Kaynpederinizden memnun musunuz kzlar?

Benimkiler patolojik incelenmesi gerekli tipler. Kayınpeder, ukala otoriter, soğuktur, herkesin herşeyine müdahale eder, nezaketle bile istemediğini belli etsen öyle bir cevap verir ki haklıyken haksız olursun. Biraz karşı çıksan hemen tavır alır, kayınvalidem hele daha beter tavırcı. Fazla konuşmaz, ama istediği şeylerin dışında davranalım hemen alınır, ağlar sızlar olayı büyütür, kocayı doldurup üstümüze salar. Kısacası, onların istekleri doğrultusunda gidersek süt liman, aksi taktirde evlatlıktan red etmeye varacak şekilde tavır alırlar. Tam mostralık tipler. Benim ailemle uzaktan yakında alakaları yok. Allah ıslah eder inşallah.

Benim eşim aslında cevap verebiliyor. Ama ilk defa yaşandı böyle bişey belki de şaşkınlıktan tutuldu
Kayınpeder allahtan pek yakın değil öyle iş yerine gidip gelmeleri evimize girip çıkmaları yok
4 buçuk aylık evliyiz daha bi kere çağırmadık ama kendisi bi durumu fırsat bilip bi kez geldi
Geldiğinde de bi köşede oturdu pek ilgi görmedi zaten ondan sonra başladı tepkiler
Zaten karılara para yedirmekten emekli maaşı yetmiyor hala çalışıyor
Epeydir küstü eşime düğün altınlarından ona yedirmedik eşim bana sahip çıktı diye kendi kendine küsmüştü
Bi süre kafamızı dinleriz Bayramda gidince yine herşeyi unutur bütün yüzsüzlüğüyle ağırlar bizi

Sahrud72, bence yine de çok şanslısın. Kayınpederin öyle olabilir belki ama en azından sen kayınpederine karşılıklı davrandığın zaman sorun çıkmıyor. Ya hem öyle olup hem de sesini bile çıkaramaz bir konumda olsaydın, eşinden ya da ortamdan dolayı. Ne mutlu ki seni anlayıp sahip çıkan bir eşin var. Gerisi önemli değil, o kadar da takma bence. Ki takmamanın sorun olmadığı bir ortamdasın. Ne mutlu..

değilim lmaz:ben deil öyle kayınpeder öyle baba görmedim karısının (eşimin üvey annesi ) sözüne gidip davetiye dağıttığımız evlere tek tek gidip yalvarmıs düğünlerine gitmeyin die lmaz: ve evlenmeden önce o kadının eşime yaptıklarına göz yuman bi adam lmaz: sırf o kadın gitme dedi die öz oğlunun düğününe gelmedi düşünebiliyormusunuz lmaz: olmaz olsun çok ahımı aldılar yavas yavas cıkıyor onlardan

Biliyorum o kadar sorun yaşayan kadınlar varken sızlanmıyorum
Eşimden yana bu kadar şanslıyken kafaya takmak şımarıklık olur
Benim derdim zaten kaynana kayınpeder görümce değil
Onlar konuşup konuşup cevabını alıyorlar bana zarar veremiyorlar
Eşimin sağlığını bozdular üzüntü stres aileme karşı mahçup olması eşimi hasta ettiler doktor doktor gezerek çözüm arıyoruz
Babam eşimi çok aldı karşısına konuştu Oğlum biz seni sevdik kızımıza layık bulduk gerisi önemli değil
Her derdinizde beni de baban bil ben hep yanınızdayım dedi
Ama eşim ailesinden yediği kazıkları hazmedemiyor

Ben bile evlenirken hiç bir tane kayınvalıdem ve şeker gibi bir kayınpederım olduğunu hayal etmemiştim.Çok iyiler bende çok seviyorum onları.Olmaları iyi bir şey ama olmasalardı da sanırım bır boşluğa düşmezdim.Her sey şans'dan ibaret işte.

Kayınpederimden ve kayınvalidemden allah razı olsun ben bu kelimeleri onlara yakıştırmıyorum bile.. Annem babam..
2 Ailenin tek gelini tek kızıyım eşimde tek oğlan tek damat..
Kızım dan başka laf çıkmaz ağzından.. İsmimle seslendiğini hatırlamıyorum bile ancak mervem der..
kücük bebekler gibi bakar bana çikolatalar cipsler getirir:)
beni biriyle tanıştırırken bile kızım der hiç gelinim diye tanıştırmadı..
Kayınvalidem seni çok seviyorum dediği zaman gözleri dolar ağlar öyle seviyorumki der..
Allah razı olsun ikisindende

