aferin valla cok iyi yapmissin ohhh...benim kayinpederimde benim esimi öyle telefonla arardi evi onu isterdi..adam neler anlatiyosa bizimki sirf hmhm evet demekten baska birsey demezdi...rengi sapsari olurdu gözlerinin parlakligi kaybolurdu yemin ederim...is yerine giderdi orda hep benim gelin gibi bir gelin olmadigimi anlatirmis...esimde aksam eve rengi sapsari gelirdi benle kavga ederdi...cok üzülürdüm esim icin cevap veremezdi diye..derdim bunu bunu deseydinya derdim amann bosver derdi...sen bööyle böyle yapiyosun safis senden tiksiniyo deseydinya derdim demezdi diyemezdi yani korkudan saygidan ...offfff offffffffff....adi insan
Sahrud72, bence yine de çok şanslısın. Kayınpederin öyle olabilir belki ama en azından sen kayınpederine karşılıklı davrandığın zaman sorun çıkmıyor. Ya hem öyle olup hem de sesini bile çıkaramaz bir konumda olsaydın, eşinden ya da ortamdan dolayı. Ne mutlu ki seni anlayıp sahip çıkan bir eşin var. Gerisi önemli değil, o kadar da takma bence. Ki takmamanın sorun olmadığı bir ortamdasın. Ne mutlu..
Biliyorum o kadar sorun yaşayan kadınlar varken sızlanmıyorum
Eşimden yana bu kadar şanslıyken kafaya takmak şımarıklık olur
Benim derdim zaten kaynana kayınpeder görümce değil
Onlar konuşup konuşup cevabını alıyorlar bana zarar veremiyorlar
Eşimin sağlığını bozdular üzüntü stres aileme karşı mahçup olması eşimi hasta ettiler doktor doktor gezerek çözüm arıyoruz
Babam eşimi çok aldı karşısına konuştu Oğlum biz seni sevdik kızımıza layık bulduk gerisi önemli değil
Her derdinizde beni de baban bil ben hep yanınızdayım dedi
Ama eşim ailesinden yediği kazıkları hazmedemiyor
merak ettim, ailen eşinin ailesinin sizi bu kadar üzdüğünü biliyor mu? benim eşim tarafıyla yaşadığım sorunları kendi ailem duyacak diye ödüm kopuyor çünkü sen sevdin evlencem dedin böle insanlar çıktı bilmem ne bilmem ne... ne güzel en azından senin ailen hep arkanızda:))
birde eşinin sağlık sorunlarından bahsetmişsin ve anladığım kadarıyla ailesinin yaptıkları sonucu üzüntüsünden hasta olmuş. sana yaşadığım bir şeyi anlatacağım. bir kere eşimin ailesi yine moral bozucu bişe yaptı hazmedemedim ve yatakta eşimle konuşuyorum hani anlatim rahatlim, biliyorum yapabileceği çok bişi yok, eşim birden hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladı titremeye falan başladı. neyse yüzünü falan yıkadık su içti kendine geldi uzun zaman sonra. zaten onlar yeteri kadar moralimi bozuyorlar, takma kafana hiç umursama duyma diyorum, yeter artık çok utanıyorum yaptıklarından sen anlatırken yerin dibine iniyorum çünkü düşmanım değil ailem zarar veriyor gibi uzun bir konuşma yaptı. tabi en çok üzüldüğü şeylerden biride benim çok üzülmemdi olanlara.bence senin eşinde benimki gibi hem ailesinin yaptıklarına üzülüyor hemde başkası değil ailesinin yapmasına üzülüyor. başkası yapsa insan üzülür sinirlenir en son siler iş biter ama söz konusu aile olunca insan hem sinirleniyor hem iki kat üzülüyor hem de utanıyor, eşine karşı utanıyor eşinin ailesine karşı utanıyor, utanıyor...
bence eşinin sağlık durumu düzelene kadar en azından, mümkün mertebe üzüntünü ona yansıtmamaya çalış, olaylar hakkında konuşurkende umursamazmış gibi konuş. adamcağız zaten üzülüyor senin üzüldüğünü görüpte hep kahrolmaz en azından. birde bence anne babalar çocuklarının davranışlarından bir nebzeye kadar sorumlu çünkü bizi onlar yetiştiriyor ama bizim ailemizi seçme gibi bir imkanımız yok ve biz büyütmedik onları, kesinlikle ailemizin hatasından yanlışından sorumlu değiliz.
sana bana hepimize kolay gelsin...kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?