bizim durumumuz şöyle bir kaç seneye kadar kayınvalidemler şuan oturduğumuz evin çatı katını yapıp oraya taşınacaklar hali hazırda para olmayınca bunların hepsi taksitle oluyor önümüzde 1 senelik bir borç var o bittikten sonra çatı katının tadilatına geçecekler e enaz 1 senede onun borçlarını öderiz eşimle çok tartıştık bu konuları bu hayatı ben seçmedim dedim çünkü kandırıldım bana 2 aylığına denmişti şimdi 2 3 seneden bahsediyoruz bundan 3 ay öncesine kadar hayat benim için dahada çekilmezdi ama allahtan eşim annesiyle konuştu ve frenledi dedim ya eşim mükemmel biridir zaten kötü biri olsa bir dakika durmam o da çok üzülüyor bütün parasını babasınaverdiği halde sırf benim gözüm bişeylerde kalmasın diye kenarda köşede para biriktiriyormuş sigarayı azalttı ben istemiyorum diye daha bu güne kadar ben onun sigara içtiğini görmedim asla el sürmez o kadar çok değer veriyorki böyle biri bırakılır mı bu evlilik mutlu sürmez mi ben allahın sevgili kuluyumki karşıma onu çıkardı ama iki güzellik bir arada olmaz derler ya kocam iyi ailesi sorun kötüler demiyorum asla ama herşeye çok karışıyorlar her yaptığımızda onay almalıyız onlardan bizi bize bırakmıyorlar eşimde anladı şimdi ben ilk başlarda yaşananları söylemiyordum onun gözünde anne baba bambaşka banabir kere annemden sonra sevdiğim ikinci kadınsın dedi orada film koptu zaten yediremedim bunu kendime ve anlatmaya karar verdim şimdi görüyorumki artık ben 2. değilim biz görücü usulü evlendik 1 sene nişanlı kaldık ben ondaki o ışığı görmeseydim zaten evlenmezdim ama bir gün burdan artık bende kendi evime çıktım yazısını yazmak istiyorumnasip olursa. önümde zorlu bir süreç var ve bu süreçte engelleri aşmak benim elimde sınavımı kazanmalıyım sonrası allah kerim bana sadece kazanabilmem için dua edin benim buna ihtiyacım var emin olun paylaşımlarınız için teşekkür ediyorum içimi rahatlattınız aileme anlatmıyorum üzülmesinler diye paylaşacak kimsem yoktu bu bana çok ii geldi saolun
allah sabır versin cnm.bende 2 senelık evlıyım bızde beraberız 1 tanede eltım var.dua et allahım kabul eder inş.3aya kadar evimize taşınacaz.bızede dendı borcunuz bıtene kadar oturun dıye ama eşim otururken ödıyecegım dedı.umudunu yıtırme sakın.
Ben de nisanliyim ve 6 ay icinde evlenmeyi dusunuyoruz nisanlimin annesiyle iyi anlasamamamiza ragmen 2 katli evinin ust katinda oturuyor olacagiz.Nisanlimin annesi oturduklari evi satip yerine 2 tane 1+1 alip birini nisanlimin uzerine yapacagini soyluyor 3 sene icerisinde fakat benim insanlara hic inancim kalmadi hayatim boyunca o insanlarla da yasamak istemiyorum tereddutdeyim, korkuyorum ya yapmazlarsa diye. Suan ki evlerinin ust kattinda banyo mevcut, mutfak yok. Bu demek oluyor ki asagi inip yemek yapmak durumunda olacagim. Belki nisanlimin anne ve babasiyla her gun birlikte yiyecegiz, suratlarini gormeye tahammulum yokken bu kadar bir arada olmak.. biraz dusundurucu.. bu sebeple nisanlim ile konusup evliligimizi ertelemek istiyorum.. En azindan ev alana kadar annesi.. Sizce bu dogru bir kararmi?
Ben de nisanliyim ve 6 ay icinde evlenmeyi dusunuyoruz nisanlimin annesiyle iyi anlasamamamiza ragmen 2 katli evinin ust katinda oturuyor olacagiz.Nisanlimin annesi oturduklari evi satip yerine 2 tane 1+1 alip birini nisanlimin uzerine yapacagini soyluyor 3 sene icerisinde fakat benim insanlara hic inancim kalmadi hayatim boyunca o insanlarla da yasamak istemiyorum tereddutdeyim, korkuyorum ya yapmazlarsa diye. Suan ki evlerinin ust kattinda banyo mevcut, mutfak yok. Bu demek oluyor ki asagi inip yemek yapmak durumunda olacagim. Belki nisanlimin anne ve babasiyla her gun birlikte yiyecegiz, suratlarini gormeye tahammulum yokken bu kadar bir arada olmak.. biraz dusundurucu.. bu sebeple nisanlim ile konusup evliligimizi ertelemek istiyorum.. En azindan ev alana kadar annesi.. Sizce bu dogru bir kararmi?
ev alana kadar ertele.
bir arada olup hayatını karartmaktan iyidir.
çok doğru bir karar asla gitme onların evıne.
aynı evde gibi yasayacaksın. sürekli beraber bı yatmaya ayrı odana gıdeceksın.
iç içe offffff bende yasıyorum 15 aydır beraberım. bir ben bir Allah bılıyor.
