Kaynvalidesinin evine Gelin giden Arkadalar var m?

allah sabır versin cnm.bende 2 senelık evlıyım bızde beraberız 1 tanede eltım var.dua et allahım kabul eder inş.3aya kadar evimize taşınacaz.bızede dendı borcunuz bıtene kadar oturun dıye ama eşim otururken ödıyecegım dedı.umudunu yıtırme sakın.

darısı başıma inşallah ben daha 9 aydır birlikteyim ve her geçen gün katlanılması zor bir hal alıyor benimde zaten bu yaşadıklarım hep o eltimin yüzünden.işin komik yanı hani eşya alsakta onun borcu olsa neyse evin montalaması yapılıyor onun borcu. çalışır çabalar bende destek olurum bir an önce hızlandıralım dedm kayınpederime bana verdiği cevap
'' evlendikten sonra yapılan mallar ortaktır ben seni bina işine katmam dedi'' yani benim kazandığım parayı dahil etmiyorki ilerde boşanırsak hak talep etmeyeyim diye benim kayınpederim okadar inca düşünür yani allah hakkımda hayırlısını nasip etsin ne diyeyim

Ben de nisanliyim ve 6 ay icinde evlenmeyi dusunuyoruz nisanlimin annesiyle iyi anlasamamamiza ragmen 2 katli evinin ust katinda oturuyor olacagiz.Nisanlimin annesi oturduklari evi satip yerine 2 tane 1+1 alip birini nisanlimin uzerine yapacagini soyluyor 3 sene icerisinde fakat benim insanlara hic inancim kalmadi hayatim boyunca o insanlarla da yasamak istemiyorum tereddutdeyim, korkuyorum ya yapmazlarsa diye. Suan ki evlerinin ust kattinda banyo mevcut, mutfak yok. Bu demek oluyor ki asagi inip yemek yapmak durumunda olacagim. Belki nisanlimin anne ve babasiyla her gun birlikte yiyecegiz, suratlarini gormeye tahammulum yokken bu kadar bir arada olmak.. biraz dusundurucu.. bu sebeple nisanlim ile konusup evliligimizi ertelemek istiyorum.. En azindan ev alana kadar annesi.. Sizce bu dogru bir kararmi?

Allah kolaylik versin.. valla bi mutvaga iki kadin cok.. biliyorum kendi kaynanamdan bir seneden fazla yasadim.. illallaahhhhh... kokmus yufkayi cöpe attim diye bi dövmedigi kaldi.. ama evliligimi saglama alayim derken, tamamen cikmaza sokma sakin, ertelemek tehlikledir, araya zaman girmesi sogukluk girmesine de sebep olabilir.. ama bastan anlasamadiysan sonra da olmaz, kendimden biliyorum.. insallah istedigin gibi olur..

ev alana kadar ertele.
bir arada olup hayatını karartmaktan iyidir.
çok doğru bir karar asla gitme onların evıne.
aynı evde gibi yasayacaksın. sürekli beraber bı yatmaya ayrı odana gıdeceksın.
iç içe offffff bende yasıyorum 15 aydır beraberım. bir ben bir Allah bılıyor.
Rabbim herkese ayrı yuva versin. inş.

fistigim senin bi ara evine cikma durumun vardi, o ne oldu???

Ev üstüne ev olmuyor illaki sorun çıkar....

Çok yakın arkadşım hayınvalidesiyle birlikte oturuyor..Çok zorlanıyor.

Ben altlı üstlü oturuyorum yine bile zor...

Melek olsan katlanman zor...:26:

valla benm tavsiyem kayınvalidene kendi annen gibi davran samimi ol ve her dediğini yapmaya çalış bir süre sonra çok iyi anlaşırsınz ve böylece kolay kolay sorun yaşamassınız:) inşallaj mutlu olursunuz.

çok doğru bir karar güzelim....daha şimdiden anlaşamıyorsanız sonradan dahada beter olacak hiç merak etme ev düzeni olanı kadar evlenmeyeceğinizi açıkça belirt.....ama sakın nişanlınla bunu sert bir şekilde değilde yumuşak bir dilde ama kesin kararın olarak söyle....

valla benm tavsiyem kayınvalidene kendi annen gibi davran samimi ol ve her dediğini yapmaya çalış bir süre sonra çok iyi anlaşırsınz ve böylece kolay kolay sorun yaşamassınız:) inşallaj mutlu olursunuz.

