Kaynpederinizden memnun musunuz kzlar?

hiç sevmiyorum kayınpederimi.alkolik bi adam.ailesine en başta karısına sahip çıkmayı bilmeyen bi adam.

Kayınpederimi severim.Çok iyi bir insan.Hiç huzursuz olmam onun yanında.Beni yerimden bile kaldırmaz onlara gittiğimde.Bizim gelinimiz narin,başkalarının gelini gibi değil,der.kaydirigubbakcemile3
Başka şehirdeler.Beni hep över,beni övenleri de hemen telefonu açrar ,bana anlatır.:kedi:
En son görüştüğümüzde İzmir'i ve insanını çok severim ben.Hep söylerdim evde de eşime,çocuklara ,dedi.Sonra arkasından ekledi : ''Nerden bilecektik yıllar önce , gidip İzmir'in en güzel kızını alacağımızı...''dedi.:kedi:

Artik "kayinpederim "degil ama hala birbirimizi pek severiz, hatta son 1 haftadir misafirimizdi ..:içelim:

aman,aman,aman,
şimdi migren topiğini okudum gezinirken bunu gördüm,iyi etmedim girmekle,
çünkü benim migren krizimi tetikliyecek bir konu.....
anacım benim bu kayınpeder değme kaynanaalara taş çıkartır valla..
sevmek şöyle dursun,nefret ediyorum. adam 85 yaşında daha taş gibi, aklı her türlü şeytanlığa eriyor.
camiden eve git gel dimi.
Yok işi gücü fenalık.
5 çocuğu var beşini birbirine kötülüyo, kardeşler birbirinden koptu, birbirlerini aramıyo bilee.
adam ikizler burcumu,üçüzler burcumum bilmem. dengesiz,değişken.
bir numaralı ara karıştırıcı.
yeni evliyken kocamla çok girdik birbirimize onun yüzünden.
artık etkisiz eleman.
evime gelemiyo,tırsıyo artık benden davet ederseniz gelmek istiyorum diyo,
hiç bir evladına gidemiyo ne kadar kötü değilmi.
böyle bir kayınpeder anlatılmaz,yaşanır aman yaşamayın kızlarrrrrrrrrr.
adamın lafı geçtiğinde sinir katsayım fırlarrr.
neyse anlatsam roman olurrrrrrrr
işte benimkide böyleee,

ben seviyorla sevmiyor arasındayım kayınpederim beni gelin istemiyor aslında açık olmamdan dolayı kapalı birini 5 vakit namazında birini istiyor ki dini bilgisi hamd olsun tam biriyim ama bu onun için yeterli değil nişanlımda siz değil ben evlenicem diyerek resti çekti babasına şimdi evlenicez ama babasının köstekliğinden dolayı 2-3 seneyi bulucak evlenmemiz verice evde oturmam ben gebe kalmam ömrüm boyunca onlara uzak olan bir yerde ev bulurum dedi nişanlım nişanlımın bunu yapması beni mutlu etti evet ama ömür boyu bu huzursuzlukla bu veballe nasıl yaşanırki oysa herkes kayınpederimi elli bol merhametli bilir öledirde ama kendi evladına bana neden merhamet etmez ki mafoldumben

kayınpederim demiyorum babam gibi sağolsun
13 yılda 1 kez kırmadık birbirinizi çok severim ömrü bol olsun
tek yaşıyor bizimle kal diyorum kalmıyor

kızlar ben kayınpedrımı severı ıyıdır hostur bana karsı.ama gel gelelımkı adamın zoru hep para.3 tane kredıcekmıs 8 9 bın tl borcu var bankalara.kıracısı vardı bızde baska yerde kırada oturuyorduk dusunun.kıracı cıktı bnm hamıle oldugumu duyunca gecın sız oturun dedı.sadece esım calısıyor cunku.sızden para almam falan dedı ama...suanda 6.5 aylık hamıleyım.daha bu sbah esımın amcası geldı babam para ıstemıstı kumbaramı bosalttım 200 tl cıktı yolladık.oysakı onları 1 tl ole ole bırıktırmıstım ben.cocugumun rızkını ona yolladık kısacası.esım daha vermem dıyor ama.sadece 350 tl sabıt taksıtımız var.elektrık su vs dahıl degıl.esım 600tl maasla calısıyor ama adamın umurunda mı.aglaagla anca kendıme geldım.esım ısten geldı uyuyor.2 aydır evınde oturuyoruz ıkı ayda 400tl gıttı kayınpedere.ustte de hayırsız kaynım oturuyor ondan ıstemıyor hep bızden bızden.eltım rahat ıcınde.kayınpederın 3 cocugu var ama sadece sankı bız varız.cıkan kıracıya 300 400 depozıto borcu var.onuda bız vercez buyuk ıhtımal.daha bebegıme bır corap bıle alamadım.dogum cantam hazır degıl.bıze hıc yardımları olmadı esımın aılesının ama bı rahat da bırakmadılar.kızlar cok sınırım bozuk.bana dua edın.haksızmıyım.esım cok ıyı bır ınsan.cokda calıskan.allaha sukur.amayeter artık bır rahat bıraksınlar...

