aynen katılıyorum..
sevgi pıtırcığı gibilerdir ama sırtından 1 kere indirmeye gör..
birini 40 gün sırtında taşır 1 gün indirisen naptın ki dermiş buda öle..
sen herşeyi yaparsın.. saygı gösterirsin, hizmet edersin, ses etmezsin, yaparsın edersin ama hiç bişe yapmamışsındır..
çünki sen el kızısındır o yaptıkların senin zaten yapmak zorunda oldukların binevi görevindir..
Keşke yapmasaydımdaa yapmadı deseydiii keşke sağlığımdan olmasaydımmm sağlığından etseydim herkesii ahh kafam ahh
bugünümüze şükür..
ayir evini ne cekıyorsun mademmrb canim bende fransadayim suan kayinvalidemlerle birlikte yasiyorum tam 4 sene oldu dile kolay ,cok fazla gecimsizligim olmadi ama devamli evde huzursuzluk oluyo , esinle bile rahat olamiyosun ,ben derimki ,imkanin varsa bence gitmeden ayri ev iste , yok alti sene sonra doncekler dersen ,cok beklersin ,cunku ben evlenmeden oncede bize dediler aman biz zaten kesin donus yapcaz diye ,hani 4 bsene oldu ne donen var ne giden ,kayinpeder emekli kayinvalideyi bekliyo oda emekli olcak ama ,turkiyeyi istemiyo ,veya gitseler bile 3 aya bir giris cikis yapmak zorundalar ,yine birlikteyiz ,kesin donus imkansiz yapamazlar , inan bir aydir turkiyeeeler valla okadar rahatimki ,esimle istedigim gibi oturamiyon kalkamiyo, ya tartisma bile yapamiyon ,onlar varken ,her dakikan ,dikkatle geciyo ,aman bisey derlermi ,soylerlemi ,oyuzdende esinlede aranda mesafa oluyo ,afedersin ama esinle oynasamiyosunda ,dizinde oturamiyosunda ,mutlaka gece yatakta yanliz oluyosun ,ya iste birsuru seler her dakkani birlikte nefes aliyosun ,yine afedersin tuvalete girsen ayni evde , yatsan kalksan ayni ,yesen icsen ayni ,gitsen gelsen ayni ,valla canim beni sorsan anlatma bitmez ,simdi 1 aylari var , az kaldi diye uzuluyorum ,yanlizlik gibisi yok ,yarin bebegin olcak istedigin egitimi veremiceksin ,sen yapma dicen onlar yapcak ,benim bebegim yok ama mutlaka ktiscaklar ,ortada olmayan bebegin ismine bile kariscaklar ama ben izin vermem ,anlicagin imkansiz ayri olmam dersen ,mecbur susmak ,saygi gostermek gecinmek zorundasin ,ama ayrilma imkanin varsa ,kesinlikle ayril ,simdi kimseyi kirmayim derken ,yasadikca ,kendin yipranip kiriliyosun ,ayri olsan ,sen orda onlar orda mutlu olsunlar ,canim baya yazdim ama ,tabi karar senin yasayacak sensin ,ben hala yasiyorum ama, yasicamda :' ama hicmi hic tavsiye etmema.s.
ayir evini ne cekıyorsun madem
mrh arkadaşalar ben 1 yıldır nişanlıyım. seneye evleniyorum ben kayınvaldem ve eltimle beraber oturacağız. yurt dışında olduğu için kesin dönüşte herkesin evi ayrı döşenecek.6 yıl falan otururuz herhalde. böyle olan arkadaşlar var mı ne gibi sorun ve sıkıntı yaşarım diye düşünüyorum. zor olur mu acaba.?
Saka gibi kayinvalide veee eltiyle hemde. Aman tanrim allah sana kolaylik versin. Ben ayni evin icinde 6saat zor dayaniyorum cunku eltimin ikinci evliligi kaynimla oldugu icin herkezi herseyi kiskaniyo ve bana kuma gemisi yururmus elti gemisi yurumezmis demisti. Kayinvalidemde tam.karaktersiz evlat ayrim yapiyo ve parasiyla herkezi yonetebilceni saniyo. Yani milyonda bir ihtimalde olsa insallah sorun yasamazsin.
konu eski ama dert 2015 hala aynı2008 konusu mu buu yanlis mi gordum.
Ayy sinirden bir gulme geldi bana
Ne istiyorsunuz su bdv tarihinin tozlu sayfalarina karismis konularindan
Nasil ayni? Konu sahibi konusuna girip derdiyle ilgili bir gelisme mi yazmis? Bugunu ilgilendiren bir bilgi mi vermis? Senin varsa boyle bir derdin ayri konu ac niye baskasininkini hortlatiyorsun ki?konu eski ama dert 2015 hala aynı
benım böyle derdım yok hıc beraber oturmadım aklımı yemedım ... hem sana nıye dert olduku eskı konu vsbaşka işin mi yok... iyi akşamlarNasil ayni? Konu sahibi konusuna girip derdiyle ilgili bir gelisme mi yazmis? Bugunu ilgilendiren bir bilgi mi vermis? Senin varsa boyle bir derdin ayri konu ac niye baskasininkini hortlatiyorsun ki?
He canim evet baska isim yok seni takip ediyorum. Rahatsizim eski konulara yazilmasindan. Sadece benim rahatsiz oldugumu da dusunmuyorum. Siz yazip konu hortlatiyorsaniz bende her gordugum konuya rahatsizligimi yazacagim. Hortlatan sen ol ya da olma ne farkeder? A'ya b'ye takik degilim ben.benım böyle derdım yok hıc beraber oturmadım aklımı yemedım ... hem sana nıye dert olduku eskı konu vsbaşka işin mi yok... iyi akşamlar
benım böyle derdım yok hıc beraber oturmadım aklımı yemedım ... hem sana nıye dert olduku eskı konu vsbaşka işin mi yok... iyi akşamlar
Ben 6 ay dayanamadim sen 6 seneden bahsediosun. Oturman kalkman konusman bile bi sure sonra insanlara batio. Olmaz demiyorum cok iyi olanlar var ama ne kadar iyi olsada sorunlar hep bas gosterio. Kesinlikle karsiyim. Burdakileri dinlemedim ben ayni eve gelin geldim geldigime gelecegime bin pismanim . ozelin guzelin yok hic biseyin sana ozgu degil . keske basta koysaydin tavrıni 6 yil cok cok fazla .
Açısı ile Tatlısiyla bitti yedi sene şimdi çok mutluyumBen konuyu yeni saniyordum eski bi konuymus onun icin yorum yapmistim ama sildim .. Umarim hersey yolundadir.
Açısı ile Tatlısiyla bitti yedi sene şimdi çok mutluyum
Yapmış bileeee. 7sene oturmuşSizin yasayacaginiz sorunlari bile dusunmek istemiyorum.. birde 6 yil diyorsunuz .. Allah yardimciniz olsun ama sakin boyle bi hata yapmayin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?