oof ooof
düğün için en fazla 10.000 tl.masraf yaptılar hediye gelen takılar 35.000 tl.yi geçti bana kuruş bile vermediler:1no2:sadece kendi taktıkları takılar o kadar bende ağzımı açıp tek kelime bile söylemedim balayında daha düğünün ertesi günü:bbo:çok borcum var diyip kendi taktıkları ve annemlerin taktığı bilezikleri istemek için aradı derken bir senedir oyalıyorum ama kurtuluşum yok gibiCADIARZU
sizce ne yapayım kendi taktıklarınıda verip kurtulayımmı?
nedemek yaa ne hakla isterler...
eşin n diyo bu duruma..
bence bankaya atın parayı faiz geliyo o faizde benim bişemi ödüyo taksitimi falan filan bişe uydurabilirsin aklıam ilk bu geldi...
verme sonradan daha çok üzülürsün niye verdim diye borçlarımızı ödedik deyin yada 10.000 tl lik kadar verin gerisi borçlara gitti deyin
yuh diyorum valla parçalarım böylelerini size gelen hediyeleri nasıl isterler saygısızlık bu
siz bir yuva kuruyorsunuz sonuçta sizin evliliğini yatırım olarak mı görmüşlerki kazanç bekliyorlar
terbiyesizlik !!!
uh daha neler? olduu deseydin. nasıl isterlermiş canım sizin paranızı? eşinde arada kalmasın versin cevabını. borcumuz var deyin ne bilim araba yoksa araba alıyoruz deyin; bankaya yatırdık faizini bozamayız deyin. yada doğrudan veremeyiz deyin. ben biraz pat patçıyımdır da. şimdi versen ilerde yine isterler. bizleziklerini de iste arkadaşım görümcenden. bu ne canım..
oof ooof
düğün için en fazla 10.000 tl.masraf yaptılar hediye gelen takılar 35.000 tl.yi geçti bana kuruş bile vermediler:1no2:sadece kendi taktıkları takılar o kadar bende ağzımı açıp tek kelime bile söylemedim balayında daha düğünün ertesi günü:bbo:çok borcum var diyip kendi taktıkları ve annemlerin taktığı bilezikleri istemek için aradı derken bir senedir oyalıyorum ama kurtuluşum yok gibiCADIARZU
sizce ne yapayım kendi taktıklarınıda verip kurtulayımmı?
bana kuruş bile vermediler sadece kendi taktıkları takılar derken;
tüm takılanları elinizde alıp sadece kendi taktıkları mı size kaldı?
ne demek ya aynı şeyi eşimin ailesi banada yaptı düğünde takılan takılar geline aittir ama onlar ne takılan takıları nede para verdiler annemlerin ve onların taktıkları bilezikler duruyor ama hiçte verme hem senin hakkın olan takıları vermesinler hemde kolundakileride alsınlar yok öyle baştan bu kadar yüz verme sonra daha neler neler isterlere belki ilerde senin ihtiyacın olacak o bileziklere bence kesinlikle verme gözün açık tut birazlmaz:
evet aynen öyle oldu ertesi günde bende kalanları istediler
tam bir senedir uğraşıyorum inat ettim vermeyide düşünmüyorum ama benim ailemi arıyorlar bilezikleri vermiyor diye
tam bir senedir uğraşıyorum inat ettim vermeyide düşünmüyorum ama benim ailemi arıyorlar bilezikleri vermiyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?