Canım kişiye göre değişir elbette :)) ŞenizBen kendi adıma pek istemezdim herhalde .Ayrıca oğlum evlenince aynı apartmanda ya da çok yakın olmak istemem .Belki kızımda da aynı düşünebilirim .Çünkü ister istemez yaşadıkları sorunlar bize yansıyacaktır.Belki kendi aralarında çok kolay halledecekleri problemler , biz ailelerin karışmasıyla büyüyebilir .Ama yine de çok iyi anlaşan gelin ve kayınvalideler var.Şimdi sen bir karar vermişsin demek ki anlaşacağını düşünüyorsun .Zaten geri dönüş hoş olmaz canım Bu arada kayınvalide olacak yaştayım:))).Sevgiler ve mutluluklarmerak ettigim konu bu hiç eşinnin ailesiyle aynı apartmanda oturanlar varmı..ben yakın oturmayı kendim istedim..şimdi evi hazırlıyoruz..sizce iyi olurmu...tecrubelilerden yardım bekliyorum....daha elenmedim ama en kısa zamanda evlinicez..sizce dogru mu yaptıgım..erkek arkadasım bu duruma cok sevindi aileside öyle...kafam karıstııı şimdidenn
huzursuz hissetiğine göre kendini ,kafana takılan şeyler oldumu diye düşünüyorum.kendi annene yakın bir ev tutsan çoğu kişi kayınvalidesinden annesi gibi davranmasını bekliyor ama maalesef ..
ben evde rahat giyinirim mesela devamlı evin toplu olcak hazır olda bekliceksin .kayınvalidenle yaş farkın var anlaşcakmısın .insan yeri geliyo kendi annesiyle ters düşüyo laf söylüyo barışyo çünkü annen nazın geçer .ama kaynanayasöyleyemessin yutmak zorundasın aman bir problem olmasın diye.
Niye kendini sıkıntıya sokuyosun ki ,ilerde baktın çok anlaştın o zaman taşınırsın
evet aslında kalabalık ailem olmadıgı için benım kendi tercihim kalabalık iç içe olması..bu yüzden istedim ben..yoksa erkek arkadasımın başka evide var ama hem anneme hem onun annesine uzak..ama kayınalidem ile aynı binada oturunca annemede cok yakın olucak 5 sokak var arada cunku..hem kalabalık olucaz hem yakın...erkek arkadasımın anneside cok sakın yapıda karısan biri degil..kendisi cok cekmiş kayın validesinden eşi tarafından da ezilmiş bana anlattı herşeyii..bilmiyorum tek istedigim kalabalık sıcak bir ailem olsun..inşallah istedigim gibi olur...
bende eltim ve kayınvalidemle aynı apartmanda oturucam yakında ve hiç endişem yok ,karşı tarafı iyi tanıdıktan sonra ve sende saf değilde gözü açık ve ılımlı biri olduktan sonra sorun çıkmaz
hatta daha bile iyi olur ,ohh akşamları koyarsınız çayı balkonda içersiniz ne güzel ,çocuğun olursa emanet edebilirsin ,temizlik yaparsınız beraber ,yani birazda iyi yönden bakın hep yok karışır yok
haber vermek zorunda kalırsın filan deniliyor ..ver ne olacak saygıdır bu ,çalarsın kapısını anne ben şuraya gidiyorum bişey lazımmı de,yada sende gelmek istermisin de ..bizlerde yaşlanıcaz çoluk
çocuğumuz var ,bize de insan muamelesi yapılmasını istiyorsak lütfen büyüklerimize de öyle davranalım..şimdiden hayırlı olsun canım ,bence doğru karar..
bende eltim ve kayınvalidemle aynı apartmanda oturucam yakında ve hiç endişem yok ,karşı tarafı iyi tanıdıktan sonra ve sende saf değilde gözü açık ve ılımlı biri olduktan sonra sorun çıkmaz
hatta daha bile iyi olur ,ohh akşamları koyarsınız çayı balkonda içersiniz ne güzel ,çocuğun olursa emanet edebilirsin ,temizlik yaparsınız beraber ,yani birazda iyi yönden bakın hep yok karışır yok
haber vermek zorunda kalırsın filan deniliyor ..ver ne olacak saygıdır bu ,çalarsın kapısını anne ben şuraya gidiyorum bişey lazımmı de,yada sende gelmek istermisin de ..bizlerde yaşlanıcaz çoluk
çocuğumuz var ,bize de insan muamelesi yapılmasını istiyorsak lütfen büyüklerimize de öyle davranalım..şimdiden hayırlı olsun canım ,bence doğru karar..
ben 2 buçuk yıllık evliyim eşimle üni de tanıştık 2 yıl sonra evlendik bende kendim istemiştim eşimin ailesine yakın olmayı çünkü istanbul ulusta çok güzel bir sitede hazır evleri vardı daha fazla masraf olmasın hemde ev güzel dedik bizimki giriş katı onunki 3. kat benim için problem olmaz nasıl olsa iyi anlaşıoruz dedim. demez olsaydım o ben gelinime hiç karışmam diyen kadın gitti yerine bizi tamamen himayesine alan takıntılı bir tip geldi. hergün yemek yapmama rağmen benim oğlum bunları yemez dedi tabak tabak yemekler indirdi ben evde yokken evime girdi temizleticem ayağında bütün evin heryerini deiştirdi. inanmayacaksınız bir gün evime bir geldim evde misafir ağırlıyor hemde benim evimde benden habersiz. onlara gelen her misafir bizede geldi yada biz yukarıya çağırıldık. kendi balkonumuzda arkadaşalrmızla oturduk eğilip aşağıya artık geç oldu diye bağırdı. alışveriş yapıp torbayla eve gelemiyodum karın para harcıyo diyolardı. giriş çıkış saatlerim balkonlardan gözetleniodu. ayy daha neler neler en son 6 aylık hamileyken birbirimize girdik eşim Allaha şükür benim yanımda oldu o halimle 10 gün içinde ev bulduk dayadık döşedik taşındık hamile halimle yani. doğumdan 15 gün önce barıştık şimdi evime bile gelmeye yüzleri yok terbiyesiz aşağılık insanlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?