Kaynvalidesinin evine Gelin giden Arkadalar var m?

aynen katiliyorum...

ah kafam aahhh... ama yine de bugünüme sükür...

Geçen gün iftara sevgilimin annesi çağırdı mutfakta ona yardım ederken,şöyle büyük bi ev bulsakta siz evlendikten sonra beraber otursak bitanem,beraber oturmak istermisin dedi.:)bende kaldım öyle isterim neden olmasın dedim.
ama şimdi yazılanları okuyunca iyice korktum napıcam ben ya

ayir evini ne cekıyorsun madem

Saka gibi kayinvalide veee eltiyle hemde. Aman tanrim allah sana kolaylik versin. Ben ayni evin icinde 6saat zor dayaniyorum cunku eltimin ikinci evliligi kaynimla oldugu icin herkezi herseyi kiskaniyo ve bana kuma gemisi yururmus elti gemisi yurumezmis demisti. Kayinvalidemde tam.karaktersiz evlat ayrim yapiyo ve parasiyla herkezi yonetebilceni saniyo. Yani milyonda bir ihtimalde olsa insallah sorun yasamazsin.

konu eski konu.

2008 konusu mu buu yanlis mi gordum.

Ayy sinirden bir gulme geldi bana

Ne istiyorsunuz su bdv tarihinin tozlu sayfalarina karismis konularindan

Nasil ayni? Konu sahibi konusuna girip derdiyle ilgili bir gelisme mi yazmis? Bugunu ilgilendiren bir bilgi mi vermis? Senin varsa boyle bir derdin ayri konu ac niye baskasininkini hortlatiyorsun ki?
benım böyle derdım yok hıc beraber oturmadım aklımı yemedım ... hem sana nıye dert olduku eskı konu vsbaşka işin mi yok... iyi akşamlar

benım böyle derdım yok hıc beraber oturmadım aklımı yemedım ... hem sana nıye dert olduku eskı konu vsbaşka işin mi yok... iyi akşamlar
He canim evet baska isim yok seni takip ediyorum. Rahatsizim eski konulara yazilmasindan. Sadece benim rahatsiz oldugumu da dusunmuyorum. Siz yazip konu hortlatiyorsaniz bende her gordugum konuya rahatsizligimi yazacagim. Hortlatan sen ol ya da olma ne farkeder? A'ya b'ye takik degilim ben.

Iyi de en son yorumun üstünden bile neredeyse 3 yil gecmis. Eski konu diyenlere niye ters cevap verdiniz anlamadim. Ben de kiziyorum ayni evde yasamayi kabul edenlere ama kinamiyorum da. Asla yapmam asla olmam deyip büyük konusmamayi da anne olunca ögrendim.

Ben konuyu yeni saniyordum eski bi konuymus onun icin yorum yapmistim ama sildim .. Umarim hersey yolundadir.

Konu eski konu.

7 sene oturduk ayrıldık çok eski konu

Açısı ile Tatlısiyla bitti yedi sene şimdi çok mutluyum

Wooow yedi senelik uyesiniz o halde.
Birde cok ilginc,
Gecmise bakip bu soruyu sordugunuz tecrubenizle simdiki tecrubeniz arasinda epwy vardir.
Bu actiginiz konuya simdiki aklinizca cevap verecek olsaniz ne yazardiniz?

Sizin yasayacaginiz sorunlari bile dusunmek istemiyorum.. birde 6 yil diyorsunuz .. Allah yardimciniz olsun ama sakin boyle bi hata yapmayin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…