Kaynımla yalnız kalmak canımı sıkıyor

Eşim biliyor her şeyi canım. Ama ona da biraz süpriz oldu bu durum. Ama bunları söylese sen kendine yer bak dese yengem beni istemedi olur bu durum. Hepsinden nefret ediyorum artık bu kadar düşüncesiz olmaları midemi bulandırıyor. Artık hiç güler yüz gostermiyorum. Yanlarına da gidip oturmuyorum anlamasını bekliyorum bakalım

Ben biraz vur ensesine al ekmeğini tarzında bir insanım. Diyemiyorum işte kırılacak diye. Ama demem lazım

canim cok zor ya, cok uzuldum ben gercekten de. En sinir oldugum sey senin dusunceli halini suistimal edip, evine bir gun diye gelip gunlerce kalan insanlar...
ki bide bu kaynin.
İnsallah en kisa surede hayirlisiyla kurtulursun bu durumdan.

+1000
Biz de göçmeniz. Aynı yerde de kalırız, birlikte tatile de gideriz. Eşim de aynı şekilde. Kardeş gibi yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez. Akraba evliliğine sapıklık olarak bakarız. kuzenlerimizle aynı yerde kalıyor olmamız en az 8 ay boyunca bir adamın maddi manevi yükünü çekebileceğimiz anlamına gelmez.

canim cok zor ya, cok uzuldum ben gercekten de. En sinir oldugum sey senin dusunceli halini suistimal edip, evine bir gun diye gelip gunlerce kalan insanlar...
ki bide bu kaynin.
İnsallah en kisa surede hayirlisiyla kurtulursun bu durumdan.
Amin insallah allah razı olsun

kendın istemişssin simdi bosuna yakınma
Evet ben ince düşünüp davet ettim ama bir süre turist sezonu açılıp arkadaş bulana kadar dedik. Ayrıca bazen çalıştığın yerde kalirsin da derken hafta sonlarını kasteddik. Evet bazen çalıştığı yerde kaldı ama sanki inat yapar gibi hafta içleri orda kaldı hafta sonu eve geldi.ayrica da bu kadar uzun izne ayrılacağını bilmiyorduk. Bilsek kesinlikle kabul etmezdik. Hadi ona da tamam neden sürekli dibimde duruyor ben buna kızıyorum. Koskoca ıstanbul çık dolaş gez. Olmadı git kahveye otur.

Ailede bir tane bile aklı başında insan yok mu?
Kayınvalide, peder? Bunca zaman nasıl bu işi sonlandırmazlar, nasıl izin verirler.
Sizin anne babanız tepki vermedi mi?

Kocanız da dünyanın en düşüncesiz erkeği imiş.
Ben olsam rest çekerdim kocama, ya gönder evden ya da ben giderim derdim.
Böyle düşüncesiz adama evi terketme tehdidi az bile.

Merhamet etmiş, iyilik etmiş misafir etmek istemişsiniz kaynınızı ama iyiniyet bu kadar suistimal edilir mi? Edilirse cevabını da evden gönderilerek alır. Utanmaz herif.

Hepsi gerizekaliymis gördüm malesef. Hadi anne babası uzakta bilmiyolar belki bu kadar izinli olup evde durduğunu. Bilseler de o senin kardeşin derler eminim ama değil işte. Ben kardesimin yanında uzanirim rahat giyinirim onun yanında olmuyor. Görümcem burda o biliyor durumu birşey demiyor kardeşine. Onu çok severdim ama bitti benim için

Beni kötü olarak bilecekler herkes beni konusacak o zaman

Bilsinler

BilecekLER dedikleriniz normal insan değil ki zaten
İyi deseler nolur demeseler nolur

Anne-baba oğlunun kulağını çekmez mi? NORMAL anne ve baba çeker. Bunların değer yargıları yozlaşmış zaten. Bu kişiler tarafından "iyi" bilinseniz neeee bilinmeseniz ne.

Sizin anne babanız sizi böyle üzülesiniz diye mi evlendirdi? Senelerce size bunun için mi emek verdi, göz yaşı döktü? Kendinizi düşünmeseniz anne babanızı düşünün.

Bakın işte hepsinin zekası ortada.
Siz farklısınız o halde farkınızı koysanıza ortaya.
Münasip mi bu şimdi?
İnsanı sevdiğinden de nefret ettiren şeyler bu gereksizlikler.

Bunun için evlenmediniz.
Eşinizle ciddi bir konuşma yapın.
Mahremden girin, özel yaşamdan, günahtan, ayıptan, sınırlardan, kötü düşüncelerden, uygunsuzluklardan bahsedin.
Düzgünce konuşun, anlayacaktır diye umut ediyorum. Hâlâ anlamıyorsa buyursun kardeşi ile otursun, siz gidin.

Samimiyetle cevap veriyorum. Beni aylarca bu durumda bırakan kocamın ağzına tükürürdüm, açıkca böyle. İyiniyet ettik diye tepemize çıkılmasının anlamı yokki.
Ne erkekliğini bırakırdım o kocanın ne adamlığını.
Kafasız, görgüsüz bir ailenin elinde daha fazla oyuncak olmayın.
Kıyamam valla... kızım var, böyle zorda olsun diye mi evlendircem. Allah esirgesin tüm evlatları. Bir an evvel davranın.
Birileri son versin buna.

Eşin öyle diyince istediğim gibi giyerim de

Misafir oturmaya geleceginde bile kac saat kalacaklarini sorarim esime. Onceden ona gore ayarimi yaparim. Kisin annesi bizde kaldi, ne kadar kalacak dedim. Esim bilmiyorum deyince 3 gunden fazla olmasin lutfen dedim ki oyle de oldu. Zaten esimin annesi de dusunceli kadindir uzun uzun kalmaz ama ona ragmen onceden konusurum. Ne dendiyse o. 1 aysa 1 ay, 2 gunse 2 gun.

8 ay nedir? Coktan delirmistim ben olsam ki kapali da degilim. Kapali olunca ayrica zor olur heralde.
Yuzsuzluk baska bisi degil. 33 yasinda kazik gibi adam gercekten yani benim sinirlerim bozuldu burda.

Selam canım benim de en nefret ettiğim şey dır kaynımın gelip evimde kalması tam bir işkence iki defa yelten Di ama 1. De kavga çıkarıp kovdum ikinci de Allaha şükür hamile olduğum için güzellikle postaladim evden. Sen iyi niyet ı ni göstermişsin ama bunu aylarca hatta yıllarca çekmek çok yanlış peygamber efendimiz in de bu konuda kesin bir hadisi var ha kaynin ha yabancı erkek hiç fark etmez kayniniza ev bulamadın mı diye sorun eşinize de zaman zaman ev bulamadı deyin güzel lik le sorun güzellikle çağırdınız madem güzel bir dille kayni na da eşine de soyle bence yok anne yok kardeş arkadaşı eve getir de rahatsız olsun anlasın düşüncesi çok saçma anlasa anlardı bu saate kadar açık açık konuşmak en güzeli Allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…