Sorun belkide benden kaynaklaniyor, kadinin her soyledigi batiyor her dedigine aliniyorum,on yargiliyim, biraz da kiskanclik var tabikide, paylasmak istemiyorum nisanlimi onunla. Hatalarimi bildigim halde degistiremiyorum bi kasik suda bogasim geliyo

tatlim vallahi anliyorum, ama iste bir kere gözüne batmayagörsün, gerisi geliyor kendiliginden.. ama unutmaki nisanlini bugüne kadar o büyüttü.. sen yokken de vardi.. kiskanclik hos degil tabiki, hele de o da oglunu senden kiskaniyorsa.. ama belki de o da laflar batsin diye kasitli söylüyordur, hep kendini suclama.. bak mesela benim kaynanam halen ama halen yapisip öper yalar koca adami, hem de benim gözümün icine baka baka :120::120::120::120: hani bi inat var seziyorum, ooooooglum anan gurban olsun diye.. ay neyse, bazen geline inat yaparlar.. biz yanyana oturuyoruz diye ayirmisti bizi neden bilmiyorum ama yapiyorlar iste :44::44: o gün bugündür esim yanyana bile oturmamaya özen gösterir onlar varken.. bastan nasil oldugu cok önemli, inan sonra hiiiiiic bi degisiklik olmuyor.. aksine istemedigin yöne dogru daha cok gidiyorlar.. insallah dedigin gibi olur her sey..

cnm sen gözükmüyordun uzun zamandır.
ben tadılata devam edıyorum. 4-5 ay sürer daha...

oh oh.. sayili gün cabuk gecer canim.. benim de evim kesinlesti, 3ay felan tasinmama, diyordum nasil gecer bu zaman diye.. ama o gün gelip, kendi evinde uyudugun zaman, sanki onca zaman hic gecmemis gibi gelcek.. tabiii olan biteni unutmazsin o ayri ama olsun, bi ümidin var artik

ben calisiyorum ya tatlim, pek ugrayamiyorum iste.. ama bundan sonra daha sIk girerim, bir de topik canli kalirsa katilirim ben de..

Nisanlim annesini optugunde ona bi bakis atiyorum uzak dur diye oda bana beni annemden mi kiskaniyorsun diyor, ben nisanlimla bu durumu paylastim kiskanclik sahiplenme kadinsal bir ic gududur dedim ve seni annenden bile kiskaniyorum dedim evlendigimizdede ayni ev icinde barinamiycaz dedim ama o annesini savunuyor annem benim oyle degildir dedi biz mutlu olalim gerisi onemli degil onun icin dedi seni sevmese ayni evin icinde yasamak istermiydi dedi inansam mi inanmasammi bilemedim. Bu kadar senedir birlikteyiz evlerine sadece 3 kez gittim ilkinde anne babasiyla tanismaya gittim 2.sinde nisanlima balik almistim onlari goturdum ve son gittigimde benim gelecegimi biliyordu ve evden gitmis sebebi de soyle belirtti " oglumla kavga ettik huzurunuzu bozmak istemedigim icin gittim" tamam sozde inandim! size oturmaya gelebilirmiyim yarin dedim tabi gel dedi 2 gibi ertesi gun oldu ariyorum ariyorum acmiyo tyelefonu muhtemelen evde yok nisanlima soyledim buyuk ihtimal azarladi annesini ve annesi beni aradi telefonun calismadigini soyledi yarin gel dedi isim oldugunu soyledim bir daha da teklif ewtmedi bende gitmedim evlerine. bu durumda siz ne dusunurdunuz?

ben (işte bız mutlu olalım yeter, gerisi önemli değil, sevmese aynı evde oturmak oda istemezdi, benım annem kötü bir insan değil) falan bu tür şeylere inanmıyorum.

sen eşinle ne kadar mutlu olursan ol , eşin seni nekadar ezdirmesse ezdirmesin yinede 3. şahıslar mutsuz olmana yetiyor.
mesafenı koy. orayada gitme. sonra sana sen eskıden gelıp gidiyosun falan lafları döner sana geri emin ol.

