eşimle evleneli 2 seneye yaklaşıyor bizin düğünden önce nikah kıydık .oğlunun nikahını unutan bir adam .kaynanamda kaynatamda kendilerini düşünen bencil insanlardır .oğullarını kıskanırlar onun sahip olduklarında gözü olan insanlar.elaleme iyi cinsinden .konuşmuyorum.artık takmıyorum bile böle kafam daha rahat .
Biz çok iyi anlaşıyoruz.Ne zaman onlara gitsek benim sevdiğim ne varsa alır doldurur eve.Mesela ikimizde balığı çok severiz bir araya geldikmi mutlaka o akşam balık yenir.Çok ince düşünür.Bize kalmaya geldiklerinde rahatsız etmeyeyim diye diken üstünde durur.Ben daha hiçbir kötülüğünü görmedim sağolsun.
babamı kaybettiim için cok kucuk yasta...
kayınpederımı babam gibi olmasada coookkkk sewmişti kızlarrr...hatta bı babaya nasıl dawranılcaını bılmedıım için elim ayama dolanırdı ona nasıl dawrancamı sasırırdım...
ama okadar cok yanılmışımki...ve geregınden fazla deger vermişimki bunu bırebır yasayınca yıkılıdım:çok üzgünüm:
ve ozaman anladım hiç bır kayınpeder bır baba gıbı olmaz olamazzzzz....
Kayınvalidemide kayınpederimide çok severim.Bizden uzakta yaşıyorlar.Gittiğimizde onların evinde huzur buluyorum.Kayınpederim bana rahmetli dedemi hatırlatır hepsenağlama.
Çok anlayışlılar Allah razı olsun.....kaydirigubbakcemile2
BABAMI ( Kayınpederimi ) ve ANNEMİ ( Kayınvalidemi ) severim anlayışlı düşünceli çok iyi kalpleri olan insanlardır. Fedakarlardır, fikrime saygılılardır, her fırsatta beni sevdiklerini söylerler bende onları çooooook seviyorum.:1hug: en önemlisi saygı, sevgi ben bunu onlara gösteriyorum ve karşılığını fazlası ile alıyorum sengözlerimebaksanab
ben gösterilecek saygının sevginin en fazlasını gösterdim ama karsındaki insan seni anlamıyor ve fesatlık yapıorsa istediğin kadar saygı sevgi göster bir işe yaamıyor hic bir zaman kimseye mesafeli davranamadım ama öğrendim
Benım kayınpederımde cok ıyıdır.Kızım yavrum der hep.Ve en önemlisi benı hep alnımdan öper :lepi:
kendı babam bıle öpmedı hiç alnımdan ama kayınpederımın bu davranısı benı çok onurlandırmıştı halada devam ettırır,bazen kendı oğlunuda alnından öper,o cok ıyı bır baba.nişanlıma bunu hep söylerım. gamyoncuiremsu
çok severim kayınpederimi kaydirigubbakcemile5
kimseyle konuşamadığım şeyleri bile ona sölerim çok güzel fikirler verir yol gösterir allah başımızdan eksik etmesin :Saruboceq:
laf aramızda kalsın kayınvalidemden daha çok severimm sırnaşık şey