- 25 Ağustos 2016
- 4.806
- 14.268
- 208
- Konu Sahibi espiritrik
-
Bence konu sahibi kiralasın kaynı adına evi,anahtarı tutuştursun eline.Annemin komşusu böyle durumlar için,ver yesin,ser yatsın,bekle canı çıkmasın derdi,kulakları çınlasın...Okurken daraldım. 8 ay ne ya bu sürede 50 kere ev kiralamıştım ben. Bu ne hadsizlik düşüncesizliktir.
Eşinizle yalnız geçirmeniz gereken zamanları eşşek kadar kaynınıza hizmet ederek geçiriyorsunuz. Net olun eşinize ve kaynınıza söyleyin.
Yeteri kadar kaldı artık ev bulsun,tutsun.
Evimde rahat değilim daha fazla misafir edemem.
Evliliğin getirdiği samimiyeti yaşayamıyorum.
Evde dinlenip,rahat rahat dolaşmak istiyorum.
Kardeşin burda diye hayatı kendime zindan edemem.
AYNEN BUNLARI SÖYLEYİN...umarım gider en kısa zamanda.
Çoğunluk beni suçlu buldu ama gerçekten tahmin edemedim ben bunları. Ben sezon acilana kadar kalır sonra da yenı arkadaslariyla ev falan tutar diye düşündüm ama niyeti evlenene kadar kalmak sanırım. Sırf bu yüzden karşı tarafa tayin istemeyi bile düşünür oldum ama taşınma masrafını karsilayacak imkân zor.
Benim en çok kızdığım da eşimin işine geldiğinde mangalda kül bırakmaması. Kaynimin yaninda Uzerimde kısa tunik olsa kızar uzun bisey giy diye. Yalnız bırakmak daha mı az kötü yanı.
Bence konu sahibi kiralasın kaynı adına evi,anahtarı tutuştursun eline.Annemin komşusu böyle durumlar için,ver yesin,ser yatsın,bekle canı çıkmasın derdi,kulakları çınlasın...
Bencede konunun 3 tarafı da anormal.8 ay mı? Ben birkaç gündür kalıyor sanmıştım
Daha neler göreceğim şu kk'da.
Hiçbiriniz normal değilsiniz bence :/
Bencede konunun 3 tarafı da anormal.
En başta herkesten önce konu sahibinin teklif yapması,kocasının herkesten kıskandığı karısının yanında 8 ay yaşıt kardeşini tutması,kayın zaten uçmuş
Gerçi uyanık adam
Ekmek elden su gölden
Yemek hazır hemde sevmediği yemek bile yapılmıyor
E parasıda kendine kalıyor
Evlenmez bu
evlilerde öyle rahat bir hayat yok
Evlenir,düğün salonundan istikamet,yenge eviBencede konunun 3 tarafı da anormal.
En başta herkesten önce konu sahibinin teklif yapması,kocasının herkesten kıskandığı karısının yanında 8 ay yaşıt kardeşini tutması,kayın zaten uçmuş
Gerçi uyanık adam
Ekmek elden su gölden
Yemek hazır hemde sevmediği yemek bile yapılmıyor
E parasıda kendine kalıyor
Evlenmez bu
evlilerde öyle rahat bir hayat yok
İnsan taş olsa çatlarBuna bir şey demeyen aileler. Hatta komşular :)))
AhahhaEvlenir,düğün salonundan istikamet,yenge evi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?