Kaynvalideciinizle altl stl oturmak ister misiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi fashion_starrr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyiyken kötü olmanın en ıyı yolu budur bence.ıkı tarafta kotu nıyetlı olmasa bıle bı sure sonra özel yasam dıye bısey kalmayacağına gore ıllakı maraz dogar.........:kahve:
Kesinliklikle katılıyorum. Ben oturuyorum maalesef. 9 aylık evliyim ama 9 yıllık gibi oldum. Her gittiğimiz yere gelmek istiyor, yemeği beraber yemesek bozuluyor.Kahvaltıda aynı. Nereye gitsek, ne alsak ne yesek hesap soruyor. Mutlaka bir yedek anahtar istiyor. Ve eve bir geliyorsun bütün kuru bakliyatların uçmuş. A lazımdı aldım. diyor da. Benim ev market mi 1'ine ihtiyacın olur herşeyemi ihtiyacı olur insanın. Aman uzak. Bu arada bizde kayınvalide olucaz yazık diyen bayanlar. Gelini mi de uzak isterim. Herkesin yuvası kendine.

biz kayınvalidemle oturcaz haziranda düğünüm olcak ama nikahımız var arada sırada orada kalıorum dublex üst katta oturcaz şuana kadar sıkıntı yaşamadım ama herşey çok yeni olduğu için olabilir umarım öle deildir ama tabiki zorlukları var kolaylıklarıda var kayınvalideyle alakalı bence anlayışlı olup olmamasıyla eğer anlayoışlı ise çok rahat olur netice itibariyle yattığın yer ayrı yani ama anlayışsızsa inanaılmaz zor olur ama çok zorda kalmadıkça oturmmak daha ii daha kıymetli olursun daha ii olur beraber oturunca çok yüz göz olunur bakalım ben 2 yıl filan oturcam şimdilik sorun yok umarımda olmaz ama oturan ve çok şikayet eden tanıdıklarım var açıkcası korkmuyor deilim nasip bakalım neler görüces tabi eşinin rolüde çok önemli burda ailseiyle eşinin arasında çok güzel bi seviye oluşturmalı hayırlısı bakalım...
Keşke yapmasan. Bende dublex evde altlı üstlüyüm. Olmuyor. ınan bana ne kadar iyi niyetli olursan ol olmuyor. Hiç yalnız kalma şansınız özeliniz olmuyor. Düşün gecenin 1'inde pat diye gelse yanınıza ne diyebilirsin. Burası benim de evim der. Kendi kendini yersin.

ben isterim ama şuanki sevgilimin annesi kayınvalidem olacaksa isterim başka biri olursa zor valla.. şuanki k.valide adayım çok saygılı terbiyeli bi kadındır.. insanın özeline saygısı vardır.. ben isterim onlara yakın olmayı.. hem kayınbabamı çook özlerim ben zaten.
Evet evlenmeden önce benim kayınvalidemde öyleydi. Kızım sizin özeliniz der çekilirdi. Şimdi o benim oğlum bizi ayırmaya çalışıyorsun diyor.

sevgılımden ayrıldım nıyemı annem aılem dedıgı ıcın sureklı bıkmıstım sen aılenı bırak benım yasadıgım sehre gel annemlerle aynı apartmanda aynı evde yada bır sokak falan olsun aramız da dıyordu nıye deyınce neymıs onların ıhtıyacı olunca her an yanlarında olmalıymıs butun erkekler boylemı dusunuyor acaba
Evet cnm. Bende bu bahanelerle ayrılamıyorum kayınvalidemle. O yüzden yiyorum lafı oturuyorum.

O zaman bayanlar bana bolcanak dua edin :sinifsinif:
Dualarımız seninle. Bende bu dertten muzdaripim. İnan bir tarafta eşime olan sevgim, diğer tarafta duyduğum laflar, çok zorrr. Eşimi çokkk seviyorum ama bu sevgi bile sinirlerimi yatıştırmaya yetmiyor. Allah bizim durumumuzda olanlara yardım etsin.

herkese merhaba yazılanları okuyunca bende dertlendim.tam 7 senedir kaynanamlarla altlı üstlü oturuyoruz.keşke birisi de bana sakın altlı üstlü oturma tavsiye etmem deseydi.ben üstte onlar altta oturuyorlar bide 32 yaşında bekarr (evde kalmış)bi görümcem var )eşimin ablası ilk zamanlar onunla daha çok sorunlarım oldu ben ondan 7 yaş küçüğüm ve evliyim düşünün artık kıskançlığı eşimle nere gitsek kaynanam peşimize onuda katar çok lazım sanki eşim gelcek diye yada biyere giderken makyaj yaparım sen bugün makyaj mı yaptın diye sorar.çok kıskanç bi görümcem ve kaynanam var.anlatmakla bitmez.kendime kıyafat alsam laf ederler bigün aşşaya inmesem surat asarlar.eşim bana hediye alsa görümcemde ister bana niye almadın diye biyere giderken mutlaka haber vericeksin.nişanlıyken kaynanam derdiki ben kaynanamdan çok çektim gelinime çektirmiycem.valla hepsi laf ona sorsan benim hiç bişeyime karışmaz ben çok rahatmışım.öbür görümcem 2 senedir evli benle yaşıt o benim kadar rahat değilmiş hem işte çalışıyomuş hemde evde.sürekli bi kıyaslama falan.eşimle dertleşemem çünkü nede olsa annesi annemlerede anlatamam. çünkü üzülürler .dün buraya rastladım ve yazılanları okudum tam bana göre dedim.içimi rahat rahat dökebilirim çünkü beni kaynanayla beraber oturanlar en iyi anlar gerçekten çok zor hiç rahat değil:((((((((((((
Kesinlikle seni anlıyorum. 9 aydır evliyim dublex dairede kayınvalidemle altlı üstlü oturuyorum. Oyyy yaşamayan bilmez. İnsan herşeyi anlatamıyor. Bakışları, tavırları bunlar anlatılamıyor ama yaşanıyor.

