sana katiliyorum canimm .yol yakinken ...... nisanlin desin sonra hic diyemezz .konuş daha yolun başındasın sen konuşma ama oğlu konuşsun
ben öyle istiyorum desin hjerkes evini yuvasını bilsin desin ben karımın evd eyemnek iş yapmaısnı istiyorum burayada ineriz ama burda sürekli bulunamayız desin
sana sorduklarında aslında bende çok isterdim ama maalesef nişanlım izin vermiyor iş yapmamı benim yemek yapmmaı istiyor de salla yani o yüzgöz olsun sen değil
allah kısmet ederse kasımda evleniyorum nikah gunu alındı..şimdi evi düzenliyoruz ama gelin görünki nerdeyse kayınvalide tüm herşeyi yapıyo..onun istedigi şekilde mutfak,onun istedigi renklerde duar boyaları..inanırmısınız erkek arkadasım dediki kapıları da degiştirelim dedi..bende masraf olmasın diye yok gerek yok dedim..hemen kayınalide kalsın kapılar 30 yıllık kapı taş gibi duruyo camlarını degiştiririz olur biter dedi..bende tabıkı olur dedim..sonra bir konu acıldı sevgilim dediki balkonu panjur mu yapsak dedi otururken rahat olsun dedi..anneside dediki ne gerek var zaten bizde oturacaksınız gerek yok dedi..ben sesimi cıkarmadım..erkek arkadasımda biz hiç mi evimizde oturmıyıcaz dedi oda dediki arkadaslarınız geldiginde yukarı cıkarsınız evinize demez mi:1no2: öyle kaldım bişey diyemedim..kayınvalide ile aynı apartmanda oturmak için yanlış bir karar almısım cok gec anladım...sizce bu kadın bana çektirirmi..ayy cok üzgünüm yaaaa:mymeka:
en basında nasıl yuz verırsen o sekılde devam eder..
sen orda anne arkadaslarımın ne ısı var sızde dıye bılırdın ..
susma ıcıne atma kaynananda olsa sen yuva kuruyon bukadar ıcıne gırmesın ..
ama sadece bazı seylerde yorum yapmıs sanırım kaynanan..
eger devam ederse guzelece onlemını al derım..
bı yandanda cok on yargılı yaklasma olayı yasayan sensın cunku..
sonuda kayananda bı anne ve evladı ıcın guzel olcagnı seylerı dıle gıetırmıs olabılır..
sızı kırmak ıstememısde olabılır..
ben zaten kendim istedim beraber oturmayı..ama benım istedigim kendi eimdede zaman gecirmek..yemek yapmak temizlik vs.televizyon izlemek pc de takılmak..ama ben sabahtan akşama kadar eşim işten gelene kadar beraber olmak istemiyorum..5 gun onlardaysak 1 veya 2 gun ede olmak hatta aynı sekilde annemede gitmek istiyorum..bunu nasıl anltıcam bilmiyorum..ya benı yanlış anlarsalar..korkum ondan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?