ben nişanlıyken eşime işte annen şunu dedi ne denek ıstedı acaba, nasıl olacak aynı evde derken eşimin cevabı:
ama annem seni seviyoooooooo....

konu sahibinne kızıyorum topiği açıyor yardım almak için, yazılarınların tamamını okudum ve %80 oranında mesajlar hata yaptığını söylemekteler ama konu sahibi dirençli bir şekilde çok seviyorum ne yapayım diyor bunu anlamak mümkün değil. İnşallah mutlu olur ama hatayı bile bile yapmak ne kadar doğru ??? hem de hata bir değil açıksın, çarşaf giyeceksin, annenin kuzusun kaynana elti oturacksın, okumuşsun gezmişsin tozmuşsun sosyalsn yani arabistan gibi kadın hakları kısıtlı bir ülkeye yerleşeceksin, hem de nişanlının 6 yıl sonra döneriz sözüne inanacaksın bilmiyorum ama birinden olmasa birinden sıkıntı çekersin. Ben kesinlikle katı bir şekilde bu evlilikten vaz geç derim ha yine yok ben seviyorum dersen kendi düşen ağlamaz derim.

Gelin kaynana nekadar iyi olursa olsun kesinlikle tasvip etmiyorum birlik oturmayi arti birde elti var ohhhooooo

valla benim kaynanam da beni sevmiyordu ama oglunun maasi kendi evini gecindirmeye yetmedigi icin, sirf ogulcugu ek is bulmasin, yorulmasin, gelin de calisip gözü acilmasin diye ((yurtdisina gelin geldigim icin bir sey de bilmiyorum o zamanlar)) öyle bir de seviyormus gibi yapiyorduki anlatamam.. ben inanmadim acikcasi, inanmam da.. bana biraz da seni ugrastirmak istiyor gibi geldi.. ne o öyle cocuk gibi arayinca acmamalar, her seye de bi bahane bulmalar.. telefon calismiyormus.. yok deve, sana mi denk geldi??? esim bana da dedi, annem seni coooooooooooook seviyor ama sen soguk duruyorsun, adim atmiyorsun, kadinin kizi yok seni kizi gibi görüyor, bana karsi bile seni savunuyor!!!!!!!!! esim bana bunlari söyledi kac kere, kitlenip kalirdim.. ne diyebilirmki, adam inaniyor bu duruma, cünkü öyle ögretip ogullarini inandiriyorlar.. esim varken iyi hos esim gidince ben evde yokmusum gibi davranirlardi, afedersin g.t kadar odada aglaya aglaya günlerim cooook gecti benim.. istememki sen de yasayasin ayyy Allah korusun.. sen dogru bilidigini yap, sonra neden yapmadim diye kafana vurmazsin tatlim, ben kafami duvardan duvara vurdum ama is isten gecmisti coktan birlikte oturuyorduk.. en azindan icinde kalmaz pismanlik yasamazsin..

Valla biraz aklın varsa hiç yaşama.El kızısın sonuçta ne olsa senden biliyorlar.Bir yap 2 dakka dinlen gözlerine batıyor.Köpek gibi çalış ne iş yaptın diyolar.

Valla biraz aklın varsa hiç yaşama.El kızısın sonuçta ne olsa senden biliyorlar.Bir yap 2 dakka dinlen gözlerine batıyor.Köpek gibi çalış ne iş yaptın diyolar.

aynen katılıyorum..
sevgi pıtırcığı gibilerdir ama sırtından 1 kere indirmeye gör..
birini 40 gün sırtında taşır 1 gün indirisen naptın ki dermiş buda öle..
sen herşeyi yaparsın.. saygı gösterirsin, hizmet edersin, ses etmezsin, yaparsın edersin ama hiç bişe yapmamışsındır..
çünki sen el kızısındır o yaptıkların senin zaten yapmak zorunda oldukların binevi görevindir..
Keşke yapmasaydımdaa yapmadı deseydiii keşke sağlığımdan olmasaydımmm sağlığından etseydim herkesii ahh kafam ahh
bugünümüze şükür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…