- 24 Ekim 2015
- 1.404
- 3.025
- 63
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #19.981
herseyin bir zamanı var.insallah Rabbim en kisa zamanda tüm isteyenlere ve sana hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eyler.Bende pko var canım eşimde morfoloji 3 tü ilaç kullandı 4 oldu onun haricinde onda problem yok eşime normal yolla çocuğunuz olur dedi ürolog bende ki pko çok inatçı
herseyin bir zamanı var.insallah Rabbim en kisa zamanda tüm isteyenlere ve sana hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eyler.
hiç duymadim onu:/Amin inşallahşimdi doktor araştırıyorum Gökalp Öner duydum yarın onla görüşmeye gitcez magnetteymiş o nasıl acaba
hiç duymadim onu:/
Iyi bi dr oldugunu duydum gebelik takibinide ona yaptirabilirsin muane ucreti ne kadar
Hadi bakalim ins obur aya hamileyim dersinnMuayene ücreti 100 tl
Hadi bakalim ins obur aya hamileyim dersinn
Acibademin laboratuvari cok iyi bak glifor bende kullandim 20 gun icinde cikar genetik ben fakultede yaptirdim 20 gunde ciktiAynen canım inşallah olumlu sonuç alırsak devam ederim gerçekten iyi bir doktor bizi ikna etti bugün onca doktora gittim birtaneside trioidin biraz yüksek demedi hiçbir şekilde ilaç vermedi Gökalp bey glifor ve guatr için ilaç verdi yakında adet olursun dedi 2. Günü gel dedi genetik tahliller falan yaptırdık onlar biraz geç çıkacak Gökalp bey takiibmi yapacak acıbademde de yumurta toplama ve transferimiz olacak
Glifor ac larnina mahvediyo mideyi ben onu kullanirken 10 kg vermistim ama ben tok aldimAy inşallah çok heyecanlıyım. Allahım o kelimeyi demeyi nasip etsin. Özellikle eşime haykırmak istiyorum
Glifor ac larnina mahvediyo mideyi ben onu kullanirken 10 kg vermistim ama ben tok aldim
Acibademin laboratuvari cok iyi bak glifor bende kullandim 20 gun icinde cikar genetik ben fakultede yaptirdim 20 gunde cikti
Ben nevsehirliyim tedavi ve kontroller icin geliyorum cnm kayseriye bende pihtilasma cikti igne ve corasprin kullaniyorumBizde analiz tanı merkezi var biliyor musunuz? Oraya verdik bizde fakülte de uğraşmayalım diye. Bende çok kan aldılar pıhtılaşma kromozom bozukluğu bir sürü tahlil verdim bizede 20 gün dedi
Ishal yapio gurul gurul kiyamet kopar karninda annemde aliyo triot ilaci yarim saat birsey temio sonra kahvalri yapioBana da tok al dedi doktor. Bi tek guatr ilacını aç almamı söyledi aç karnına bi tane sabahları. Glifor kilo verdirir dedi yumurta kaliteni artırır dedi :) kilo fazlan yok dedi ama yine de verdirir dedi. Bide ilk hafta bağırsak problemi yaşarsın dedi sonra düzelir alışırsın dedi baya kilo verirsin dedi :)
Ben nevsehirliyim tedavi ve kontroller icin geliyorum cnm kayseriye bende pihtilasma cikti igne ve corasprin kullaniyorum
Ishal yapio gurul gurul kiyamet kopar karninda annemde aliyo triot ilaci yarim saat birsey temio sonra kahvalri yapio
Glifor tok triod ac olacakHangisi daha mantıklı acaba tok mu aç mı :)
Glifor tok triod ac olacak
Gliforu ac yitarsan hastanelik ediyo adami mide agrisi istifra ölüyorsun
Bu hap bir hafta icinde mide bulantisi yapar tok karnina bile ćanin birsey yemek istemez mutfaga bile giremezsin ben oyle olmustum ben 1000 almistimBende tok içtim şimdi aman zaten çok hassas midem. Önceki tüp bebekte anesteziyi atamadım kusa kusa ölmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?