eşinin ailesiyle yılda 1 veya 2 kere görüşmeni tavsiye ediyorum şokumm altınları vermek ne demek düğünde takılan diğer altınlarıda iste süprizzzzz yüzsüzlükse sende yüzsüzlüğünü yap insan olana insan gibi davranılır nabza göre şerbet ver akıllı ol ( gerekirse bizde sıkışığız düğnde takılan altınları istiyorum de ama tatlı dille oyna rol yap ) agresiif diil yavaş sakin...lmaz: çok yüzsüzler ya nasıl tahammül ediyorsun allah yardımcın olsun klava:
ne satarsa satsın, sizden uzak dursunda...Kararlılığını koru bir tane altın bile verme bence. Satacak şeyleri varda neden seni ve aileni rahatsız ediyor haftalardır? Yüzsüz insan dolu memleket naparsınlmaz:
ya kardeşim zaten altınlarının bir kısmını almışlar merak ettim sana ne kadarlık takmışlar ki onları kurtaracak parası
canım benım sakın verme takılarını evet evlerıne hacız gelecek olabılır ama bu senın sorunun değil ki ya yarın sana bır sey olsa o zaman ne 6yapacaksın zaten onların paraları yok yıne kaldın tek başına ben ce kocan çozmelı bu işe bırak o anlatsın guzelce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?