Kaynpederinizden memnun musunuz kzlar?

Çook iyi niyetli biri, kayınvalideme göre kalbi daha temiz ama biraz takıntılı.Genelde oğlan anneleri için derler ya oğlu kıymetlidir vs. diye bizimki inanılmaz derecede düşkün oğullarına ama aralarından tek doğru düzgün okuyan en küçük oğlu benim eşim olduğu için daha bir başka bakıyor eşime.Hatta biraz rahatsız ediyor desem açık yüreklilikle ben hayatımda oğluna bu kadar çok lakap takıp seven bir adam görmedim.Ne var bunda diyeceksiniz ama düşkünlüğün de bir sınırı olması lazım.Allahtan eşim farkında olayın, evlendik ertesi günü gene dayanamadı ne yapıyorsunuz diye mesaj attı.Kayınvalidem oralı olmadı düşünün.Nişanlıyken evlerine gittiğimde bu gece burada kal sen kızımızsın derdi de kayınvalidem ağzını açmazdı.Sevmiyorum diyemem seviyorum ama biraz geri dursa iyi olurdu.Gene de Allah başımızdan eksik etmesin, ömür versin.Kötü gün insanı.

:içelim:benim kayınbabamın hiç kızı yok
bizi kızları gibi görür
yazın hep pikniklere götürür
çok anlayışlıdır
bu sene izindeyim maddi olarak da çok destek oldu
arkadaş gibiyiz yani

ben de nişanlıyım,aramız çok şükür gayet iyi(maşallah)benden çok o arıyo,kızım napıyon iyi misin,falan fistan...bak biz seni kızımız gibi görüyoz ,,şu an herşey yolunda,inşallah hepböyle devam eder...

bende ikisinden soğudum diyebilirim
önceleri hem k.pederimi hem k.validemi seviyordum gercek yüzlerini tanıdıkca soğudummmmmmmmmm
sevmiyom artık

bencede en doğrusu ve sağlıklısı bir psikolog veya psikiyatriste gitmek. bu arada bende psikolojik danışmanım. böyle durumlarda insan şöyle düşünüyor "benim sorunum şu veya bu psikolog bunu düzeltemezki bana nasıl yardımcı olsun, beni rahatsız eden olay olmazsa bende rahatsız olmazdım" aslında seanslarda yapılan çok daha farklı birşey, dışarıyı dış etkenleri engelleyemez ama bizi güçlendirir bilincimizi daha dinç rahat hale getirir sorunlarla baş etme yöntemleri öğretir, farklı bakış açıları sunar. eğer aklınızda bir doktor ismi yoksa tavsiye ediyorum diye bir site var uzmanları tanıtan falan bence doktor seçmede çok güzel bir yardımcı. birlikte gitmeniz konusundada bencede birlikte gidin, anladığım kadarıyla güçlü bir yapın var ama yaşadıkların basit şeyler değil, eşinin yaşadıklarını onun kadar yoğun olmasada sende yaşıyorsun ayrıca eşinede sürekli destek oluyorsun belki onu rahatlatmaya onu teselli etmeye çalışıyorsun. bunlar çok yorucu şeyler...neyse inşallah çabuk atlatırsınız. ah ah o kayınpederin gitmesi gerek aslında...

psikolog psikiyatrist falan konuştum hadi araya birde fıkra koyalım psikologla ilgili belki bir tebbessüm olur.
"adamın biri gece barda içerken, biri çıkmış masaya, çıkarmış şeyini göstere göstere etrafa işemiş sonra inmiş yüzü kıpkırmızı bir kenara oturmuş. adam gidip sormuş kardeşim niye böyle yapıyorsun ayıptır falan nasihatlar derken masadan işeyen, abicim bende istemiyorum ama birden oluyo sonra bende utanıyorum, demiş. bunun üzerine adam ona psikologa gitmesini tavsiye etmiş. aradan uzun zaman geçmiş aylar sonra adam yine o barda oturmuş içerken, masadan işeyen girmiş içeri. bir bardak içmiş iki bardak içmiş üçüncüya çıkmış masaya veee aynı hareket yine işemiş. adam koşarak bunun yanına gitmiş, naptın sen ya demedim mi psikologa git diye demiş. gittim abi demiş. e demiş işedin yine. abi ama artık işediğim için utanmıyorum kendimle barışığım kendimi seviyorum..."

Hafta sonu görümcek hanıma gittiydik zorla çağırdı
Orda yumurtladı
Kayınpeder bize (bana) diş geçiremeyince görümcek hanımı aramış
Sanki onu çok dinlerim de
Napıyorlar sürekli doktora gidiyorlar ama hiç arayıp haber vermiyorlar
Kendi başlarına ameliyat falan ettirmesin çocuğu
Sen ablasın kardeşine ön ayak ol vs demiş
Eşimde benden elini ayağını çeksin ben iyileşirim.
Ayrıca evli barklı aklı başında adamım ameliyat gerekirse olurum kimseye sormam
Hem o paralarımı yerken düğünüme metresini getirirken bana sordu mu dedi
Görümcek ağzını açamadı konu kapandı
Bayrama kadar sesleri çıkmaz azcık kafamızı dinleriz

