canım başını ağrıtıp huzurunu bozmalarına fırsat verme eşin sana ilerde daha güzellerini yapar ver gitsin mutluluğunu bozmaya değmez...bir ablan olarak tavsiyem bu olur
ayy sinirlerim bozuldu..benim duğunumde de bende kendı annemden beklıyom böle seyler...ilgınc dımı ama gercek bu kendı annem....
tmm veryim ablacım ama yarın bir gün bir ihtiyacım olsa ne yaparım kim çıkarıp beş kuruş para verir?
çok yüksek bir meblağ o dediğin..yerine koymak zor olabilir...valla vermezler..hemde senin ailenin tarafının emeğini yüzleri kızarmadan istiyorlar öyle mi?bak burda bi sürü takı ile ilgili ibret hikatesi var..onları oku...hastalık var sağlık var..allah korusun eşinlede bozuşursun..ortada lök diye kalırsın..paranın gittiğine yanarsın..eşine de uygun dille söyle..vermiyorsan vermiyorsun işte...ne münasebet senin tasarrufun...seni kötü bilsinler madem direkt sen muhatap ol...eşin çekilsin..
düğünümde bana takılan bilekliği elimden alcaklar sonra ben onu görümcemin kolunda görcem waryaaa
parçalarım onları yeminlelmaz:
o ne demek öyle ya ay çok sinir oldum
senkendini çok ezdirmişsin kusura bakma ama öle..
bundan sonrada bunlara katlancanı düşünüp ezmeye dewam edeceklerdir...
takı takılırken ben yoktum ki canım
nasıl yani :uhm:
bahsettiğin takılar sana düğününde takılanlat diilmi yani?
ayrıca sakın ola senin ailenin taktıklarını werme çoookkk pişman olursun..
senin ailende eminim biçok masraf yapmıştır sende onlara wer
düşmanların çatlasın laelaelaelaelae
düğünde takı takılırken ben yoktum
hatta düğüne zor yetiştim yani yetiştimde sayılmaz beni aldılar düğün yerine gittik 10 dakika sonra düğün bitti
ay tabi yaaa
de ki o zaman aileminkini de onlara veriim onların da dünya borcu var
alala
hay çok yaşa dneiz
:1shok: :1shok: :1shok: :1shok: ay gelin olmadan düğün olurmu yaa :1shok:
bende bunu hep rüyalarımda görürüm düğünüme yetişemediğimi kabus die geçiştiririm
ama gerçekleride warmış kaydirigubbakcemile3
canım başını ağrıtıp huzurunu bozmalarına fırsat verme eşin sana ilerde daha güzellerini yapar ver gitsin mutluluğunu bozmaya değmez...bir ablan olarak tavsiyem bu olur
bazen insan diyorki keşke hiç evlenmeseydim bekarlık sultanlıktır diyenlere hak veriyorum.........zaten eşimi annemden kıskanıyorlar terbiyesiz kayınpederim uğuru nüfüsuna al demiş anneme bilezikleri verdim annemlere deseydim ayyy kapıdan ayrılmazlardı heralse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?