- 22 Mart 2012
- 1.926
- 240
- 173
- Konu Sahibi damlailayda
-
ön görüşme ve muayene için ücret almadılar. aradığın zaman hemen gelin doktorla ücretsiz görüştürelim diyorlar. doktor da ilk adet döneminde gelin dedi. ileri tarih fln yok anlıcan. bir problem yoksa tedavi açısından hemen başlarsın.. tedavi ücreti 4250..
inşallah ben de memnun kalırım. Turgut Beyle ilgili o kadar çok iyi yorum duydum ki memorialden uygun fiyat almama rağmen acıbademde karar kıldım. yorumun için teşekkürler..
Ben henüz tüp düşünmüyorum canım.Gonal-f hiç kullanmadım henüz.İğne tedavisi ardından aşılama düşünüyorum.İnşallah tüpe gerek kalmaz.Evet fiyatı biliyorum.Görümcem için arayıp öğrenmiştim.
İnşallah hepimiz için hayırlısı olur.Görümcem bugün gidecek tüp bebek tedavisine başlayacaklar.Ben de geçen cuma gittim muayene etti.Herşey güzel görünüyor dedi.Eski testlerime baktı.Eşime 1 kere test yaptırmıştık.Bir daha istedi.Ona göre ne yapacağımıza karar verelim dedi.eşimin değerleri düşük çıkıyor. aslında fazla denemiş sayılmayız, altı aydır fln çocuk düşünüyoruz ama birçok doktor tüp bebek dedi. ben de beklemenin anlamı yok diye tedaviye karar verdim. inşallah ikimiz için de hayırlı olur canım. .
İnşallah hepimiz için hayırlısı olur.Görümcem bugün gidecek tüp bebek tedavisine başlayacaklar.Ben de geçen cuma gittim muayene etti.Herşey güzel görünüyor dedi.Eski testlerime baktı.Eşime 1 kere test yaptırmıştık.Bir daha istedi.Ona göre ne yapacağımıza karar verelim dedi.
Ben ordayken bir bayan geldi.Elinde test sonucu, ağlıyordu.3.tüp denemesiymiş.Pozitif çıkmış.Doktora ne yapacam şimdi diyordu.doktorda doğuracan ne yapacan dedi :)) Çok sağolun diye doktora teşekkür edip duruyordu.Allah herkese yaşatsın inşallah.Özellikle tüp yaptıranlara.
Amin inşallah hayırla. Ben de adetimi bekliyordum yarın gidicem doktora. Büyük ihtimal başlıcaz biz de.
Fiyat konusunda 4250 sabit diyorlar ama görümcen kimle görüşmüş fiyat konusunu..
Dr beyle konuşmuşlar canım.Dün gittiler onlarda.Dr başlayabiliriz demiş.İğnelerini falan almışlar.İnşallah hepiniz güzel haberler alırsınız.
Ben de kan verdim bugün. Hormon değerlerine göre karar verecekmiş. Belki diğer aya kalır dedi. Gerçi e2 21 çıktı, bildiğim kadarıyla iyi bir sonuç ama yarın doktordan ayrıntılı öğrenirim. hayırlısı olsun inşallah..
mrb arkadaşlar bende turgut beyi düşünüyorum.ilk tüp bebek denemem olacak.hastane hakkında hiç bilgm yok. laboratuar ortamı nasıl embriyologlarla görüşme imkanınız oldumu?kaç gün sürüyo bu işlem bana yardımcı olurmusunuz..
mrb arkadaşlar bende turgut beyi düşünüyorum.ilk tüp bebek denemem olacak.hastane hakkında hiç bilgm yok. laboratuar ortamı nasıl embriyologlarla görüşme imkanınız oldumu?kaç gün sürüyo bu işlem bana yardımcı olurmusunuz..
Amin inşallah. Umarım çok bekletmeden gelir bebeğin.Estradiol iyi bence ama dr daha iyi bilir tabi,Görümcem dün gitti bu ay başlayabiliriz demiş ona
Sen aşılama için mi görüştün doktorla. Eşinin değerleri nasıl..
tşk ederim arkadşlar bilgilendirdiginiz için.inş hepimiz tez zamnda bebeklerimize kavuşuruz.ben dua edrken tanıdıgım tanımadıgım herkese hatta burda yorum yapan arkadşlarımada nasip et diye yalvarıyorum.inş sizlerde hepimiz için dua ediyosunuzdr.sizde sıkıntı neydi arkadşlar özel degilse paylaşırmısınız?
Canim ben 16 aralik 2013 de adetimle birlikte basladim tedaviye ALLAHin izniyle 10 ocaktahaberimizi aldik.1 ay bile surmuyor anlayacagin.hastane 5 yildizli otel gibi rahat ve konforlu,turgut bey ilgili ve samimi bi dr.labaratuar ortamina girlecegini sanmiyorum.embriyologlara gelince opudan sonra gunluk arayip bilgi veriyorlar ve transfer islemine girmeden once de seni bilgilendiriyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?