Rabbim herkese ayrı yuva versin. inş.
valla benm tavsiyem kayınvalidene kendi annen gibi davran samimi ol ve her dediğini yapmaya çalış bir süre sonra çok iyi anlaşırsınz ve böylece kolay kolay sorun yaşamassınız:) inşallaj mutlu olursunuz.
Sorun belkide benden kaynaklaniyor, kadinin her soyledigi batiyor her dedigine aliniyorum,on yargiliyim, biraz da kiskanclik var tabikide, paylasmak istemiyorum nisanlimi onunla. Hatalarimi bildigim halde degistiremiyorum bi kasik suda bogasim geliyo
fistigim senin bi ara evine cikma durumun vardi, o ne oldu???
cnm sen gözükmüyordun uzun zamandır.
ben tadılata devam edıyorum. 4-5 ay sürer daha...
tatlim vallahi anliyorum, ama iste bir kere gözüne batmayagörsün, gerisi geliyor kendiliginden.. ama unutmaki nisanlini bugüne kadar o büyüttü.. sen yokken de vardi.. kiskanclik hos degil tabiki, hele de o da oglunu senden kiskaniyorsa.. ama belki de o da laflar batsin diye kasitli söylüyordur, hep kendini suclama.. bak mesela benim kaynanam halen ama halen yapisip öper yalar koca adami, hem de benim gözümün icine baka baka :120::120::120::120: hani bi inat var seziyorum, ooooooglum anan gurban olsun diye.. ay neyse, bazen geline inat yaparlar.. biz yanyana oturuyoruz diye ayirmisti bizi neden bilmiyorum ama yapiyorlar iste :44::44: o gün bugündür esim yanyana bile oturmamaya özen gösterir onlar varken.. bastan nasil oldugu cok önemli, inan sonra hiiiiiic bi degisiklik olmuyor.. aksine istemedigin yöne dogru daha cok gidiyorlar.. insallah dedigin gibi olur her sey..
Nisanlim annesini optugunde ona bi bakis atiyorum uzak dur diye oda bana beni annemden mi kiskaniyorsun diyor, ben nisanlimla bu durumu paylastim kiskanclik sahiplenme kadinsal bir ic gududur dedim ve seni annenden bile kiskaniyorum dedim evlendigimizdede ayni ev icinde barinamiycaz dedim ama o annesini savunuyor annem benim oyle degildir dedi biz mutlu olalim gerisi onemli degil onun icin dedi seni sevmese ayni evin icinde yasamak istermiydi dedi inansam mi inanmasammi bilemedim. Bu kadar senedir birlikteyiz evlerine sadece 3 kez gittim ilkinde anne babasiyla tanismaya gittim 2.sinde nisanlima balik almistim onlari goturdum ve son gittigimde benim gelecegimi biliyordu ve evden gitmis sebebi de soyle belirtti " oglumla kavga ettik huzurunuzu bozmak istemedigim icin gittim" tamam sozde inandim! size oturmaya gelebilirmiyim yarin dedim tabi gel dedi 2 gibi ertesi gun oldu ariyorum ariyorum acmiyo tyelefonu muhtemelen evde yok nisanlima soyledim buyuk ihtimal azarladi annesini ve annesi beni aradi telefonun calismadigini soyledi yarin gel dedi isim oldugunu soyledim bir daha da teklif ewtmedi bende gitmedim evlerine. bu durumda siz ne dusunurdunuz?
Nisanlim annesini optugunde ona bi bakis atiyorum uzak dur diye oda bana beni annemden mi kiskaniyorsun diyor, ben nisanlimla bu durumu paylastim kiskanclik sahiplenme kadinsal bir ic gududur dedim ve seni annenden bile kiskaniyorum dedim evlendigimizdede ayni ev icinde barinamiycaz dedim ama o annesini savunuyor annem benim oyle degildir dedi biz mutlu olalim gerisi onemli degil onun icin dedi seni sevmese ayni evin icinde yasamak istermiydi dedi inansam mi inanmasammi bilemedim. Bu kadar senedir birlikteyiz evlerine sadece 3 kez gittim ilkinde anne babasiyla tanismaya gittim 2.sinde nisanlima balik almistim onlari goturdum ve son gittigimde benim gelecegimi biliyordu ve evden gitmis sebebi de soyle belirtti " oglumla kavga ettik huzurunuzu bozmak istemedigim icin gittim" tamam sozde inandim! size oturmaya gelebilirmiyim yarin dedim tabi gel dedi 2 gibi ertesi gun oldu ariyorum ariyorum acmiyo tyelefonu muhtemelen evde yok nisanlima soyledim buyuk ihtimal azarladi annesini ve annesi beni aradi telefonun calismadigini soyledi yarin gel dedi isim oldugunu soyledim bir daha da teklif ewtmedi bende gitmedim evlerine. bu durumda siz ne dusunurdunuz?
Valla biraz aklın varsa hiç yaşama.El kızısın sonuçta ne olsa senden biliyorlar.Bir yap 2 dakka dinlen gözlerine batıyor.Köpek gibi çalış ne iş yaptın diyolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?