Kaynpederim taklarma gz dikti bir fikir verin

Ahhhh arkamda sağlam biri olsa eşim zaten ailesine bir şey diyemiyor annesi geldi ağladı sızladı eşim üzüldü beni ikna etmeye çalışıyor o an hemen aklıma geldi ben enişteme borç verdim altınları ne zaman durumunu düzeltirse o zaman vericek dedim numaradan eniştemi aradım enişte bilezikleri sana vermiştimya annemleri durumu sıkışıkmış falan dedim oda bozuntuya vermedi ben şuan veremem biliyorsun ev aldım yapabileceğim bir şey yok dedi ama bu munzurlar annemi babamı patronumu aradılar eee bizimkilerde yumuşak ver kızım onlar utansın şöyle böyle ama kesin karalıyım artık hiç bir şey vermiycem ben işten çıkmış olsam bir aylık kiramı bile ödemezler elimdekileride verirsem ne yaparım ben?

canımm sakın vermee verirsen çk pişman olursun ilerde!! senin takına güvenip mi borç yapmışlar sakın haa kendinden taviz verme..o senin geleceğin.. ilerde ev alma araba alma durumun olur hazır para..sakın ha verme

herkes ayağını yorganına göre uzatsın canım
kesinlikle verme,o altınlar sizin güvenceniz
altın sana mı yoksa onlara mı takılmış,ayıp ya

canım onlar senin hakkın sakın verme takılarını çok gerekliyse yardımcı olmaya çalışın ama altın bozdurularak borç ödenmez !

kirada oturuyorsun ev al arkadaşım altını sat peşinat yap kira ödeyeceğine evin olur onlara vermene gerek kalmaz kocanda acısada verecek bişeyi olmayacağı için susar allah sana peygamber sabrı vermiş valla ya lütfen verme ya allahım okurken sinirlendim allaha şükür kayınvalidemler böyle değil yaşayamam allahbüyük konuşturmasın fazla direnemezsin eşin de onlardan taraf üzülüyor vermek istiyor EVVVV ALLL VERME YA ELıMDE OLSA SENıN YERıNE SATIP EVı ALICAM TAPUYUDA ÜSTÜNE GEÇıRECEN BAK NASIL ıYı OLUYOR YENı EVLıSıN ıLERıSı DE VAR BEBEK OLACAK Bı SÜRÜ ZATEN KRıZ VAR EV ALLL LÜTFEN VERMEE ALTININI

bencede bu parayı değerlendir bir şeyde ev alabilirsin mesela. araştırın eşinle.
böyle saçma şey mi olur ya

endleeslove arkadasım aman ha sakın sen saklayabıldıkce sakla altınlarını ah bu kayınpederler dıcem ama asıl suc bızım kocalarda hayır dıyemedıklerınde..klava: benım kayınpederde sozum ona dugun yaptı ama benım takılarımla bı kısmı gıttı altınlarımın goremedım bıle ne kadarı gıtmıs susarsan sımdı bunlar hep ama hep tepene cıkarlar klava:

Ne kadar Ayip ya. Gelin ve Damadi figür olarak dügünde taki takilsinda dügün borcumuzu geri öderiz diye mi koydular sizi. Hic birini verme esine bilene güvenme canim

ay allah yardımcın olsun bence birine verdim de siz bir yatırım yapsanız onu bile satın parasını verin derler nasıl bir aileye düşmüşsün yazık sana

kayınpederim benden ümidi kesince abimden para istemiş abimdende yüz bulamayınca köyde tarla satmış çok umrumdaymış gibi bide arayıp söylüyor yakında köydeki evide satıcakmış çokda umrumdaydı sankilaelaelaelaelae
köydeki ev bizimmiş güya palavra palavra palavra

ne satarsa satsın, sizden uzak dursunda...Kararlılığını koru bir tane altın bile verme bence. Satacak şeyleri varda neden seni ve aileni rahatsız ediyor haftalardır? Yüzsüz insan dolu memleket naparsınlmaz:

ne satarsa satsın, sizden uzak dursunda...Kararlılığını koru bir tane altın bile verme bence. Satacak şeyleri varda neden seni ve aileni rahatsız ediyor haftalardır? Yüzsüz insan dolu memleket naparsınlmaz:

ben anlayamadım bu insanları benim oğum yeni evlendi destek çıkayım hep bu kız çalışıyor uğraşıyor diyeceklerine bir darbede onlar vuruyorlar

ya kardeşim zaten altınlarının bir kısmını almışlar merak ettim sana ne kadarlık takmışlar ki onları kurtaracak parası

canım benım sakın verme takılarını evet evlerıne hacız gelecek olabılır ama bu senın sorunun değil ki ya yarın sana bır sey olsa o zaman ne 6yapacaksın zaten onların paraları yok yıne kaldın tek başına ben ce kocan çozmelı bu işe bırak o anlatsın guzelce

valla ben olsam çatır çatır hakkından gelirdim o kayınvalidenin de görümcenin de...
benim takımı hangi çılgın koluna takabilr ki??? azcık çirkef olun kocanızın görmediği taraftan sokuşturun lafları....:jeyyar:

ya kardeşim zaten altınlarının bir kısmını almışlar merak ettim sana ne kadarlık takmışlar ki onları kurtaracak parası

8 tane onlar taktı incecik bilezikler birde set annemilerde 14 tane taktı ve onların taktığının iki misli kalınlığında

eşim çok pasif malesef

bence de sakın verme ... annemden biliyorum... daha dün akşam konuştuk ...keşke vermeseydim altınlarımı diyor ... o kadar çok keşkesi var ki ... sonrayı düşün arkadaşım... ilerde çocuklarının büyüyüp de iş bulamadıkları zamanı düşün... o zaman inan kimse sana destek olmayacak ... öyle an geliyor ki hayatta tek başına kalıyorsun... bu ihtimalleri düşün... sakın da kocam üzülüyor diye düşünme... ben şu anda babama o kadar çok kızıyorum ki ... hep kendi ailesine vermiş ; alması gerekenleri de almamış... tüm eziyeti annem çekmiş ; hala da çekiyor kadın ... senin de öle olmanı istemem ... herkes hakkına sahip çıkmalı...

canım altınlarını ev araba bişeye yatır altın olarak saklama göz diktilerse alırlar mazallah bi şekilde
daha önce bir tandıgımında kaynanası evine girip bilezigini almış hiç sormadan borcum vardı demiş
benimkiler bana bir kuruş masraf etmediler eşim kendisi yaptı herşeyi tek başına ve benim ailem yaptı
o halde bile benden bilezik bekledler bukadar yüzsüz insan dolu memleket boşver

canım başını ağrıtıp huzurunu bozmalarına fırsat verme eşin sana ilerde daha güzellerini yapar ver gitsin mutluluğunu bozmaya değmez...bir ablan olarak tavsiyem bu olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…