• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynınıza maddi yardım yapar mısınız?

Bizim buralarda bir laf var "Malamat" olmak diye:) işte bugün işe giderken resmen malamat oldum ıslandım, trafikle mücadele ettim.ayaklarım su içinde kaldı. Ne için üç kuruş için. Ben kendimi ve benim gibi kadınları görünce çalışmayan ama durumu kötü olanlara acıyamıyorum malesef:KK12:
Adanalı mısınız yoksa? :))

Malamat ettin bizi elaleme. :KK53:

valla ben kimseye vermem ..kpssye atanmak icin harcligimdan kisip kitap aliyorum kazanacam birde kaynima mi verecem ...hastalik olur para yetismez verilir yada cocuguna hediye alinir ama kimse kimseye hazir para vermez.. iyi ben simdi evleneyim kocamin 1500 maasi olsun kardesine de tripleneyim para vermiyor diye oldu prenses ..

eltim bide bizle konusmuyo mirasdan pay aldığımız için dediğim gibi hak ettiğimizin yarısını aldık zaten bir evleri olsun diye kaynama yardım ettirmem deyince adımı kıskanca cıkarıo
Oturacağına çalışsın. Bu insanlar neden hep birilerinden birşey bekler anlamam. Annesini babası misiniz sanki ..

kızlar merhaba eşimle ben çalışıyoruz çok şükür maaş toplamımız 8 bin. kaynımın eşi çalışmıyor ve eve giren para 1500 , bazen kaynanam ,kanımıza yardım etmemizi ister gibi.Kaynanam kendide çalışıp zaten yardım ediyor kaynımgile. Onlarında evi var (eski yapı) bizimde var çok şükür bizimkini kendimiz sıfır aldık. Onlarınki miras düştü hatta onların evinde bizimde kendi payımız vardı durumları kötü olduğu için evden hak ettiğimiz payın yarısının ücretini aldık .Kaynanam arada bir tripli davranıo ,kaynım bizden para isteyip vermediğimizde. Ama normalde iyi biridir o yüzden merak edip yazdım siz yardım ettirr miydiniz diye.
Size mi guvenip dogurmus kayninizi

kızlar merhaba eşimle ben çalışıyoruz çok şükür maaş toplamımız 8 bin. kaynımın eşi çalışmıyor ve eve giren para 1500 , bazen kaynanam ,kanımıza yardım etmemizi ister gibi.Kaynanam kendide çalışıp zaten yardım ediyor kaynımgile. Onlarında evi var (eski yapı) bizimde var çok şükür bizimkini kendimiz sıfır aldık. Onlarınki miras düştü hatta onların evinde bizimde kendi payımız vardı durumları kötü olduğu için evden hak ettiğimiz payın yarısının ücretini aldık .Kaynanam arada bir tripli davranıo ,kaynım bizden para isteyip vermediğimizde. Ama normalde iyi biridir o yüzden merak edip yazdım siz yardım ettirr miydiniz diye.

siz yapacağınızı yapmışsınız hakkınızın yarısını zaten vermişsiniz herkesin geliri kendine ayrıca şimdi herkes 2 kişi çalışıyor eltinizde çalışsın

belli birikiminiz eviniz vs varsa sadaka veya zekat niyetiyle arada bir hediye gıda vs yardımı yapabilirsiniz tabi isterseniz mecbur değilsiniz

Hepiniz kadın düşmanısınız. Yazıklar olsun. Kadın çalışmıyor diye demediğinizi bırakmamışsınız. Belki de çalışamıyor . becerisi yok sizene. Yardım konusuna gelince kaynınızın kardeşi yani Eşiniz isterse yardım eder müdahil olmayınız. Sizin kardeşimiz istese otursun çalışsın edemezsiniz. Benim param kimse karışamaz dersiniz. Hepiniz yancısınız. Kendi ailemiz isterse burdakilerde destek oluyor. Eş ailesi isterse nefretlerini kusuyorlar. Allah sizleri de sizler gibileriyle karşılaştırsın.
Düşman falan ne kadar da sinirlenmişsiniz. Zor durumda değil ki elti. Sağlık problemi olur yardım edilir geçer. Ama burada beklenen normal zamanda maaş gibi para bağlanması. Yanlış anlamayın şu an biz de sadece eşimin parasıyla geçiniyoruz. Kimse de bize para vermek zorunda değil. Bunu beklemek benim ayıbım olur, vermeyenin değil.

Kaynananın tavrı doğru değil kesinlikle. O ayrı bi mesele. İstersen milyonları kazan yinede yardım etme gibi mecburiyetin yok.
Ama maddi durumum iyiyse yapardım biraz biraz. Çünkü eşimin ailesi demek benimde ailem demektir.

Ama haklarini almislar niye vazgecinler ki

Çünkü ihtiyaçları yok bir evleri bari olsun karşı tarafın başımın gözümün sadakası olsun der bırakırdım ben ve öyle de yapacağım, kv ev aldı kaynıma, tapu kv adına kredisi ödeniyo Allah esirgesin kv ölse mali 2 oğluna kalacak biz feragat edicez evimiz var gelirimiz iyi şükür başka güvencelerimiz de var onların da bari bi evi olsun düşmanım değiller sonuçta, ki biz de eltim ve kaynimla 4 senedir görüşmüyoruz

Son düzenleme:
onlara göre bayanlar çalışmazmış gurur meselesi gibi bişey kendi sulalerinde
otursun o zmn gururuyla.
Çünkü ihtiyaçları yok bir evleri bari olsun karşı tarafın başımın gözümün sadakası olsun der bırakırdım ben ve öyle de yapacağım, kv ev aldı kaynıma, tapu üç adına kredisi ödeniyo Allah esirgesin kv ölse mali 2 oğluna kalacak biz feragat edicez evimiz var gelirimiz iyi şükür başka güvencelerimiz de var onların da bari bi evi olsun düşmanım değiller sonuçta, ki biz de altın ve kaynimla 4 senedir görüşmüyoruz
tebrik ederim sizi.ne guzel bir davranis.Allah sizi de darda koymaz

Back
X