Senin durumun ii cnm işte biz beraber yiyoruz o beni çok sıkıyoannemle çok özel konuşmamiz olur mesela direk eşime anlatmam doğru olmaz demi..
işte duymuşlarda eşime demiş..
ben çagirmiyorum gelen gelsin.. bazen geliyor arada.
annem istiyor kv çagir gelsin diye..
işi vardir anne boşver dedim..
sessizce konuşsam duyuyolar yine nabiyolar bardakla mi dinliyor ne.
bu evde yaşayamam dedim eşime.. yaşarsin bişey olmaz dedi.. belli olmaya başladi
allahtan kvlerle ayri yiyorum da:) arada bi yemege çagiriyo gidiyoruz tabi:)
sende sölüyceksin kayinvalidene.. diyceksin ki benim hiç kullanmadığım tabaklarim var birazda eşimle beraber yiyim olmaz mi de.. ben etmedim fakat kayinvalidem demişti siz başbaşa yiyin demişti. kabul ettim sonrada çok alıştım:)Senin durumun ii cnm işte biz beraber yiyoruz o beni çok sıkıyo
Her konuda çok anlayışlı olup bu konuda kesinlikle anlayıssizlar beni sıkan durum bu artık yaptığım hiç birşeydir zevk alamaz oldum ne yapcagimi bilmiyorumsende sölüyceksin kayinvalidene.. diyceksin ki benim hiç kullanmadığım tabaklarim var birazda eşimle beraber yiyim olmaz mi de.. ben etmedim fakat kayinvalidem demişti siz başbaşa yiyin demişti. kabul ettim sonrada çok alıştım:)
bi kere başima geldi bigün önceden kalan yemegi yiyecektik biz.. kayınvalidem çagiriyor eşim bana sormadan tamam demiş bende kızmişim.. sora bende bi gün önceden kalani götürdüm yedirdimHer konuda çok anlayışlı olup bu konuda kesinlikle anlayıssizlar beni sıkan durum bu artık yaptığım hiç birşeydir zevk alamaz oldum ne yapcagimi bilmiyorum
aynen yaa iğrenç bi durum. Çok büyük bi hata yapmışsın çookksenin kişiliğinede bağlı evine zırt pırt girilecek .yemeklerde beraber olmak istiycekler. arabayla biyere giderken peşine takılcaklar gittiğiniz her yeri söylemek zorunda kalcan kaynana evini temizlemeni yada kendisi senin evini temizlemek isteyecek.tartıştığınızda ne oldu diye kapıya gelicekler.herşeyinizi bilecekler .v. b. gider gider........lmaz:
Tatlım bu tamamen karşıdaki insan ve senin uyuşmanız ile alakalı. Harika biri olup size destek de olabilir, ruh hastadı olup sizi bezdşrebilir de. Keşke ilk önce tanıyıp sonra aynu apartmanı düşünseydin. İlk evler ayrı olsaydımerak ettigim konu bu hiç eşinnin ailesiyle aynı apartmanda oturanlar varmı..ben yakın oturmayı kendim istedim..şimdi evi hazırlıyoruz..sizce iyi olurmu...tecrubelilerden yardım bekliyorum....daha elenmedim ama en kısa zamanda evlinicez..sizce dogru mu yaptıgım..erkek arkadasım bu duruma cok sevindi aileside öyle...kafam karıstııı şimdidenn
Buarada çok eski bir konuymuş yeni farkettimTatlım bu tamamen karşıdaki insan ve senin uyuşmanız ile alakalı. Harika biri olup size destek de olabilir, ruh hastadı olup sizi bezdşrebilir de. Keşke ilk önce tanıyıp sonra aynu apartmanı düşünseydin. İlk evler ayrı olsaydı
Buarada çok eski bir konuymuş yeni farkettim
Çoktan ikinci üçüncü çocuk kayınvalide eve yerleşmiştir hatta aslında buraya tecrübelerini yazmalı merak ettim ☺Aynen bende tarihe yeni baktım hahah
Kv yaşıyor mu kiÇoktan ikinci üçüncü çocuk kayınvalide eve yerleşmiştir hatta aslında buraya tecrübelerini yazmalı merak ettim ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?