Kaynpederinizden memnun musunuz kzlar?

Bana karşı davranışları gayet iyi
Ama ailesine karşı öyle dğil. . Düşüncesiz insan olduğunun farkına vardığımdan
beri bende sevmiyorum

şimdilik çok memnunum,çok şükür,çok iyi bi insan.
yalnız dikkatimi çekti de,kimse kayınvalidesi için söylemiyor bunları,ah biz gelinler yok muuuu:)))))

yok canım o bizden değil onlardan kaynaklanan bisey bizim kilerde benim hiç suçum yok mesela

Gerçekten bu da ayrı bir tartışma konusu genelde kayınpederiyle sorun yaşayan damat adayı olmazken ya da az olurken iş gelin-kayınvalideye gelince hiç sorunum yok diyen azdır.

bana zararı yok ama yararı hiç hiç yok .... tanıştıgımdan beri tek muhabbetımız
nasılsın gelin
iyiyim baba siz....
bu kadar aramızda başkada bir diyolog yoktur...bana gelın demesı çok itici geliyo keşke kızım dese....o uzak duruyo bende yaklaşmıyorum..hatta bana namahrem muamelesı yapar sagolsun eşime bakarak nasılsın diye bana sorar ....tıhaf biri yani sayesinde bende tuhaf bişey oldumboshayallersmile

ben bırakın kayınpederi eşimin ailesinden memnun değilim.sevmek zorunda olmadığım ama saygı duymak zorunda olduğum insanlar o kadar.bazen o bile çok zor.elimden gelse hiç muhatap olmayacağım maalesef olmuyor

benım kayınpederım cok iyi babam gıbı ıkısınıde bırbırınden ayırmam acayıp kafa dengı
oturur sohbet eder bulmaca cözeriz
eşimde babasına cekmıs

bana bı tane bıle kotu laf söylemedı 2 bucuk senedır
hıc kalbımı kırmadı

bende kayınpederımı cok sevıyorum cook coook anlayıslı kayınvalıdemde öyle.ıkısındende allah razı olsun.

memnunum her ne kadar sorgulayıcı bir insan olsa da bana kızım diye hitap etmesi hoşuma gidiyor...

eskidenmiş kaynana dırdırı kaynananın karışması şimdilerde gözdeler kayınpederler. onlar kaynanadan da öte oluyolar allah hepimize kolaylık versin

canım seninki içten kızım dememiş benimki dıştan da hiç demedi.
şok olacaksınız ama 3,5 yıllık evliliğim+1 yıl nişanlılık.4.5 yılda hiç kızım demedi peki ne diyor;YEĞENİM
şaka gibi değil mi?evime onca senede bir kez geldi.o da k.validemin zoruyla.

adamın kulağı falan zor duyuyor herhalde aklıda yarım böyle dediğine göre deyip hoşgörmeye çalışıyordum.ne kafama takar ne birine bir şey anlatırdım.taki hamileliğimin 6.ayında arayıp (ilk defa) kızım hamileliğin nasıl gidiyor,iyi misin
k.pederim arayacak da hatrıı soracak şok olmuştum.işin rengi sonrada ortaya çıktı meğer eşime kredi çektirecekmiş onun yolunu yapıyormuş.

o zaman içimdeki hiçlik duygusu yerini nefrete bırakmaya başladı.ha diyeceksinizki bu adam seni benimseyememiş,istememiş herhalde.yoo beni oğluna kayınvalidem buldu onlar beğendiler.ha saygıda kusur mu ettim,asla ben ona hep baba dedim.evlerine gidince hizmetini yaptım.ama işte çok garip bir adam.tek avantajı bir el gibi olduğu için hiçbir şeyime de karışmıyor.işte o.

çok çok severim kendisini
beklediği tek şey saygıdır
laf arasında canın sunu istedi desem
yarın gider alır getirir öyle düşüncelidir
kaç yaşında oldu eşime der sabah ben erken giderim
sen eşinle sabah kahvaltı falan yap geç gel der
çok komiktir onu dinlemekten hic sıkılmam
çok adaletlidir sen gelinsin sen oglumsun diye ayırmaz tam tersi yanımda olur

bende çok memnunun bugüne kadar kzıım demedi ama kişilik meselesi die düşünüyorum kzıım demesede kızından ayrı tutmaz beni ve evimizde olan hiç birşeye de karışamaz şakacıdır iyi insandır

Bir yakınımın kayınpederi geldi aklıma bu topigi görünce..
Herseye burnunu sokan tipler vardır ya ha iste onlardan..
Su niye masada yeri nerde , sunu söyle yap vs.vs uzar gider.
Allah sabır versin ne diyelim.

Çok çok memnunum hem de. Çok severim ve kendi babamdan bile çok çok üzerinde bir sevgiyle severim hem de. Ben babamdan hiçbirşey görmedim anneme evlilerkende görmedim ne bir babalık ne bir yakınlık ayrıldıklarında da görmedim. Ama kayınpederim 3.5 yıllık evliliğimizde babamın 28 senede bana yapmadığının fazlasını yapmıştır. Hep kızım der bana. Onlara gittiğimizde özellikle ben çalışırken kızım salep, kızım çay kahve içermisin kızım güzel ekmek aldım fırından seversin sen veriyim der. İki günde bir arar halimi hatrımı sorar. Açıköğretim sınavlarım oluyor eşimde hoca o da sınav gözetmenliğinide gidiyor ben araçlarla uğraşmıyım diye gelir arabasıyla beni okuluma götürür kısaysa bekler alır eve getirir uzunsa evine gider bitiş saatine yine gelir eve bırakır ve alttan dersimde olduğu yıllar hem sabah hem öğleden sonra iki gün boyunca alır götürür getirir. Geçen gün mesela kaynanama kek almış marketten ço beğenmiş kaynanamda. Bu sefer bana da gelecekti kapıdan ilaç vercektim almıştım o da bana o kekten almış getirmiş sonra o kek bayatmış meğerse kendilerine de aldığı için görmüş beni arıyor kızım bu sefer ki bayatmış kusura bakma ben taze sandım diye dedim baba tamam nereden bileceksin dedim. Kadayıf yaptırmışlardı evdeki hanıma bana da vermişlerdi çok beğenmiştim. Yine yaptırcaz demişti. Öbür hafta gittik kızım dedi çok kötü yağ kokuyordu valla yiyemedik kötü oldu bu sefrr ondan getiremedim yoksa getirecektim yanlış anlama dedi ay baba ben yaptıracağınızı bile unuttum dedim ne demek sorun değil öylesine anlayışlıdır sağolsun. Allah uzun uzun ömürler versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…