Kaynımla yalnız kalmak canımı sıkıyor

Okurken daraldım. 8 ay ne ya bu sürede 50 kere ev kiralamıştım ben. Bu ne hadsizlik düşüncesizliktir.
Eşinizle yalnız geçirmeniz gereken zamanları eşşek kadar kaynınıza hizmet ederek geçiriyorsunuz. Net olun eşinize ve kaynınıza söyleyin.

Yeteri kadar kaldı artık ev bulsun,tutsun.
Evimde rahat değilim daha fazla misafir edemem.
Evliliğin getirdiği samimiyeti yaşayamıyorum.
Evde dinlenip,rahat rahat dolaşmak istiyorum.
Kardeşin burda diye hayatı kendime zindan edemem.
AYNEN BUNLARI SÖYLEYİN...umarım gider en kısa zamanda.

Adam normal olsa zaten teklif edilsede gelmezdi ama ailesinde de bir aklı selim yok.Kimse mi sormuyor 8 aydır neyi bekliyorsun diye.Koca adam yani.
Git demekte olmaz şimdi çektiğin yanına kalır senden kötüsü olmaz.Eşin istese ısrar etse de mecbur kalsan hadi neyse diyeceğim de böyle bir hatayı sen nasıl yaparsın

Bence konu sahibi kiralasın kaynı adına evi,anahtarı tutuştursun eline.Annemin komşusu böyle durumlar için,ver yesin,ser yatsın,bekle canı çıkmasın derdi,kulakları çınlasın...

Ee.çözüm basit o zaman...eşofmanla,kolsuz tışortle gezeceğim artık de.

bu konularda hiç tavız vermemek gerekıyor ben lafını bıle etmem gel kal falan rahata duskun bırı olarak bencılmıyım evet ne yalan soylıyeyım.

Neyyy 8 ay'mi ayyy daraldimmm birde ayni yastasiniz bende yasi kucuk filan zannediyordum.. bence bir kiz bulun ona evlensin anca oyle gider..

8 ay mı? Ben birkaç gündür kalıyor sanmıştım

Daha neler göreceğim şu kk'da.

Hiçbiriniz normal değilsiniz bence :/
Bencede konunun 3 tarafı da anormal.
En başta herkesten önce konu sahibinin teklif yapması,kocasının herkesten kıskandığı karısının yanında 8 ay yaşıt kardeşini tutması,kayın zaten uçmuş
Gerçi uyanık adam
Ekmek elden su gölden
Yemek hazır hemde sevmediği yemek bile yapılmıyor
E parasıda kendine kalıyor
Evlenmez bu
evlilerde öyle rahat bir hayat yok

Buna bir şey demeyen aileler. Hatta komşular :)))

8 aydır orda bulunmasına kV ve KP nasıl müdahale etmedi
kV yi ara anne biz çocuk istiyoz ama senin oğlan burda olduğu için yapamiyoz şunu bi alın surdan da seneye bebek sevelim hep beraber deyin.
Zira kV ler de çooook gamsizmis laftan anlayacak bi şey olsalar zaten o eşşek kadar oglani 8 ay o evde barindirtmazlar bir yere yerlestirirlerdi siz ragatsizliginizi belirtmeden onlar rahatsız olurdu
belki böyle yaparsaniz torun sevdasına vazgecerler

Evlenir,düğün salonundan istikamet,yenge evi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…