- 20 Haziran 2014
- 5.598
- 7.536
- 198
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #19.961
Arkadaslar merhaba.yazin bende düşünüyorum çağlar hocayla tüp bebeğe baslamayi.iki embro transfer ediyorlar mi yoksa sadexe bir tane mi yapiyorlar?dr kararı verirken baya bi zorlandım en son çağlar beye karar verdik eşimle.sizce doğru bir seçim mi?
Caglar bey cok tatli bi insan anlayisli merhametli her an ulasabilirainiz ben onda bebek tedavisi gordum ama benimki sadece yumurta gelisrirmeydi benim sikinti yumurtamin gelisemiyo olmasiTakviminizi gördüm de bizde çağlar beye gitmeyi düşünüyoruz siz onun sayesinde mi hamile kaldınız çok merak ettim.
Rabbim kendiliğinden nasip etti çok şükür.3 yıldan sonra.Takviminizi gördüm de bizde çağlar beye gitmeyi düşünüyoruz siz onun sayesinde mi hamile kaldınız çok merak ettim.
Caglar bey cok tatli bi insan anlayisli merhametli her an ulasabilirainiz ben onda bebek tedavisi gordum ama benimki sadece yumurta gelisrirmeydi benim sikinti yumurtamin gelisemiyo olmasi
Rabbim kendiliğinden nasip etti çok şükür.3 yıldan sonra.
Eşinde sikinti yoksa tekrar yumurta takibi yaptir gonal f ile o buyutuyo olmadi diger aya tup bebege gecersin rahim filimi cektir bu arada kan pihtilasmasi var mi baktir kayserideysen ben rahim filimi kan pihtilasmasi testini yaptirmak icin tuncay hocaya gittim o beni fakulteye yonlendirdi bea kurus para odemedim yoksa rahim filimi acibademde 1500 tl di simdi hamileyim hep tuncay hocanin kontrolundeyimBenimde gelişmedi alışamada ama daha önce hiç sıkıntı yaşamadım. Fakülte de aşılama yaptırıyordum bugün iptal edildi gelişmedi diye ilk kez başıma geldi normalde hep gelişir bende direk tüpe geçelim dedim zaten bir kez yaptırdım tüp o biraz acemiligimize dek geldi şimdi biraz daha bilinçli emin adım atıyoruz
Eşinde sikinti yoksa tekrar yumurta takibi yaptir gonal f ile o buyutuyo olmadi diger aya tup bebege gecersin rahim filimi cektir bu arada kan pihtilasmasi var mi baktir kayserideysen ben rahim filimi kan pihtilasmasi testini yaptirmak icin tuncay hocaya gittim o beni fakulteye yonlendirdi bea kurus para odemedim yoksa rahim filimi acibademde 1500 tl di simdi hamileyim hep tuncay hocanin kontrolundeyim
Canim allah en kisa surede versin bende bulana kadar neler cektim allah hayirli uzun omurlu evlat versin benimde sadece gonal f le gelisiyo 75 le belki biraz da kilonun etkisi olabilir cunki turgut hoca bana kg sormustu ona gorede doz belirliyorlar kefir ic birde incir kuru yap ben oyle yapmistim gonal f vurunurkenHepsini yaptırdık hepsini denedik yumurta takibi rahim filmi aşılama tüp bebek hepsini yaptırdık eşimin sperm tahlilleri DNA hasarı şu bu bütün tahliller var artık beklemek istemiyorum düşük dozla gelişmiyor yumurta o yüzden tüp istiyorum artık
Canim allah en kisa surede versin bende bulana kadar neler cektim allah hayirli uzun omurlu evlat versin benimde sadece gonal f le gelisiyo 75 le belki biraz da kilonun etkisi olabilir cunki turgut hoca bana kg sormustu ona gorede doz belirliyorlar kefir ic birde incir kuru yap ben oyle yapmistim gonal f vurunurken
Aslinda yumurta gelisene kadar dozu artira biliyorlar diye biliyordum bu gexmisi caglar bey yada ozge hanim kime gideceksen paylaski doz ayatlamasini ona gore yapsinlarBende hep gonal f kullandım en iyi ilaç oymuş bende genellikle 75 başlayıp yükseltiyolardı ama bu sefer doktor 50 dedi 62,5 dedi derken gelişme olmadı en 100 e çıktı ama gün bittiydi. İlk tüp bebekte 150 vurundum 5 günde 28 tane yumoş oluşmuştu 16 tanesi dolu çıkmıştı bakalım bu sefer inşallah iyi sonuçlar almayı umut ediyorum Rabbim olmayan herkesin yüzünü güldürsün çok zor çok sıkıntılı süreçler
Aslinda yumurta gelisene kadar dozu artira biliyorlar diye biliyordum bu gexmisi caglar bey yada ozge hanim kime gideceksen paylaski doz ayatlamasini ona gore yapsinlar
Inş canim caglar bey bana sormustu onceki tedavi dozlarimi aklina ne takiliyosa sor isterse bir saat sursun hassas oldugumuzu biliyo cevapliyo birse cider varmis arasrir istersen hatta caglar hocaya da sor tup bebekte indirim oldugunu duydum fakulte kendi bildigini okuyo canim onemli degil onlara gore onceden kullanilan doz falanBütün belgelerim elimde göstercem bakalım bu aşılams yaptıracağım doktora söyledim ama umursamadılar. Hangi tedavide hangi doz kullanıldı kagıtlar elimde cumartesi çağlar bey için randevu aldık inşallah hayırlı sonuçla alırız
Inş canim caglar bey bana sormustu onceki tedavi dozlarimi aklina ne takiliyosa sor isterse bir saat sursun hassas oldugumuzu biliyo cevapliyo birse cider varmis arasrir istersen hatta caglar hocaya da sor tup bebekte indirim oldugunu duydum fakulte kendi bildigini okuyo canim onemli degil onlara gore onceden kullanilan doz falan
Kullanilan ilaclar ohss yapabiliyo hepsi asistan ufak dozla basliyo iste artiriyo hocalarina danişa danişaFakülte çok iyi dediler ama insanı gebeliğe hazırlıcak bişey yapmıyorlar. Her hastaya aynı sistemi uyguluyorlar her hasta aynıymış gibi. Fakülte sadece rahim filmi çekindin mi diye sordu aşılama için onun haricinde yazdı yolladı soru sormaya müsade etmediler doktorla konuşamadım dogru düzgün derdimi anlatamadım.
Kullanilan ilaclar ohss yapabiliyo hepsi asistan ufak dozla basliyo iste artiriyo hocalarina danişa danişa
Transfeei obur aya yapiyorlar boyle durumda o yumurtalardan kalan yok mu dondur bu kezTüp bebekte öyle oldu 150 150 vurundum ama ohss olmadan kurtardılar yumurtalar toplanınca ilaç kullandım
Transfeei obur aya yapiyorlar boyle durumda o yumurtalardan kalan yok mu dondur bu kez
sizde sorun varmi canim?bizde esimde vardi.Çok güzel Rabbim saglıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin
sizde sorun varmi canim?bizde esimde vardi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?