Kaynpederim taklarma gz dikti bir fikir verin

Miryem

Süüüüpriz bebiş
Kayıtlı Üye
20 Mart 2009
1.311
6
116
İstanbul
Kayınpederim takılarıma göz dikti bir fikir verin

oof ooof

düğün için en fazla 10.000 tl.masraf yaptılar hediye gelen takılar 35.000 tl.yi geçti bana kuruş bile vermediler:1no2:sadece kendi taktıkları takılar o kadar bende ağzımı açıp tek kelime bile söylemedim balayında daha düğünün ertesi günü:bbo:çok borcum var diyip kendi taktıkları ve annemlerin taktığı bilezikleri istemek için aradı derken bir senedir oyalıyorum ama kurtuluşum yok gibiCADIARZU

sizce ne yapayım kendi taktıklarınıda verip kurtulayımmı?

Son düzenleyen: Moderatör:

nedemek yaa ne hakla isterler...
eşin n diyo bu duruma..
bence bankaya atın parayı faiz geliyo o faizde benim bişemi ödüyo taksitimi falan filan bişe uydurabilirsin aklıam ilk bu geldi...

verme sonradan daha çok üzülürsün niye verdim diye borçlarımızı ödedik deyin yada 10.000 tl lik kadar verin gerisi borçlara gitti deyin

nedemek yaa ne hakla isterler...
eşin n diyo bu duruma..
bence bankaya atın parayı faiz geliyo o faizde benim bişemi ödüyo taksitimi falan filan bişe uydurabilirsin aklıam ilk bu geldi...

eşim de arada kalıyor ama ben haklı olduğum için sesini çıkaramıyor ama babası her telefonda eşimin moralini bozuyor

verme sonradan daha çok üzülürsün niye verdim diye borçlarımızı ödedik deyin yada 10.000 tl lik kadar verin gerisi borçlara gitti deyin

o kadarını kabul etmiyor onların taktıklar o kadar bile yapmıyor illaki bizim tarafın taktığı takıları alıcak düğünde bana hediye gelen bileklikler görümcemde hiç utanmadan takıyor

yuh diyorum valla parçalarım böylelerini size gelen hediyeleri nasıl isterler saygısızlık bu
siz bir yuva kuruyorsunuz sonuçta sizin evliliğini yatırım olarak mı görmüşlerki kazanç bekliyorlar
terbiyesizlik !!!

uh daha neler? olduu deseydin. nasıl isterlermiş canım sizin paranızı? eşinde arada kalmasın versin cevabını. borcumuz var deyin ne bilim araba yoksa araba alıyoruz deyin; bankaya yatırdık faizini bozamayız deyin. yada doğrudan veremeyiz deyin. ben biraz pat patçıyımdır da. şimdi versen ilerde yine isterler. bizleziklerini de iste arkadaşım görümcenden. bu ne canım..

arada eşim olmasa hiç katlanılıcak gibi değil ama eşimi çok seviyorum kendi aramızda hiç sorunumuz yok ama ailesi eşimi benden kıskanıyor bu şekilde nasıl devam edicek bilmiyorum

biz istanbuldayız onlar orduda kayınvalidem geldi bizi görmek için geldi diye biliyorum aradan bir kaç gün geçdi başladı ağlamaya haciz gelicek bilmemne ben bilezik almaya geldim yuh yani ben şimdi ne diyimklava:

bana kuruş bile vermediler sadece kendi taktıkları takılar derken;
tüm takılanları elinizde alıp sadece kendi taktıkları mı size kaldı?

niye verceksın cnm sakın verme takıya güvenip mi düğün yapmışlar

ne demek canim...
borcsa onun borcu yaparken sizemi sormuslar..
öle olsa bile insan utanir bu telefon edipte istemeye... bu ne terbiyesizlik...
sizinde bi hayatiniz var aile oldunuz artik ....
sizinde ihtiyaciniz olur...olmasa bile vermeyin ...lmaz:
simdiden verirseniz ilerde daha fazla tepenize cikarlar...sürekli verip kurtulayim diyemezsiniz elbette...
madem öyle sizde bizimde borcumuz var deyin yada zor durumda kaldik sattik...harcadik.....en azindan bankaya yatirdik deyin ....ne olursa olsun vermeyin kendi malinizi....sizemi güvenmisler canim...takarken nasil olsa geri alicaz diyemi düsünmüsler...:umursamaz:

ne demek ya aynı şeyi eşimin ailesi banada yaptı düğünde takılan takılar geline aittir ama onlar ne takılan takıları nede para verdiler annemlerin ve onların taktıkları bilezikler duruyor ama hiçte verme hem senin hakkın olan takıları vermesinler hemde kolundakileride alsınlar yok öyle baştan bu kadar yüz verme sonra daha neler neler isterlere belki ilerde senin ihtiyacın olacak o bileziklere bence kesinlikle verme gözün açık tut birazlmaz:

sakın verme..
açıkçada söyle..kusura bakmayın veremem benim kendime hiç bir şeyim kalmıyor diye.
görüşmüyorlarsada görşmeyin..
eşinede söyle;yarın bir gün başımıza bir şey gelse kimseden para alamayız kusura bakma ben altınlarımı vermiyorum diye..
saçmalığa bak..
çok sinirlendim..
bana neden bu çifkeflikle böyle kayınvalideler kayınpederler düşmedi bilmiyorum..böylelerinin hakkından benim gibiler gelir..:mymeka:

tam bir senedir uğraşıyorum inat ettim vermeyide düşünmüyorum ama benim ailemi arıyorlar bilezikleri vermiyor diye

Sakin verme!

Dügünde masraf yaptilar evlatlarina da yaptilar...

Allah'im ya hic anlayamiyorum su eski kafalari...

Bütün paralari al, takilari al... artik siz de bir ailesiniz ve gelecegin temellerini atmak zorundasiniz.

evet aynen öyle oldu ertesi günde bende kalanları istediler

verme o zaman.
ne münasebet verecekmişin.
onları kötü gün için saklıyoruz.
allah korusun acil paraya ihtiyacımız olursa ne yaparız, kusura bakmayın; zaten çoğunu zamanında size vermiştik daha onları geri vermediniz de.
eşine de vermiyoruz o kadar de.
bu ne yüzsüzlüktür anlamıyorum.
siz daha ertesi gün takıları verdiğinizden yumuşak başlı görmüşler sizi.
o gün onları bile vermeyecektiniz ya neyse..

tam bir senedir uğraşıyorum inat ettim vermeyide düşünmüyorum ama benim ailemi arıyorlar bilezikleri vermiyor diye

ailen de demiyorlar mı niye versiler ki diye.
ne cüretle bir de aileni arıyorlar, şikayet eder gibi.
annen söylesin o takılar onların size niye verinler ki diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…