurtulursun bu durumdan.
Evet ben ince düşünüp davet ettim ama bir süre turist sezonu açılıp arkadaş bulana kadar dedik. Ayrıca bazen çalıştığın yerde kalirsin da derken hafta sonlarını kasteddik. Evet bazen çalıştığı yerde kaldı ama sanki inat yapar gibi hafta içleri orda kaldı hafta sonu eve geldi.ayrica da bu kadar uzun izne ayrılacağını bilmiyorduk. Bilsek kesinlikle kabul etmezdik. Hadi ona da tamam neden sürekli dibimde duruyor ben buna kızıyorum. Koskoca ıstanbul çık dolaş gez. Olmadı git kahveye otur.kendın istemişssin simdi bosuna yakınma
Aynen 10 defa düşüncem. Kimseyi evime davet etmem artık kolay kolay. 1+1 ev bile tutabilirim yeter ki kimse gelip kalmasınBi işe kalkarken iyice düşünürsünüz artık bundan sonra.
Birisi kırılacaksa neden o siz olasınız?Ben biraz vur ensesine al ekmeğini tarzında bir insanım. Diyemiyorum işte kırılacak diye. Ama demem lazım
Beni kötü olarak bilecekler herkes beni konusacak o zamanBirisi kırılacaksa neden o siz olasınız?
Şu anda kırılan sizsiniz. Neden?
Bırakın artık o kırılsın.
Hepsi gerizekaliymis gördüm malesef. Hadi anne babası uzakta bilmiyolar belki bu kadar izinli olup evde durduğunu. Bilseler de o senin kardeşin derler eminim ama değil işte. Ben kardesimin yanında uzanirim rahat giyinirim onun yanında olmuyor. Görümcem burda o biliyor durumu birşey demiyor kardeşine. Onu çok severdim ama bitti benim içinAilede bir tane bile aklı başında insan yok mu?
Kayınvalide, peder? Bunca zaman nasıl bu işi sonlandırmazlar, nasıl izin verirler.
Sizin anne babanız tepki vermedi mi?
Kocanız da dünyanın en düşüncesiz erkeği imiş.
Ben olsam rest çekerdim kocama, ya gönder evden ya da ben giderim derdim.
Böyle düşüncesiz adama evi terketme tehdidi az bile.
Merhamet etmiş, iyilik etmiş misafir etmek istemişsiniz kaynınızı ama iyiniyet bu kadar suistimal edilir mi? Edilirse cevabını da evden gönderilerek alır. Utanmaz herif.
Beni kötü olarak bilecekler herkes beni konusacak o zaman
Bakın işte hepsinin zekası ortada.Hepsi gerizekaliymis gördüm malesef. Hadi anne babası uzakta bilmiyolar belki bu kadar izinli olup evde durduğunu. Bilseler de o senin kardeşin derler eminim ama değil işte. Ben kardesimin yanında uzanirim rahat giyinirim onun yanında olmuyor. Görümcem burda o biliyor durumu birşey demiyor kardeşine. Onu çok severdim ama bitti benim için
Eşin öyle diyince istediğim gibi giyerim deÇoğunluk beni suçlu buldu ama gerçekten tahmin edemedim ben bunları. Ben sezon acilana kadar kalır sonra da yenı arkadaslariyla ev falan tutar diye düşündüm ama niyeti evlenene kadar kalmak sanırım. Sırf bu yüzden karşı tarafa tayin istemeyi bile düşünür oldum ama taşınma masrafını karsilayacak imkân zor.
Benim en çok kızdığım da eşimin işine geldiğinde mangalda kül bırakmaması. Kaynimin yaninda Uzerimde kısa tunik olsa kızar uzun bisey giy diye. Yalnız bırakmak daha mı az kötü yanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?