Sakin verme!
Dügünde masraf yaptilar evlatlarina da yaptilar...
Allah'im ya hic anlayamiyorum su eski kafalari...
Bütün paralari al, takilari al... artik siz de bir ailesiniz ve gelecegin temellerini atmak zorundasiniz.
şaşırdım doğrusu sana takılan hediyelikleri görümcen takıyormuş ailecek bir altın merakları var sanırım ilk baştan öbürlerinide vermeyecektin sen sakın bu elindekileride verme evdede tutma herşey olabilir merak ediyorum aileni hangi yüzle arıyorlar allah sabır versin
düğün hem istanbulda oldu hem orduda burdaki düğünün bütünmasraflarını ben çektim davetiyeleri ben bastırdım hatta gelinliğim parasının bir kısmını kendim ödedim onların yaptığı beğenirmisin salonda erkek tarıfından bir kişi bile takı takmadı kayınvalideme verdi hadi bunu geçtim orduda beni evden aldılar düğün yerine gittik 10 dk.sonra bitti düğün takılar takılmış yenilmiş içilmiş en son ben yazarken ellerim titriyor daha neler neler yani
nasıl yani,düğünde takılar sana değil kayınvalideyemi takıldı damat tarafından.:1shok:düğün hem istanbulda oldu hem orduda burdaki düğünün bütünmasraflarını ben çektim davetiyeleri ben bastırdım hatta gelinliğim parasının bir kısmını kendim ödedim onların yaptığı beğenirmisin salonda erkek tarıfından bir kişi bile takı takmadı kayınvalideme verdi hadi bunu geçtim orduda beni evden aldılar düğün yerine gittik 10 dk.sonra bitti düğün takılar takılmış yenilmiş içilmiş en son ben yazarken ellerim titriyor daha neler neler yani
nasıl yani,düğünde takılar sana değil kayınvalideyemi takıldı damat tarafından.:1shok:
hani hayırlı olsun falan diye düğüne gelenler görüşür düğün sahipleriyle işte o aralarda gidip kayınvalidemin eline vermişler
o kadarını kabul etmiyor onların taktıklar o kadar bile yapmıyor illaki bizim tarafın taktığı takıları alıcak düğünde bana hediye gelen bileklikler görümcemde hiç utanmadan takıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?