- Konu Sahibi damlailayda
-
- #2.801
Kızlar size bomba haberlerim var...
Birincisi bebişlerimin güm güm kalplerini duydum çok şükür ki.. Oyy severim ..
Ikincisi Sel ablamla tesadüfen karşılaştık tanıştık sarıldık koklaştık ağlaştık biz bugün..
Bu arada en kısa zamanda toplanmaya karar verdik. Ekipteki kızların paydosuna denk getirelim onlarda gelir diye düşündük.. 😍😍
Sonra kardeleni merak ettim ama göremedim..
Ama bizi bi ay sonra çağırdı tekrar 😔 ben nası dayancam bi ay bilmiyorum ..
🌸🌸🌸
Kızlar size bomba haberlerim var...
Birincisi bebişlerimin güm güm kalplerini duydum çok şükür ki.. Oyy severim ..
Ikincisi Sel ablamla tesadüfen karşılaştık tanıştık sarıldık koklaştık ağlaştık biz bugün..
Bu arada en kısa zamanda toplanmaya karar verdik. Ekipteki kızların paydosuna denk getirelim onlarda gelir diye düşündük.. 😍😍
Sonra kardeleni merak ettim ama göremedim..
Ama bizi bi ay sonra çağırdı tekrar 😔 ben nası dayancam bi ay bilmiyorum ..
🌸🌸🌸
Mrb kızlar transferim oldu eve dönüyorum.içimde buruk bisey var iki embriyo kondu.ama ikinci kaliteymis.moralin bozuk.dondurulmayada his kalmamis
Ah canim hic uzulme. Benimki de ayni durum. Ama tutundu insallah. Hic moralini bozma.
Mrb kızlar transferim oldu eve dönüyorum.içimde buruk bisey var iki embriyo kondu.ama ikinci kaliteymis.moralin bozuk.dondurulmayada his kalmamis
Seninkidemi ikinci kaliteydi ülkü.tek tesellim 5.gün transferi olması.Dr bey 5.gün olduğuiiçin iyi konuşuyor ama ben bilmiyorum hic bisey hissetmiyorm.ne heyecan ne bisey kaldi
esila canım çok tatlıydın....allahda bizim buluşmamızu istemiş...........ama halen şaşkınım....türk filmi gibi...dışarı çıktım.....20 adım yürüdüm..ismimi çagırdılar döndüm güzel bir bayan bana koşuyor.......evet film gibi sarıldık....tanıştık.........hepsi kalben ve çok güzeidi............çoooook mutlu oldum esila seninle tanıştıgıma.......çok tatlısın.......gönlün güzeldi yüzündegüzelmiş........benim içinde topiğe girmemişin ya......sabahtan........merhametinde daha güzelmiş arkadaşım......inş dedigin gibi bulusalım.....seni öpüyorum....saygılar sevgiler gönderiyorum.....bebişlerininde takibindeyiz hadi masallah............transfer gününde tanışacaktık seninle....odana geldim yeni çıktılar demişlerdi üzülmüştüm..........kısmet bu güneymiş..............
Ayy super yaa. Cok sevindim. Bebisini hayirla kucagina alman dilegiyle
Olsun abla bi dahakine daha uzun otururuz konuşuruz hiç sorun değil.. Bu kadarı da yeter hiç yoktan.. Öpüyorum srni çok. Senin kalbin de çok güzel.. Ve o güzel kalbinin karşılığını alacaksın mutlaka.. Hiteroskopi rahim filmi mi?? Ben olmuştum eğer oysa.. Fakültede mi olacaksın ? Kim yapacak?
🌸🌸🌸
yok rahim filme degil...rahim içine tanısal amaçla yapılan kameralı gerekirse işlem yapılan bir ameliyat...........doktora neden acaba dedim....rahim içindemi problem var ...........iltihabımmı var neden diye sorunca......histeroskopi yapalım dedi.......daha önce laparoskopi artı histeroskopi olmuştum dogum evinde..............
Kızlar merhaba bişey soracam. Benim karnım çok şişti 5 aylık hamile gibiyim. Ve midem çok ağrıyor. Yanıyor iki gündür. Gece midemin agrisiyla uyanıp ağladım hatta. Gaz sancısı da var. Sizde de oldu mu acaba? Ne yapmalıyım. Çok kötüyüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?