Kaynpederim taklarma gz dikti bir fikir verin

:1shok: pes artık yuzsuzlugunde bukadarı.. :umursamaz: ne demekmıs gelının altınlarını ıstemek ya.. cok ayıp bısey bu.. :sinifsinif: madem ısteyeceklerdı hıc takıp masrafa gırmeselerdı.. :1closedeyes: verme tatlım onlar senın ne demekmıs.. lmaz: guzelce karsına al ve konus vermıyecegını onaların senın oldugunu

beni dinlersen verme çünkü aynı şey benim başıma da geldi borç harç derken kendi taktıkları dahil tüm altın para v.s aldılar tekrar yapacaz die kandırdılar 2 yıl geçti ses seda çıkmıyor konuyu açtığım da da borçlarına gitti diolar umudunu kes altınlar gelmez enaiyiliğine yan diolar kısaca verme bence uydur bir şeyler onlar sizin hakkınız sonuçta

sakın verme valla bir ömür aklından çıkmaz sonradan pişman olursun.onlar senin hakkın eşinle konuş vermek istemedigini söylesin onlarda umudu kessin.

bu işi kökten halletmelisin ki bir daha isteyemesinler altınları kasadan çıkarıp taktığın bi günün sabahı eve hırsız girmiş hepside çalınmış de olsun bitsin yorgan gitti kavga bitti allah yardımcın olsun

Ayyy ne gıcık bi duruuum sakın verme senin ne kadar iyi niyetli bi insan olduğunu benim kadar onalrda biliyo demekki o parayı bi yere bağlaman lazım tokiye gidim ev peşinatı olarak verdim felan desen bak bu mantıklı hatta durumun varsa gerçekten öyle bi eve felan girsen peşinatını verirsin hemde bi dikili ağacın olur.

Ne münasebet canım, düğünde takılan takılar yeni evli çiftindir. Bence siz asla takılarınızı vermeyin. Bırakın ne derlerse desinler umursamayın bile.
Ailenizi aradıklarında sizde kayınpederinizi arayıp "bundan sonra ailemi rahatsız etmeyin bu konuda tek söz sahibi ben ve eşimdir ve biz de takıları vermiyoruz onlar bizim" diyerek ağızlarını kapatın.

güzelim o senin mehir hakkın ne demek ya bir de senin ailenin taktıklarını mı alacaklarmış..bu kadar da olmaz yaa delimidirler nedir?başka borç isteyecek kimselerimi kalmamış da senin altınlarına göz dikmişler??ne insanlar var yarabbim

sakın verme.benimkileri aldıla,3 sene oldu daha vermediler.ama ben uyanıklığı şu konuda yaptım annemlerin taktığını vermedim en azından.üstelik takıları eşim almıştı,evin tüm eşyalarını eşim aldı.sadece düğünde döner taktılar,onamı masraf yapmış oldular.salonu eşim tuttu,orkestrayı eşim ayarladı.ama takıları onlar aldılar.geri gelmiyo,gelmezde.sakın verme.en azından kendi ailenin taktıkları üzerinde hiçbi hakları yok.senin ailen senelerce düğünler gidip takı takmış millete,sana birikim yapmış bi yerde yazık değilmi ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…