Kaynpederim ve davranlar..

hic abartmiyorsunuz ortada hic hos olmayan durumlar var bir an once esinizle paylasmaniz lazim.

herseyden gectim kapi acik cis yapmak da ne oluyor anlamadim.
allah sana sabir versin canim ya.

valla en güzelini aytege söylemiş

ben yeni doğum yaptığımda haliyle emzirme falan davaları
evde yalnızım kayınpeder kapıyı açıp giiryor, falan, eşim geldi aldım karşıma konuştum. bak ben banyo yapıyorum, yeri geliyo emziriyorum, yeri geliyo soyunuyorum, neden kapıyı açıp pat diye giriyor içeri, benim özelim mahremim, lütfen düzgün bir dille uyar, kapıyı çalsın beklesin dedim.

eşimd eolmaz öyle şey deid, ne demek pat diye içeri girmek dedi. ben kapıyı çalıyor sen açıyorsun zannediyordum dedi. uayr lütfen deidm, uyardı

sende eşinle güzel dille anlat birer birer, rahatsız oluyorum de, olduda evde senle yalnızı mahrem durumumuz var baban gene kalksa gelse hoşuna gidermi de

sen eşinin dilinden daha iyi anlarsın , yumuşak yumuşak anlat rahatsızlığını

Ay canım ya bence kayınpederinin davranışları hiçte normal değil özellikle şu çiş olayına hayret ettim,arkadaşlarının orasına burasına dokunması falan normal değil sen pek tek başına kalmamaya çalış bu adamla canım benim kayınpederde bi gariptir sürekli küfürlü konuşur oda ben rahatsız olurum ondan bile ama diğer kötü bişeyine rastlamadım doğrusu eşine çıtlat bana kalırsa güzel ve tatlı bi dille hayatım bak ben arkadaşlarımla beraberken baban gelmesin hem oda sıkılır falan de ne bileyim bi şekilde istemediğini belirt bence sapıkmı değilmi bilemiyorum düşüncelerini ama ben olsam kaldıramam sedacım çok abartık geldi adamın davranışları sende dikkat et bence yalnızken falan alma içeri yaa of vallahi iyi katlanmışsın yazını okurken bile sinir oldum Allah kolaylık versin

Son düzenleme:
bu adam hic hosuma gitmedi sen kendine dikkat et canim. bence rahatsiz oldugun konulari direk o adama soyle oda esine soylerse sende anlatirsin aklindan gecenleri bunun ayibi yok hem dersinki bi ben degil arkadaslarimda benimle hem fikir ben olsaydim kesinlikle once o adamin yuzune soylerdim sende oyle yap bence mesala hicbirsey diyemiyorsanda bari tuvalete oyle girlmeyecegini soyle cok ayip oldugunu ve rahatsiz oldugunu ackca soyle arkadasim

kolla kendını bu adamdan..kadınlara karsı zafları açık..bahaneler sırada duruyo baksana..

cokkkk tuhaf bu adam sen söyle esine yoksa sonunda sen lkötü olma
cok sacma arkadasinin kolyesini düzeltmesi tuvaletin kapisini acik birakmasi
helde sizin özeliniz olan yatak odasina girmesi
ve kadinlarin icinde tek basina oturmasi resmen sappik bu adam dedirtiyo

işin çok zor. bence de en uygun dille eşinle konuş. ben bir şey sorucam. k.pederinizin bir rahatsızlığı veya kullandığı bir ilaç var mı? babamda parkinson var ve ona verilen bir ilaç vardı. kullanmaya başladıktan sonra bazı bilinçsiz hareketleri oluyordu. pantolunun fermuarını kapatmıyordu mesela. sonra ilaç değişti adam normale döndü. bir kaç araştırma yapmıştım o zaman bazı ilaçlar insanlarda farklı etkilere neden olurmuş. yani k.pederiniz de belki istem dışı yapıyordur.

canım allah yardımcın olsun bu ne yaa yatak odanda ne işi war canım birdaha girdiğinde sende gir we ne yapıyorusun baba burası özelimiz bizim girmeni istemiyorum de yada kilitle anlasın girmesini istemediğini kayınwaliden yapsa başka da kayınpeder ilk defa duydum töwbe yarabbim eşinlede konuş anlat weya kayınwalidene de yanlız gelmesin kayınpederim de oda uyarsın kocasını allah yardımcın olsun canım sewgiyle kala.s.

banada pek normal gelmedi eşinize anlatmayı deneseniz?????

Merhaba bride,
Allah yardımcın olsun,kayınpederin sapık mı bilemem,belki o bunları doğal olarak görüyordum yani kimi insan tavırlarında rahattır,yaptıklarının doğal olduğunu sanarak kendine çeki düzen verme ihtiyacı duymaz ama senin bu gidişe bir dur demen gerekir.

