- Konu Sahibi damlailayda
-
- #2.781
Merhaba kızlar geldim ben keseleri gördük çok şükür darısı kalp atışlarına ve tabiki bekleyen herkese kardelen transfer
N hayırlı olur inşallah
merhaba mybaby38 amin inşallah. 2 kese mi var :) ben de yeni baslıcam. kacıncı gün transferin oldu?
Merhaba meeleim evet iki kese gördük 3. Gün transferiydi kan değerine göre turgut bey ikiz olabilir demişti sırada kalp atışları var hiç bitmiyor heyecan
Merhaba meeleim evet iki kese gördük 3. Gün transferiydi kan değerine göre turgut bey ikiz olabilir demişti sırada kalp atışları var hiç bitmiyor heyecan
insallah cnm rabbim herkese nasip etsin sel abladan sonra iyice karalara bagladim.allah kimseyi evlatsiz koymasin.rabbim herkese nasip etsin insallah dualarini eksik etme.sen hala beklemedesn demi baslamadinmi tedaviye?
Canim degerlerin kacti
Benim 9. Gün kanamam oldu aynı gün kan verdim 166 idi iki gün sonra 399 çıktı
Kalp atislar icin kac gun sonra gideceksin
insallah saglıkla kucagına alırsın. kayseride misin? ilkinde mi basarılı olundu?
Gozun aydin canim Bebeklerini saglikla kucagina alirsin insaALLAH.ben 21. Haftadayim bitmis degil henuz heyecan doguma kadar boyle gider bu
Haftaya gel dedi turgut bey kayserideyiz ama ikinci denemem ilki de tutmuştu ama 8 haftalıkken kalp atışları durdu o yüzden çok sevinemiyorum korkuyorum bi yandan
Teşekkür ederim miracım evet biz tüp anneleri her aşamayı hissederek yaşıyoruz Allahım korusun bizleri ve bebeklerimizi
Haftaya gel dedi turgut bey kayserideyiz ama ikinci denemem ilki de tutmuştu ama 8 haftalıkken kalp atışları durdu o yüzden çok sevinemiyorum korkuyorum bi yandan
Teşekkür ederim miracım evet biz tüp anneleri her aşamayı hissederek yaşıyoruz Allahım korusun bizleri ve bebeklerimizi
bugun ayrintili ultrasonumuz vardi hersey yolunda ustelik bir hafta ileriden gidiyormusuz.kizim hepinize opucuk atti
Severim onu ben kız mı mira?
Kızlar size bomba haberlerim var...
Birincisi bebişlerimin güm güm kalplerini duydum çok şükür ki.. Oyy severim ..
Ikincisi Sel ablamla tesadüfen karşılaştık tanıştık sarıldık koklaştık ağlaştık biz bugün..
Bu arada en kısa zamanda toplanmaya karar verdik. Ekipteki kızların paydosuna denk getirelim onlarda gelir diye düşündük.. 😍😍
Sonra kardeleni merak ettim ama göremedim..
Ama bizi bi ay sonra çağırdı tekrar 😔 ben nası dayancam bi ay bilmiyorum ..
🌸🌸🌸
Hadi gozun aydin derin bi oh cekmissindir.kayseri parkin orda cihanda bulusalim .paydosta doyulmaz canim cumartesi olursa saat kisitlamasi olmadan kakara kikiri bi gun gecirelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?