- 2 Mayıs 2014
- 3.610
- 7.452
- 208
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #19.941
Ah be tatlım benim maceram yine yarım kaldı 10. Haftada olacaktık ama maalesef kalbi durmuş bebeğimin perşembe gün kürtaj oldumKizlar takvim yapmanissiniz kac haftaliksiniz cinsiyetler bellimi
Cnm çok uzuldum nasipten öteye yol yok rabbim tekrar nasip eder ins kan sulandirici kullaniyomuydun ben tedbir amacli kullaniyorum igneAh be tatlım benim maceram yine yarım kaldı 10. Haftada olacaktık ama maalesef kalbi durmuş bebeğimin perşembe gün kürtaj oldumRAbbim size sağlıklı hayırlı doğumlar yavrular nadip etsin bebeklerime ızun ömürler verdin inşallah
Senin bi bebisin daha oldu dimi simdi iki ilk bebisinmi bide dr kimCnm çok uzuldum nasipten öteye yol yok rabbim tekrar nasip eder ins kan sulandirici kullaniyomuydun ben tedbir amacli kullaniyorum igne
Rabbim evladinla sağlıklı uzun ömürler nasip etsin ins
Evet cnm ikinci olacak allahin izniyle ben rakip turana gidiyorum dr olarakSenin bi bebisin daha oldu dimi simdi iki ilk bebisinmi bide dr kim
Sağol canım inş. Acıkcası dr um yazdı ama ben iğnelerden o kadar bıktım ki başlamamştımCnm çok uzuldum nasipten öteye yol yok rabbim tekrar nasip eder ins kan sulandirici kullaniyomuydun ben tedbir amacli kullaniyorum igne
Rabbim evladinla sağlıklı uzun ömürler nasip etsin ins
Benim ikiside normal oldu cnm sebepsizdi bizimki bu dr yapmiyo bildiğim kadarıyla tupbebek erciyes hastanesinde kadın dogumcuO dr ilk kez duydum tüp bebek yapiyor dimi bende dr arastiriyorum bide canim hangi hastane de Sağol cvp verdigin icin.senin tüp bevekmi kendiliginden mi oldu rabbim sağlıklı kucagina almayi nasip etsin. .
Tekrar kalacaksın ins cnm bu sefer mutlaka kullan tedbir bizden takdir allahtanSağol canım inş. Acıkcası dr um yazdı ama ben iğnelerden o kadar bıktım ki başlamamştım
Tsk ederim cnm sorduğum için evet bugün 13 aylik olduk sukur buyudu yaramaz gözümde hala minnacık o ayrida ☺☺☺sen neler yapiyosun ogluslar nasilSlm kızlar nasılsınız uzun zamandır giremiyorum kuzulardan fırsat olmuyor okul ev arası koşturuyorumdnzderya canım oğluş olmuş büyümüş bile maşallah diğer bebeğin için üzüldüm rabbim sağlıklı sıhhatli tekrardan nasip etsin İnşallah @icecreamm canım seninde minnoş geliyormuş çok sevindim gözün aydın diğer kuzucuk nasıl büyümüştür:)
Canım maşallah kesinlikle nekdar da büyüseler anneler için minicik ler bende büyütüyorum kuzularımı perşembe günü 20 aylık olacaklar yaramazlık peşindeler :) evin içinde bi o tarafa bir bu tarafa koşturuyorlarTsk ederim cnm sorduğum için evet bugün 13 aylik olduk sukur buyudu yaramaz gözümde hala minnacık o ayrida ☺☺☺sen neler yapiyosun ogluslar nasil
Canımm ne guzel seni buralarda gormek. Evet çok şükür oğlum 7 ayını doldurdu bugün teyzesi RAbbim önce olmayanlara nasip etsin çok güzel duygular oğluma da kardeş verirse sevinirim tabiSlm kızlar nasılsınız uzun zamandır giremiyorum kuzulardan fırsat olmuyor okul ev arası koşturuyorumdnzderya canım oğluş olmuş büyümüş bile maşallah diğer bebeğin için üzüldüm rabbim sağlıklı sıhhatli tekrardan nasip etsin İnşallah @icecreamm canım seninde minnoş geliyormuş çok sevindim gözün aydın diğer kuzucuk nasıl büyümüştür:)
Masallah pasalarima zaman çok çabuk geciyo gerçekten yakında okula basladiklarinida görürüz ins canimCanım maşallah kesinlikle nekdar da büyüseler anneler için minicik ler bende büyütüyorum kuzularımı perşembe günü 20 aylık olacaklar yaramazlık peşindeler :) evin içinde bi o tarafa bir bu tarafa koşturuyorlar
CANIM GEÇMİŞ OLSUN YENİ GÖRDÜM RABBİM İNŞALLAH TEZ ZAMANDA TEKRAR NASİP EDERAh be tatlım benim maceram yine yarım kaldı 10. Haftada olacaktık ama maalesef kalbi durmuş bebeğimin perşembe gün kürtaj oldumRAbbim size sağlıklı hayırlı doğumlar yavrular nadip etsin bebeklerime ızun ömürler verdin inşallah
TAKVİMİ YAPAMADIM Kİ ARKADAŞIM BİZ 14 HAFTALIK OLDU CİNSİTETİ BELLİ DEĞİL GÖSTERMİYOR SENİN Kİ CİNSİYETİ NEDİR GERÇİ RABBİM SAĞLIKLA VERSİN DE İNŞALLAHKizlar takvim yapmanissiniz kac haftaliksiniz cinsiyetler bellimi
Çok sağol canım inşallah diyelim RAbbim önce olmayanlara versin bana da ikinci kez yaşatırsa mutlu olurumCANIM GEÇMİŞ OLSUN YENİ GÖRDÜM RABBİM İNŞALLAH TEZ ZAMANDA TEKRAR NASİP EDER
Evet cnm sglikla gelsinler ınş benimde henüz tam belli değil olunca yazarım buradanTAKVİMİ YAPAMADIM Kİ ARKADAŞIM BİZ 14 HAFTALIK OLDU CİNSİTETİ BELLİ DEĞİL GÖSTERMİYOR SENİN Kİ CİNSİYETİ NEDİR GERÇİ RABBİM SAĞLIKLA VERSİN DE İNŞALLAH
GÖZÜN AYDIN OLSUN ARKADAŞIM RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN DİKKAT KENDİNE BENDE DÜN ÖĞRENDİM KIZIMIN YANINA BİR ERKEK KARDEŞ GELİYOR SAĞLIKLA DOĞSUNLAR İNŞALLAH RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİNBnz mrb cnm allah izin ederse bir kizim daha olacak ins ama erken dogum riskim var bol ilacli ve tedirgin geciyo hamileligim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?