merak ettim, ailen eşinin ailesinin sizi bu kadar üzdüğünü biliyor mu? benim eşim tarafıyla yaşadığım sorunları kendi ailem duyacak diye ödüm kopuyor çünkü sen sevdin evlencem dedin böle insanlar çıktı bilmem ne bilmem ne... ne güzel en azından senin ailen hep arkanızda:))
birde eşinin sağlık sorunlarından bahsetmişsin ve anladığım kadarıyla ailesinin yaptıkları sonucu üzüntüsünden hasta olmuş. sana yaşadığım bir şeyi anlatacağım. bir kere eşimin ailesi yine moral bozucu bişe yaptı hazmedemedim ve yatakta eşimle konuşuyorum hani anlatim rahatlim, biliyorum yapabileceği çok bişi yok, eşim birden hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladı titremeye falan başladı. neyse yüzünü falan yıkadık su içti kendine geldi uzun zaman sonra. zaten onlar yeteri kadar moralimi bozuyorlar, takma kafana hiç umursama duyma diyorum, yeter artık çok utanıyorum yaptıklarından sen anlatırken yerin dibine iniyorum çünkü düşmanım değil ailem zarar veriyor gibi uzun bir konuşma yaptı. tabi en çok üzüldüğü şeylerden biride benim çok üzülmemdi olanlara.bence senin eşinde benimki gibi hem ailesinin yaptıklarına üzülüyor hemde başkası değil ailesinin yapmasına üzülüyor. başkası yapsa insan üzülür sinirlenir en son siler iş biter ama söz konusu aile olunca insan hem sinirleniyor hem iki kat üzülüyor hem de utanıyor, eşine karşı utanıyor eşinin ailesine karşı utanıyor, utanıyor...
bence eşinin sağlık durumu düzelene kadar en azından, mümkün mertebe üzüntünü ona yansıtmamaya çalış, olaylar hakkında konuşurkende umursamazmış gibi konuş. adamcağız zaten üzülüyor senin üzüldüğünü görüpte hep kahrolmaz en azından. birde bence anne babalar çocuklarının davranışlarından bir nebzeye kadar sorumlu çünkü bizi onlar yetiştiriyor ama bizim ailemizi seçme gibi bir imkanımız yok ve biz büyütmedik onları, kesinlikle ailemizin hatasından yanlışından sorumlu değiliz.
sana bana hepimize kolay gelsin...kaydirigubbakcemile5

Benimki vefat edeli 7ay olmus bile vay be, rahat yat yerinde baba . Gunahlarin af olur insallah .

Eşimin Ailesi başlıklı konumda herşeyi detaylı anlatmıştım
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/324289-esimin-ailesi.html
Ailem düğün sırasında olanlardan az çok fikir sahibi olmuşlardı
Düğünden sonra onları bi kenara çekip detaya girmeden özetleyerek anlattım
Bu aile böyle eşim üzülüyor mahçup ailesiyle ilgili konuşurken aman dikkat dedim
Babam biz zaten seni ailesine vermedik babasından annesinden evlat sorumlu değildir dedi

Sevgili heker bizim şansımız adam karıya kıza para yedirmekten maddi durumu pek iyi değil bu yüzden sürekli gelip gidemiyor
Arada telefonla arıyordu artık onu da yapamaz bide ben biraz dişliyim ezemiyorlar
Dün gece bizde eşimle birlikte bi uzmanla görüşmeye karar verdik
Küçük Küçük birikip çığ olarak üstümüze yağmasın sorunlar dedik

Allah razı olsun iyidir kayınpederim... kızı gibi davranır bana.. bende ona kendi babam gibi , belki babamdan bile yakın bana... babamda olmayan şeyler var babamda (kayınbabam) güler yüzlü, espirili, konuştuğunda dinler ve hak verir , haklıysam doğru der.. kendi babamla bile böyle bir ilişkimiz olmadı..
hala görüştüğümüzde yabancı gibiyiz... sanki yabancı onlar, sanki eşimin ailesi kendi ailem benim ailem eşimin ailesi,, bizimkiler soğuktur biraz...

Bayılma olayından sonra evin içinde sürekli çaktırmadan peşinde geziyorum
Tuvalete gitse kapı dinliyorum acaba düşer mi ya bayılırda başını çarpar mı bişey olur mu diye
Ailesi hakkında hiç konuşmasam içine atıyor konuşsak üzülüyor
Belki bi uzman daha profesyonel fikir verir yada hafif bi sakinleştirici
Yalnız gitmeyi kabul etmedi ben ne konuşayım tanımadığım insanla
Babam kötü bi adam diyemem ki dedi
Birlikte gitmeye ikna ettim
En azından içini dökerse biraz rahatlar

Kayınpederimi çok severim.
Benim gözümde bir tanedir o bir insan evladına nasıl davranırsa öyle davranıyor bana ben şahsen babamdan görmediğim şevkati ondan gördüm benim gözümde çok kıymetli bir insan.
Allahım ona uzun ömürler versin.
Başımızdan eksik etmesin inşallah.

görünce cinlerim tepeme çıkıyor.çatıya 2 tane köpek koydu eline bir silah parası yok çalışcağına ava gidiyo kahveye gidiyo kumar oynuyo heryere borç takmış.sabahın körü köpekleri havlata havlata köpek indiriyo aşağıya eşşek kadar adam .biz evlenirken hiç yardımı olmadı bide oğlu baksın diye iş yerini kapattı .baktı para koparamıyo heryerde eşimi kötülüyo.Allah versin cezasını

Ben henüz sözlüyüm ve kendilerini 2 kez gördüm..Resmi diyaloglarmız oldu.. Oda birşey ikram ederken biraz daha alır mısınız? Çay içer misiniz vs..den ileri gitmedi gidemedi..kaydirigubbakcemile3 Ancak isterimki sıcak diyalog kurmayı..Sanırım zamana ihtiyacımız var..Temennim beni kızı gibi görmesi yönünde...Sonuçta onlardan bu samimiyeti görürsem bende saygımda vede sevgimde kusur etmem..

eşimin annesinin üzerine evlenmiş ve onun çocuklarına babalık yapmış sadece,
halen eşimde izleri var,bence benim aile hayatıma bile etkileri oldu....
onun için dış kapının dış mandalı,
ha saygıda kusur yok,ne zaman görse alnımdan öper,ama bu onu affettirmez....

hıc sevmem neler cektırdı bana neler gercı kaynanamda cektırdıde offfff benden UZAK OLSUNLARDA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…