ıstemem.
Çok şükür bırak aynı apartmanda, aynı şehirde bile değiliz.
Çok iyi insanlarda olsa, ayrı olmakta fayda var.
Bir süre gençleri yanlız bırakmalı bence.

kesinlikle hayırrrr ne annemle nede kaynanamla öyle oturmak stemem..ciddi şekilde sorun olur..bu bence arkadaşınız akrabanız anneniz için geçerlidir bence tanıdık kimse olmamalı oturdugunuz binada yoksa sorun oluyor şahit oldum malesef:)

eltımle altlı ustlu ew tuttuk 1 ay ıcınde oraya tasınıcaz...
kayınvalıdemde 5 dk uzaklıkta.
neden dıceksınız aklını peynır ekmeklemı yedın? calısmam lazım ve cocuguma bakıcak kımse yok. kayınvalıdem eltımın cocuguna bakıyor benımkıne de bakıcak ama bunun ıcın yakın oturmamız gerekıyodu. eltımı severım aramız ıyıdır arkadas gıbıyızdır ama nasıl olucak hıc bılmıyorum. tek bıldıgım calısmak zorundayım ve bunun ıcın kızım ıcın bı kac sene fedakarlık yapmam gerek...

zeyneb ben 3 eltimle aynı apartmanda oturuyom iyi yanlarıda var kötü yanlarıda ama sen zaten çalışıyorsan o kadar sorun olmaz bence yerimseniben

eltımde calısıyor bende ıse gırıcem. ıkımızde calısıyo olucaz kayınvalıdem cocuklara bakıcak.
baska turlu calısamam o da olmaz...
tek tesellım o ıkımızde calısan ınsanlar oldugumzdan sureklı vıcık vıcık olmayız en azından.

Evlenen dek çok istiyordum evlenince iyikide uzağındayımm dedim.
Oda 20 dk lık mesafe, mümkünse km yi biraz daha uzatmak istiyorum :)

Istemem. Yaklasık bır aydır aynı evde yasıyoruz, kendı evımız henuz hazır olmadıgı ıcın. Onlarla sorunum yok. Fakat zaten esımle aramız fazla ıyı degılken, sımdı mecburen uzak kalıyoruz. Altlı ustlu otursak da aynısı olur. Her zaman tetıkte olmak ıstemem.

ben hayatta oturmam diyordum eşim de mümkün değil ailmele aynı apartmand oturmam diyordu ama büyük konuşmamak lazımmış eşimin kayınvalidemin alt katında bir evi var ev sahibimiz evi satacakmış çıkın diye tutturdu ben de KPSS'ye gircem şehir dışı mı olur Ankara mı bilmiyorum zaten şehir dışına gidersem eşim oraya taşınacaktı iki kira olmasın diye 6 aylığına ev tutamayacağımız için mecburen eşimin evine taşınacağız kabus yaşıyorum sürekli hem alışkın olmadığım kadar uzak bir semt hem kayınvalide faktörü hem de ev bahçe katı

neyse ki benim atama belli olunca Ankara olursa tekrar taşınacağız ama kasıma kadar nolcak napcam onu bile bilmiyorum

tamam aklı başında bir eşim var kimseye eyvallahı yok benim de kimseye eyvallahım yok ama yine de nolur Allah bilir uff uff bir bu eksikti

Ahh ahhh.ben altlı üstlü oturuyorum.1 yıllık evliyim.ailede gelenek anahtar verme olayı sınır oluyorummmm.inanın bı yere gıdeyım ben kapıdan o bacadan gırıyor evıme.bıkeresınde evde bısı unuttum eve gerı dondum bı de ne goreyım benım evde hatun.benı gorunce seytan gormus gıbı oldu.meyve cıkarmıs da da da.... Yatak odamda battanıyeye yorganıma banyo dakı paspasa mutfaktakı halıma yemeğime meyveme temizliğime eşimle ilişkime karısırrrrr.ama ben hanımefendılıgımı bozmuyorum.oğluyla evlıyım sesımı cıkarmıyorum saygısızlık edıp agzımın tadını kaçırmamaya calısıyorum.en ufak bı tartısmamızda yukarı çıkar gıt demıyorum.bunları yapmama ragmen surat asması yokmu cıldırıyorummmm.herseye eyvallah ama surat asmasına tilt oluyorum.eşimle aramı açıyo ya.esımle hıc bır problemım yok ama bazen anasından yana oluyor ona ayrı çıldırıyorum.pılımı pırtımı toplayıp anama gıtmek ıstıyorum ama olmuyor.gıdesım var uzaklara cooook uzaklara.oturup konus falan demeyın bana konussan saygısızlık oluyor denedım aynı tas aynı hamam.bellı bı yastan sonra degısmıyorlar degısmemek için elınden gelenı de yapıyolar.ha bı de beraber yemek olayı var ılla yıcen yemezsen surat yıne sallanır dısarda yersen surat sallanır evde yaparsın yıne surat sallanır.neymıs ekonomık katkımıs bole katkı olmaz olsun.surat sallana sallana o kanlı ırın ekmegı yıdırıyolar.en basta esım yemek zorundasın zorundayım dıyor.eve gıtmek ıstemıyorum beeeeeeennnnnnnn

Back
X