eger benım annem gıb ı kayınvalıdelık yapıcaksa
neguzel ıkı sokak otemızde annem mısafır gıbı gıder gelır bı sey olursa yardım eder
ama esımın aılesı gıbı bı aıle ıse yandın ozelın hıc bıseyın kalmaz
ah cnm nıye ıstedınkı aynı apartmanı nedemısler
tatlı gıt tatlı gell ..
senin kişiliğinede bağlı evine zırt pırt girilecek .yemeklerde beraber olmak istiycekler. arabayla biyere giderken peşine takılcaklar gittiğiniz her yeri söylemek zorunda kalcan kaynana evini temizlemeni yada kendisi senin evini temizlemek isteyecek.tartıştığınızda ne oldu diye kapıya gelicekler.herşeyinizi bilecekler .v. b. gider gider........lmaz:
bende 2 ay sonra evleniyorum ve nişanlımın ailesiyle aynı apartmanda oturucaz..bence bu tamamen kişilerle alakalı birşey eğer iki tarafta anlayışlı ve düşünceli olursa hiç bir sorun çıkmaz diye düşünüyorum ben..kayınvalidem ve kayınpederim şimdilik çok düşünceli iyi insanlar ama şimdiye kadar zaten iç yüzlerini göstermiş olurlardı diye düşünüyorum...biraz da bu meseleye farklı yaklaşmak gerekli bence hep kötü düşününce hem insanın psikolojis bozulur hemde kötü şeyler olur çünkü ister istemez etkileniyo insan düşündüklerinden ve etrafın sözlerinden..
mesela kandil günü bize eşya gelcekti ( kendi evimin avrupa yakasında oturcağımz ev anadolu yakasında) kayınvalidem aradı "kızım oruçlusun gel demek istemiyorum sana çok yorulcaksın diye ama gelsen eşyaları istediğin gibi koydursan iyi olur sonra beğenmezsen dolabı falan çevirmemiz zor olur iftarı da burda yaparız "dedi.. şimdi bu lafların neresi kötü...
azcık anlayış ve iyi niyet gerisi gelir...
ama dediğim gibi karşındaki ve öncelikle sen insan olmayı bileceksin...kaydirigubbakcemile5
hayırlı uğurlu olsun bu arada Allah mesut etsin
arkadaşa katılıyorum dediği oluyo muhakkak benim alt katımda oturuyorlar nereye gidersek gidelim onlara uğramadan onlara söylemeden çıkamayız evden her gelen misafirde olmak zorundasın eskiden çok şeyler yaşadım şimdi daha rahatım çok şükür.
senin kişiliğinede bağlı evine zırt pırt girilecek .yemeklerde beraber olmak istiycekler. arabayla biyere giderken peşine takılcaklar gittiğiniz her yeri söylemek zorunda kalcan kaynana evini temizlemeni yada kendisi senin evini temizlemek isteyecek.tartıştığınızda ne oldu diye kapıya gelicekler.herşeyinizi bilecekler .v. b. gider gider........lmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?