tgull fıkrayı eşime gönderdim pek bi hoşuna gitmiş teşekkür ediyoruz ikimiz de

eşin çok güzel bir cevap vermiş... bak Allah tan bizim gibi kaynana kayınpederden uzaksın. düşünsene uzaktan uzağa bu kadar insanın tepesini attırıyorlar ay bide yakın olsak ruhumuza fatiha...ya biliyor musun sırf onları görecem gerilecez diye bayramdan tatilden soğudum. Allah tan kurbanda sıra benim ailemde bizimkilere gidecez diye seviniyordum(eşimin ailesi ile benim ailem farklı şehirlerde). bayramdan önce bize geleceklermiişş:sinifsinif: gıcık kadın geçen bayramda onlardaydık, evden ayrılırken ısmarlaştık. kurbanda görüşürüz gibi bişi dedi kubana bekleme bizi gelininin ailesine gidecez dedi eşimde. ay utanmaz demez mi ne var ta orada niye gideceksiniz oraya diye.b ... var töbe töbe. burada olan yok olmayan var dedim. sonra eşim lafı çevirdi espiriye döndürdü. aslında benim ailemde olan sevgi şevkat ilgi güler yüz, benim ailemde olmayan ama kaynanamlarda olanda suratsızlık, laf sokma, gergin hava, her an bozmaya çalışma, küçümseme...

maaşallah iyi dişlisin bide suskun olsan tam azıtırlar eşinin yanında senide hasta ederlerdi. keşke eşim izin versede bende senin gibi olsam

Bana eşim sözlenmeden 1 hafta önce çekti kenara benim yaşlı patavatsız bi babaannem densiz bi babam var ben olduğum müddetçe ağızlarını açamazlar
Ama ben yokken sıkıştırırlarsa susma çaktırmadan göster dişlerini dedi
Ben aslında zaten susmazdım ama eşimden yana içim rahat ısırıveriyorum susuyorlar :kedi:
Henüz 1 bayram geçirdik kayınpeder hayırdır önce öbür tarafa mı gittiniz dedi
Eşim hemen zıpladı valla iyiki gitmişiz baklava börek yapmış annem afiyetle yedik dedi
Kurbanda yine önce bizdeyiz kardeşimde gelecek eşimin iyi yanına denk getirsem de beni peşinden sürüklemese
Aslında direk söylesem hiç ısrar etmez ama onu da zor durumda bırakıp laf ettirmek istemiyorum

ben cok severim kayinpederimi .güngörmüs bir insan dir. beni idare eder.allah eksikligini göstermisin.cok efendi biri dir.saygin birisidir.kayinvalidede tam tersii ..

Benim için dış kapının dış mandalı beni sevsede bir sevmesede 8 yıllık evliyim 1 kere bile baba demişliim yok

ben seviyorum kayınpederimi o da beni seviyor tavırlarından bakışlarından bile belli ediyor allah razı olsun hatta kayınvalidemle gelinleri paylaşmışlar, katrem benim gelinim diyormuş a.s.

seviyorum dersem yalan olur.bir kere bile baba demedim hep babacım diye hitap ediyorum.fakat ağzından bir kere kızım dediğini duymadım.eve gelir tüm düzenime karışır.eve yeni bişey almışmıyım diye odaları gezer.almışsam vay dinle ondan sonra öğütleri....aniden hiç telefon etmeden gelir.biliyorum ki bugün bana bişey olsa asla üzülmez....

benim ki rahmetli olmus 18 sene evvel...
ama çok iyi bir ınsan mış kendıleri..
ozamandan oğlunun geleceğine yatırım yapmış...
:)
ALLAH razı olsun..
mekanı cennet....

Kayınpederinizden memnun musunuz kızlar?

vallahi ben ve kayinpederim arasinda hic diyalog bile gecmez yani konusmayiz genelde kaydirigubbakcemile3 esimin babasi cok agir ve eski kafali bir adam hem de dogu kulturu nedeniyle benim gibi ucuk kacik insanlara cok kapali biri. o yuzden ne o bana karisir ne ben ona. zaten karsi karsiya zar zor geliyoruz cunku ben yurt disinda yasiyorum. ara sira kayinvalidemi ararim, baba nasil derim kayinvalidem iyi der, ben de selam soyle derim bu kadar aramizdaki iliski zemuszemus esim de zaten babasinin boyle bir insan oldugunu soyluyor, yani aramizdaki bu duruma normal diyor. benim de canima minnet zaten bayanssulusmile

arkadaslar benim kayın pederim dayım olur çok iyi bir insan aslında ama kayınvalidemin doldurusuna ğeliyor bana ve benim aileme hakaret bile ediyor onada ğerekçe olarak da dayın bi laf demis ne var kırılacak diyor benim hakkımda bisey oldugu zaman da bu benim yegenim yapmaz öyle bisey demiyor kaynanama inanıyor ama aslında çok severim ama kırılıyorum

şimdilik çok memnunum,çok şükür,çok iyi bi insan.
yalnız dikkatimi çekti de,kimse kayınvalidesi için söylemiyor bunları,ah biz gelinler yok muuuu:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…