Öncelikle bu durumu eşine anlatmalısın yani baban sapık galiba gibi bir tavırla yaklaşma,incinebilir eşin,yatak odamıza girmesi,özellikle evimizde bayan misafir varken tuvaletteyken kapıyı kapatmaması beni rahatsız ediyor diyebilirsin,kayınpederinle senin konuşman yakışık almayabilir yani olayı farklı algılayabilirler çünkü sen konuşunca olay kayınvalidene de yansıyacak,gelin bizi istemiyor bir de iftira atıyor denebilir,bu sebeple sanki kayınpederinin yaptıklarını eşin farketmişte rahatsız olmuş gibi hiç senin adın geçmeden eşin konuşsun babasıyla,bu daha mantıklı gibi geliyor bana.

Bunun yanısıra kendince bazı önlemlerde alabilirsin,
örneğin yatak odanızın kapısını kilitle kilitlenemiyorsa kapının kilidini değiştir,kayınpederin aaa ne o kapısı kilitli buranın gibi haddini aşan sorular sorarsa eşini öne atarak bundan sonra bu kapı kilitli olacak dedi baba bende kilitliyorum napayım dersin,tuvaletiniz mutfağınıza veya başka bir odaya artık neeye yakınsa kayınpederin tuvalete girince sende sanki mutfakta işin varmış gibi yap ve baba mutfağa geçicem tuvaletin kapısını kapar mısın de,sen rahatsızlığını dile getirmezsen,onlarda sen rahatsız oluyor musun olmuyor musun bilemezler

Mrb bride yazdıklarını okudum. Bu işi fevri harket etmeden bitirmelisin mune nin dediği gibi. Mesela kayınvalidene yada eşine kayınpederini tuvalette gördüğünü çok utandığını masumca söyleyebilirsin. Yaptığına şaşırmış ve utanmış gibi bahsedersen kayınvalidene oda kocasını uyarır. Tek geldiğindede kapıyı açma. Hatta kayınvalidene kayınpederim geldi ama açamadım banyodaydım müsait değildim de. Başlarda böyle daha nazik uyarmaya çalış bakalım anlayacakmı.

Anlattıklarınıza göre bu adam normal değill..Ya sapık dicem yada bunak
belkide bu hareketler onda alışkanlık haline geldiği için bi o kadar da rahatt...
Birde öğretmen olucak..Yazık yaa küfürlü konuşmalar ..kapı açık bırakıp çiş yapmalar..
Eşinize bu durumu güzel bir şekilde izah edin eğer size inanmazda geçiştirirse bu olayı
kaynananıza anlatınn bunları bilipte göz ardı etmeyin biran önce bişiler yapmaya bakınn..
Bu adamın bi şekilde hakkından gelmek lazım...

canım banada kayınpederin yaptıkları hiç normal gelmedi ve abartmıyosun ya nedemek adamın senin yatak odanda ne işi var benim kayınpederim gündüz bir şey yollar kaynanam bazen içeri bile girmez kapıdan verir yani kesinlikle normal değil o adam senin yerinde ben olsam çoktan eşime ve kayınvaldeme söylemiştim bence sende bu kadar sessiz kalma derim ben dediğim gibi hiç normal değil yaptıkları ayol adam azmışmıdır nedir:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

delirmiş bu adam ya..eşinize söyleyin bence inanmazsa bir sure babasını o da izlesin anlar..

sakın utanma çekinme kocana anlat canım. neler duyuyoruz Allah uzak etsin ama devir belli artık.

alınır falan diye de düşünme, o kadar rahatmış ki anlattığına göre keşke alınsa da gelmese yani.
evde olduğunu biliyor madem yalnız geldiğinde müsait değilim de alma içeri. kocana mutlaka anlat en kısa sürede.

Al benden de bu kadar
Hiçde abartmıyorsun ben eşinle ya da kayınvalidenle konuş derim
Yaa cahil bir insanda değilmişki

a aaaa selamün kavlen...
ayol kapı açık çiş yapmakta nedir 8 yaşında çocuk bile utanır yapmaz be...
canım acil tarafından bu mevzuyu kocana aç derim...
ben hiçte normal görmedim bu davranışları...
kocan senin en güvendiğin sırtını dayadığın insandır eminim seni dinleyecek ve bir çözüm yolu bulacaktır..
sen hiç yakma elini maşa varken...
bırak eşin halletsin durumu..
ama bir yerde dur denmesi gerekir artık..
şoktayım...
Allahım hayırlı insanlarla karşılaştır bizleri ya Rabbim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…