bende kayınpederimi çok severim
çok efendi iyi bir insan

benim daha kayınpederim deil ama müstakbel kayınpederim diim.. çok severim kendilerini.. beni 3 gün görmesin oğluna çağir kızımı der.. ailesinde en çok onu severim.. kolay kolay kimseye ısınan bi adam deilmiş ama beni çok sevmiş.. evlilik için daha çok erken.. ama geçen gün sevgilime oğlum gidelim isteyelim en azından nişanınızı yapalım ben burcuyu kızım gibi seviyorum siz de çok yakışıosunuz birbirinize bu işi resmiyete dökelim bi an önce demiş. =)) evde en sevdiğim yemekleri yaptirip beni çağirir.. hatta kızı şakayla karısık pabucum dama atıldı der =)) valla kızım bi taneydi şimdi iki tane oldu der =))

aaa eltim olsa kesin diyeceğim öyleyiz. bizdede eve çöpü girmedi herşeye kulp takar. bazen çok takıyorum çok abartıyor başkalarının yiğenlerinin yanında azarlıyor yanına gitsek surat beş karış gitmesek gelmediler diye laf ediyor yani nerden tutsan elide kalıyor.

ama bazen çook komik duruma düşürüyor kendini. ben örgü yapıyorum bigün elektirikçide kaynım var birşey tamir ediyor.böle çok değişik teller var incecik cımbız gibi bişeyle ayırıyo birleştiriyo karışık yani. hani oğlu bunun üniversitesini okumuş ondan iyi mi bilecek ama ona onu öle sokmican ikiside ters oldu dedi. bende elimde örgü örüyorum ya bana dedi sandım efendim baba neyi yanlış yaptım dedim. yok sana demedim buna dedim dedi. ha iyi bende örgüdende anlıyosun sandım bi an dedim. elektirikle uğraşan yok merak etme aslında iki dakka izlesin onuda öğrenir kusurunu bulur dedi.tüm gençler yerlerde.

bazen düşünüyorum bu adamın hayatta kulp takamayacağı birşey var mı acaba diye. eşime diyorum acaba çocuk yapsak onada böle dudağına büze büze bakıp sonra ıııh bu olmamış becerememişsiniz falan dermiakannehir
:roflol:kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey

benim babamda (kayinpederim) bir tanedir.cok severim kendisini.yakinda bir gelin daha gelecek aileye senin yerini kimse alamaz demeye basladi.Allah uzun ömürler versin ona.kaydirigubbakcemile2

Kendi halinde kültürlü gitmediği görmediği yer kalmamış bir beyefendi :) Ben onu seviyorum ya...Gerçi düğünümüze eşiyle ayrı olduğundan dolayı gelemedi,bende onu evlendikten snr tanıdım ama her zaman sayarım onu.Her hafta sonu arar beni kızım gelin sana en sevdiğin yemeği yaptım vs der durur,bana sürekli hediyeler alır,bunu beğendim derim hiç üşenmez gidip alır :)şımartır,ailedeki tek kız benim çünkü,onunda kız çocuklarına düşkünlüğü var.bizde her haftamızı orada geçiririz.Bir kayınpederden daha fazlası var onda.Kendi babamdan farkı hiç yok.Beni her zaman eşim gibi mükemmel hissettirir.Torun ister ama belli etmezz.Ama daha 5 yılımız var snr düşüneceğiz insallah.Ve çok ıyı bır dede olacak buna kalbımle ınanıyorum.Eşimin üvey anneside öyle bayılıyorum ikisinede.Başımızdan eksik olmasınlar.

