Kaynpederim taklarma gz dikti bir fikir verin

ne tuhaf bir aile arkadaşım. aman ne zor bir durumdasın. odaya girmekte ne oluyor paralarım vallahi. tavrını koy yazdım gene yazıyorum veremem deee.

:1shok:sakın verme sakınlmaznlar senin kimse alamaz senin rızan olmadıkça versen bi kıymetide olmaz.üstelik bu istemelerin devamı gelir.hep böylemi olcak taviz verme sakın.koy bankaya alamasınlar.ben olsam ortalığı yıkmıştım

ben daha neler duyucam ya canım saf olma verme sakın...onları bozdurdum yedim de...bu erkek tarafını anlamıyorum yazık yani..

Bence vermeyin vallaha, ben verdim de ne oldu ?
vercem dediler yeniden alcaz dediler olmadi kaldi oyle, 5 sene oldu b.. gormedim daha, verme size lazim olur ilerde .

ah o kadar pismanim ki, sonra pisman olmayasin, simdi biz zordayiz emme iste naalim saglik olsun diyorum artik, ben kocaman surahi soguk su ictim, sende pisman olcagin sey yapma, verme o size gercekden lazim olur ilerde, bi de cocuk falan olrusa gor o zaman .

Bencede verme cnm sonra öyle gidiyo aynen benimki öyle oldu.yediler bitirdiler.ensonundada oğlularını yanına alıp berabaer oturuyolar.yazık erersin senin garantin onlar

direnmek yerine acık acık soylekı artık sızı tacız edemesınler. Cok gerekıyorsa onların taktıklarını verırsın -onu verırkende ıkı cıft laf et mutlaka- ama dıgerlerını sakın verme cok pısman olursun. onlar senın guvencen hayat bu ne getırır ne goturur bılınmez..

sakın verme canım..
hele hele sizin taraftan takılanları hiiiiiç verme...
köpeğin hatrı yoksa sahibinin hatrı var...
onlar senin ailenin aldığı şeyler..bir nevi ailenin parasını alıp kocanın ailesine yedirmen gibi bişey o paraları..vala dayanamıcaksan hiç olmazsa kendi taktıklarını ver defolup gitsinler ama ailenin taktıklarını aslaaa verme...
hem haciz gelcek olsa kızlarının kolundan senin bilekliklerini alsınlar ödesinler ben olsam aynen öyle derim...gidin onun kolunda var ondan isteyin diye...

bencede verme arkadaşım onlar senin ziynetin
kimsenin istemeyede alamyada hakkı yok
görümce gerine gerine takacak
sen kayınpederine yardım edeceksin
yok böle bişey baştan herşeye razı olursan öle gider
eşininde sana destek olması lazım

verme arkadaşımonlar senın ya nasıl olur isterler eşinle konuş bankaya yatırım yap onlara gelip isteyincede kalmadaı çatır çatır yedik de siz yicenize ayıptır yahu eşinde biraz arkanda dursun senın

verirsen o altınları bi daha geri gelmez üstüne soğuk bi su içmek zorunda kalırsın

verirsen o altınları bi daha geri gelmez üstüne soğuk bi su içmek zorunda kalırsın

zaten geri vermek için veya borç olarak istemiyorlar ki. kendi haklarıymış gibi görüyorlar.

ay güzelim ya nasıl bir aileye düşmüşsün sen böyle. ne kadar görgüsüzler. çingenelik bu yaptıkları. herkes kızına oğluna düğün yapıyor, herkesin düğününde takı takılıyor ilk defa duyuyorum düğünde takıların kayınvalideye verildiğini. onlar gelin ve damadın hakkıdır. bir eksikleri varsa tamamlasınlar, evlerini yuvalarını kursunlar diye. kayınvalide borç yapmışsa yapmış. size sormuş mu borç yaparken, ya da takılacak takılara mı güvenmiş ödemek için. demekki düğünden önce millete tembih etmiş takılar bana veriecek diye. insanlar da onu kınamamış mı. kendi kendini rezil etmiş ya da onlar da onun gibi insanlar ki normal karşılamışlar.
kadına bak ya zaten alacağını almış, bir de senin yakınlarının taktıklarına göz dikmiş. madem o kadar zor durumdalar, görümcenin kolunda senin bileziklerinin işi ne. sen de bunları sorsana. sen sessiz kalmışsın, eşin de ailesi diye sesini çıkarmıyor onlar da tepenize çıkıyor. baksana kadın geceleri utanmadan yatak odanıza kadar giriyor. utanmasa ben de burada yatayım diyecek.
canım bak burada iş eşinde bitiyor. eşin resti çekicek. yoksa eşin ben vericem ama o vermiyor gibi senin üzerine mi atıyor suçu.
onlar benim ailemden yadigar, hatıra onları ne satarım ne de kimseye veririm. siz alacağınızı aldınız zaten. borç yaparken de bize danışmadınız diye biraz sert çıkış yap. isterse darılsınlar. bunu göze alacaksın. yoksa bunların isteklerinin arkası kesilmez. hem ayrıca 35 bin liralık takı takıldı çoğunu da aldılar diyorsun. nasıl bir düğün yaptı ki bunlar sana böyle öde öde borcu bitmiyor ya da borç var diye yalan mı söylüyorlar. borçlu olduğunuz yerlerin isimlerini istiyorum falan deyin. bana pek borç ödemek için gelmiyor bu istekleri. kimbilir ne yapıcaklar. kendi kızlarına bişeyler yapıcaklardır. yani verirsen sen üzülürsün sonra. hem utanmadan nasıl aileni arıyorlar bize altınları vermiyor diye. ailen de ağzının payını verememiş mi. onlar kızımın hakkı. siz masraf yaptıysanız biz de yaptık. ayıptır sizin yaptığınız falan deselermiş ya. bunlar gibilerine güzellik yaramaz, biraz dişini göster, eşine de resti çek.

sakin verme takilarini canim. ne onlarin taktilarini nede sizinkilerin. zaten dugunde davetlilerin taktiklari ne varsa almislar utanmazlar.hala senin takilara goz dikiyorlar. ne utanmaz insanlar var. oglumun evi diye gerim gerim gerilmeyi bilirler. elbetteki taki takacaklar . erkek annesi olmak bedavaya olmuyor oyle. nasilki kiz evi senelerce ceyiz hazirlayip birde esya aliyor. onlarda dugunu de yapmali takida takmali. TAKILARI EVDE BIRAKMA GUVENDIGIN BIRINE EMANET ET. gece yatak odaniza girebilen birinden hersey beklenir kusura bakmayinda..

nasıl insanlar bunlar düğünde takılan herşeyi almışlar birde onların taktıklarınımı istiyorlar...vermeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....

ağızlarının payını vermelisin bence oğlunu yarın bir gün evlendirip paralarını alıyım diyemi bakmış.asıl kocanın ailesinin ağzını kapatması lazım.seni böyle üzmeye hakkı yok.altınları evde tutma bari evine geldiklerinde bulurlarsa gitti gider

ay inanamıyorum sana ya ne demek takılanları vermek aklım almıyor eşinde nasıl göz yumuyor bunlar boçlarını harçlarını kapamak rahata ermek için mi oğlunu evlendirmişler...

madem alcaklar gerı ne dıe takarlar:mymeka:
sırf gösterış olsun dıye mı
kesınlıkle verme hata edersın bılesın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…