Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Mrb kızlar transferim oldu eve dönüyorum.içimde buruk bisey var iki embriyo kondu.ama ikinci kaliteymis.moralin bozuk.dondurulmayada his kalmamis

Benimki de 2. Kaliteydi üstelik tek embriyo koydurdum, Kalanlar da dondurulmadi.. Bunların bi önemi yok canım.. Kısmette varsa oluyor.. Sen icini ferah tut, dilinden duayı eksik etme..

Canim bendede karin sisligi var maalesef gaz oluyo. Sen simdi ne durumdasin. Transfer olmusmuydun

Oldum canım. Bugün 11.gün. değerim 188 çıktı bugün. Bir de jel geri geliyor ya. Jelle birlikte kahverengi bisiler geliyor benden dünden beri.

Kardelen bugün saat 12 de bir çift gördüm transfer için bekleyen. Acaba senmiydin o. Ben sonucu doktora söylemeye gittim bugün 15 gün sonra kalp atisi dedi

Mrb kızlar transferim oldu eve dönüyorum.içimde buruk bisey var iki embriyo kondu.ama ikinci kaliteymis.moralin bozuk.dondurulmayada his kalmamis

Kardelen bak neredeyse herkesinki 2.kalite ce tutmuş moralini bozmaaa,şimdi ben endişeye düştüm 1.kalite tutmuyor mu acaba diye o kadar yani...

Jelin geri gelmesi cok normal. Zaten yaptiktan sonra iki dakika yatip 10 dakika yurumen lazim. Geri cikmasi icin. Hemsire bana oyle demisti

Kızlaarrr yarım saat yürüyün.. Bahçecide bi hemşire ablam var jeli sür hemen kalk yarım saat yürü diyo. Öyle yaptığımdan beri gelmiyo jel. Telefon kulaklığı takıyorum yarım saat evde yürüyorum. 😀😀

🌸🌸🌸

O da olabilir. Bilmiyorum. Hemsire oyle tarif etmisti. Belki seninki mantiklidir

sana dün bir şeyler yazmak istedim yazdım yazdım sildim,boğazım düğüm oldu ağlayamadımda eşim evdeydi...Söyleyecek söz yok demiyorum Rabbim bir kez de senin için OL desin inşallah.

Ben de sana bu işlemler daha önce yapıldı mı diye soracaktım bir de embriyolara PGD yapıldı mı acaba?
histereskopi ve laparaskopi ile tüplerde sıvı var mı görülebiliyor sıvı olanlarda embriyo tutunamıyormuş bu yüzden tüplerin rahimle bağlantısını kesiyorlar.sana daha önce yapıldığında sorun yok mu demişlerdi?
bu arada ben buradaki acıbademle pgd için görüşmüştüm bana 4000 tl demişlerdi kromozomlarına ayırıp genetik hastalıkları var mı bakıyoruz sağlamını seçiyoruz demişti doktor.Ne bileyim başka ne yapılabilir acaba?

bende sizi dün çok üzdüm .......o şiiride ne bileyim yazmak istedim.....o bir video aslında....yüklemeyi bilmedigim için yazdım da yazdım.......bana 4 laparoskopi ttanısal amaçlı.genelde yapışıklıgı temizlemişlerdi.....sol tüpüm içinde sıvı hidrosalpenks var diye alındı.....fakültede esimle benim genetik bişeyi yapıldı......normaldi...şeker yüklemesi yapıldı....sadece embriyolara pgt yapılmadı.......ama bizim hep embriyolar güzel döllenip....1. kalitelerdi..........histereskopi daha önce yapılmıştı......doktora neden deyince histeroskopi gerekmi acaba dedi.....sana yapmadıkmı dedi.....pazartesi gel...yapalım dedi..........işte böyle arkadaş.....beni düşündügünüz için...çok teşekkür ederim..

İnsallah hayirlisiyla Allahin izniyle sende anne olacaksin insallah abla uzulme nolur... :-(

Kizlar yazdiklariniz icin hepinize ayri ayri tsk ederim.ikinci kalite embriyoyla hamis kalmaniz bana umut oldu gercekten moralim cok bozulmustu.esime belli etmemeye calistim ama olmadi.insallah bende anne olurum.dualariniz icin ayrica tsk ederim.buarada onereceginiz bisey varmi?henuz dus almadm alsam sakincasi olurmu sizce?

Ben odadaydim esila12 17 arasi ordaydim.cok beklettiler beni.keske gelseydin.sel abla odama kadar geldi beni ziyarete sagolsun.cok sevndim.gercekten cok cana yakin iyi bir insan.sanki kirk yildir taniyomusum gibi cok samimi icten geldi.ama sel abla benden hic bahsetmemis beni sevmedi galiba:))

Sagol cnm benim dualarin icin allah razi olsun.bundan sonrasi rabbime kalmis insallah dualarimizi geri cevirmez...

o nasıl söz .....ceylan gözlü ........mşallah çok tatlıydın.dahada yanında durmak isterdim .işim yoktuda.ama ihtiyat ettim.......şimdide....olurya sen söylemek istemezsen diye.senin yazmanı bekledim........en mutlu bendim bugün..seninle tanıştım..esilayla tanıştım.........çok güzeldi...nilay hemşireyle oturdum biraz.........çok aglamış bana.....inş...enyakın zamanda buluşalım olırmu.....................yaratılanı severim yaradandan ötürü...........rabbim sanada evlat versin..eşinle güzel mutlu bir yuvan olsun kardeşim........güzel kız......maşallah........

Kizlar bide bisey merak ettim bana bir kagit verdiler embriyonun resmi vardi.orda tek embriyo transferi yaziyodu.neden bir yaziyo iki degilde dedigimde35yas alti yasa geregi orda bir yazar dedi.ama iki embriyo konmus.nebiliyim yinede insanin kafasnda soru isareti kaliyor.size verilen kagitta kac yaziyodu?

ben ikinci bir sefer yine ordaydım.....tüh bilsem gelirdim...doktorun odasında doktoru bekledim.....2.5 tan nerdeyse 4 e kadar ordaydım.............tüh.ben gitmiştir bu diye 1 saat sonra gönderiyorlarya..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…