Kaynvalide ile ayn Apartmanda oturmak doru mu?

fıstık gibi olur bencde bayılırım kalabalık ailelere, keşke benimkilerde yanımda olsa mutluluğumuzu sevincimizi paylaşabilsek destek olabilsek birbirimizw

özellikle son cümlelerine kesinlikle katılıyorum.

Kesinlikle aynı şeyleri bende yaşadım,nekadar iyi olurlarsa olsunlar ayrı durmak en iyisi.Bende ilerde taşınmak istiyorum ama bu çok kolay olmıycak sanırım.Küçücük bi evim olsun ama huzurum olsun istiyorum.

Ya ne kadar iyi insanlar bile olsalar bence de aynı apartmanda oturmak iyi degil. Her hareketinizi bilecekler, aile ici müdahalelere karısmak isteyecekler ve daha bir sürü sey. Ama simdi herkes ogluna verecegi daireyi kendi binasına yapıyor.

Yapma baska bi yerden al demekte sacma olur koskoca bina varken, Yani dogru oldugunu düsünmüyorum ama kesin olarak yanlıstır da diyemiyorum. bilmiyorumkismile

Benim bir arkadasım evlendi kayınvalidesi'nin üst katındaki evde oturmamıs baska semtte ev kiralamıs, kayınvalide arkasından bin tane laf söylüyormus arkasından. Valla kabul edecek koca bulmakta biraz zor aslında. sempatiksalakcinni

Son düzenleme:
Bende aynı apartmanda oturuyorum,
çok memnunum, mutluyuz böyle..
Ama eşimizin ailesine göre durum değişir..

Peki tasindiniz mi tasindiysaniz ne dediniz bende başka kayinvalideden uzak başka bi yere taşınmak istiyorum ama ama eşimi bir türlü ikna edemiyorum çok zordayim çok

bende aile yanina evlendim. bastan hersey batiyordu. suan kendi ailemin yanindayim hersey daha fazla batiyor eskiyi ariyorum. bence biraz anlayis empati hersey tamam. eger onlar seni kizi sen onlari ailen gorursen mutlu mesut yasarsiniz:)

bende aile yanina evlendim. bastan hersey batiyordu. suan kendi ailemin yanindayim hersey daha fazla batiyor eskiyi ariyorum. bence biraz anlayis empati hersey tamam. eger onlar seni kizi sen onlari ailen gorursen mutlu mesut yasarsiniz:)
Çok teşekkür ederim ama sürekli onlarla beraber yememiZi kahvaltilari beraber yapalım istiyorlar bu çok can sıkıcı oluyo

bi zaman sonra hepsi geciyor. onlarda sikiliyor. bak biz bunu yasadik. axicik sabir ve sonra seni daha cok seve bir es. tecrubeyle sabit canim :)

Biz kaynanam ve eltimle aile apartmanında oturuyoruz. Çok şükür ki herkesle iyi geçiniyoruz. Kaynanam hiçbir şeyimize karışmaz.
Eğer iyi geciniyorsaniz sizde birlikte oturabilirsiniz. Ben bir sakınca görmüyorum hatta faydası bile olabilir.

bi zaman sonra hepsi geciyor. onlarda sikiliyor. bak biz bunu yasadik. axicik sabir ve sonra seni daha cok seve bir es. tecrubeyle sabit canim :)
Evet doğru soluyosun ben 1 buçuk yıllık evliyim evliligimden sayelerinde hiç bişey anlamadım beraber yemek içmek istemiyorum benim tek derdim bu aslında

Tabi ki faydası var bebegime bakıyor allah razı olsun çok da seviyorum kendisinı peki siz beraber mi yiyip iciyosunuz beni sıkan yoran olay bu aslinda

ben kaynanamla ayni apartmandayim 1,5 yıllık da evliyim.. daha yeni farkediyorum herşeyi..
onlar bizim herşeyimiz biliyolar ilk başlarda sıkıntı yoktu çok şükür da fakat içim rahat degil..
annem geliyo yanimiza.. herşeyi duyuyolarmiş eşim dedi bunu.
herşeyi eşime anlatmamişim..herşeyi anlatmami istiyo eşim..
yok sölemedi denince bana diyo doğru mu diyo..
sinirlendim...
dedim eşime Ben bu evde yaşayamamm...(kaç defa dedim)
yaşarsin diyo anlamiyor yok bişey olmaz diyo inandirici degil..
şimdiden karişmaya başladilar daha.. yeni yeni çikiyo herşey..

Benimde annemler geliyo bize mutlaka kayinvalidemide çağırmam gerekiyor yoksa suratını asiyo başka bi apt çıkalım diyorum olmaz diyo eşim çok destek bana ama bazen yetmiyo çok sıkılıyorum orda yemek içmekten

annemle çok özel konuşmamiz olur mesela direk eşime anlatmam doğru olmaz demi..
işte duymuşlarda eşime demiş..
ben çagirmiyorum gelen gelsin.. bazen geliyor arada.
annem istiyor kv çagir gelsin diye..
işi vardir anne boşver dedim..
sessizce konuşsam duyuyolar yine nabiyolar bardakla mi dinliyor ne.
bu evde yaşayamam dedim eşime.. yaşarsin bişey olmaz dedi.. belli olmaya başladi
allahtan kvlerle ayri yiyorum da:) arada bi yemege çagiriyo gidiyoruz tabi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…