Son düzenleme:
Bıgecım vallaha ımrendımsana.yanlıs anlama ama kıskanmadım.allah dsım etsın.bıde benım usttekı yazımı oku.benım kayınpederde ıyıdır ama malesef baska seylerı daha fazla onemser.benımde kayınpeder kaynana ayrılar.esımın uvey annesı cok sever bızı.gecenlerde gıttık bızı rahat ettırmek ıcın pesımızde dolastı kaynana.sofrada yok yoktu.sagolsun.kayınpederıde severım ama....ıste bazen kızarım ama hıc kıntutamam...

benim babam yok kayınpederimi hep baba gibi görmek istedim ama oda aksine okadar soğuk ve itici bir insanki anlatamam aniden söylediği laflar insanı çok kırıyo kayınvalidem de beni çok üzmüştür ama ona kızmam kayınpederimden nefret ediyorum kahvaltı hazırlarım sana kim hazırla dedi der hazırlamam aç aç mı durcaz der yaranamazsın geçen gün yaptığı bi davranış vbeni çok kırdı paylaşayımda rahatlıyayım eşim gülüp geçiyo çünkü mutfakta işleniyorum oda açtı kapıyı elindeki çöpü yumaklayıp mutfağın ortasına fırlattı hiç birşey demeden kapattı kapıyı gitti insan kızım şunu atıver der veya çöp kutusu zaten kapının dibinde çok alındım gözlerim doldu

Allah razı olsun kayınpederim çok iyi bir insan.
Gelini gibi değil de evladı gibi davranır bana.

Ben de çok severim kayınpederimi. Çok iyi davranır bana, onlara gideceğimiz zamanlarda sevdiğim özel ne varsa alır,gönül almayı çok bilir. Ben de elim boş gitmem tabi,yaptıklarımı öve öve bitiremez.Çok yüceltir beni.

Daha önce kayınpederim hakkında duygularımı yazmıştım
Dün akşam eşim eve keyifli ve üşümüş geldi
Battaniyemize sarılıp film seyrederken babası aradı 5 dakkalık bi telefon görüşmesi yaptı
Bi süre sonra eşim banyoya gitti 10 dakka gelmedi
Peşinden gittim onu koridorda yerde baygın buldum :sinifsinif:
Babasıyla ne konuştularsa anlatmıyor ama ona üzüldüğü belli
Az önce de babasını aradım ve bidaha bizi aramamasını evime adımını bile atmamasını söyledim
Benim eşimi kaybetmeye hiç niyetim yok
Ve eşimi kim üzerse babası bile olsa silip atmaya hazırım :çok üzgünüm:
Keşke eşimin benim ailemle geçirdiği keyifli zamanları bende onun ailesiyle geçirebilseydim
Keşke eşim ben ailesi benim ailem kocaman bi aile olabilseydik

Eşim daha fazla üzülmesin diye ısrar edemedim
Zaten evlendiğimizden beri doktor doktor geziyoruz
Bütün iç organlarını iltihap sarmış
Kayınpedere gelince o garip bi adam hem eşi hemde zamparalıkları var
Düğünümüze zerre faydası dokunmadığı gibi eşim tarafından ona emanet edilen bahşişleri yemiş
Hayat anlayışı çok farklı
Benim ailemse aman damat üzülmesin çocuklar mutlu olsun diye ellerinden geleni yaptı
Eşim her zaman heryerde ailen olmasa ben bu düğünü yapamazdım der
Sanırım babası kendi rezilliklerini görmeyip belki bu yakınlığı çekemiyor
Aslında kayınpederimi pek tanımıyorum neyi neden yaptığını bilemiyorum
Ama artık evimde istemiyorum

Maasaallahh nazar degmesin kayinbabam çok iyi bir insan. Melek gibi. Kayinvalidemde oyle. Bize karismazlar. Bir eksigimiz oldugunda hemen yardim ederler.Bir karar verileceginde onlar daha iyi bilirler der. Sevgilerini belli ederler. Geçen gun araba aldik yarisini o odedi.Baba derim hep zaten oda kizi gibi sever beni.çokta sakacidir. Allah razi olsun.Allah herkese benimki gibi Kayinbaba nasip etsin. opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…