valla anlamadım,spor yapmasınamı uyuz oluyon.
tgull ay canım ya aynı şeyler kız elti olmayalım benim eşimin babasıda eşimi her yerde kötüler eşim 39 yaşında ayıp ama ya çocuk değilki bana hep bi kulp takar şöyle yap böyle yap hep yanlış yapıyorsun ama kendi yanlışların insanı ne nikahıma gelip bişey takmıştır nede evime gelip oturmuştum böyle huysuz bi insan bi tanısanız öldürmek istersiniz o kadar gıcık işte gideriz evine surat yapar elini öptürmez nasılsın derim kafasını sallar ya ne var yani iyiyim kızım sağol sen nasılsın de beee yok inat ya demez...
gitmesek niye gelmediniz diye söylenir telefon acarım hatır sorarım iyiyiz tamam der suratıma kapatır valla kestim ilişkiyi napayım ters ters cevaplar veriyor zaten gittikçe kırıcı olmaya başladı baba bile demiyorum hiç ağzımdan çıkmıyor.yaptıklarındanda utanmıyor 70 yaşında yaa sürekli yalan söylüyor gidin bi eve taksitle girin ben yardım edeceğim diyor biz şöyle araştırmaya başlıyoruz tam gircez beyfendi bir anda bize düşman oluyor anlamıyorumki ne oluyor onun bunun aklıyla yaşıyor bide bize akıl veriyor off çok çekcez bu adamdan belli ama mesafeyi koydum evime 1 çöpü girmemiştir daha düşünün aman zatende istemiyorum sonra konuşur durur böylesi daha iyi.
yani açıkcası ben ondan benden bir memnuniyetsizlik aldı başını gidiyor yıldızımız barışmıyorki tipi bile beni sinir etmek için yetiyorklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?