Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Ben henüz tüp düşünmüyorum canım.Gonal-f hiç kullanmadım henüz.İğne tedavisi ardından aşılama düşünüyorum.İnşallah tüpe gerek kalmaz.Evet fiyatı biliyorum.Görümcem için arayıp öğrenmiştim.

eşimin değerleri düşük çıkıyor. aslında fazla denemiş sayılmayız, altı aydır fln çocuk düşünüyoruz ama birçok doktor tüp bebek dedi. ben de beklemenin anlamı yok diye tedaviye karar verdim. inşallah ikimiz için de hayırlı olur canım. .

Bugün cnn turkte programını izledim face de de takip ediyorum bir haftadır galiba bende turgut aydın a tedavi olucam önümüzdeki hafta görüşmek için gitcez eşimle turgut beyle ilgili düşüncelerimi yazarım. Hadi hayırlısı olsun bakalım.

İnşallah hepimiz için hayırlısı olur.Görümcem bugün gidecek tüp bebek tedavisine başlayacaklar.Ben de geçen cuma gittim muayene etti.Herşey güzel görünüyor dedi.Eski testlerime baktı.Eşime 1 kere test yaptırmıştık.Bir daha istedi.Ona göre ne yapacağımıza karar verelim dedi.
Ben ordayken bir bayan geldi.Elinde test sonucu, ağlıyordu.3.tüp denemesiymiş.Pozitif çıkmış.Doktora ne yapacam şimdi diyordu.doktorda doğuracan ne yapacan dedi :)) Çok sağolun diye doktora teşekkür edip duruyordu.Allah herkese yaşatsın inşallah.Özellikle tüp yaptıranlara.

Amin inşallah hayırla. Ben de adetimi bekliyordum yarın gidicem doktora. Büyük ihtimal başlıcaz biz de.
Fiyat konusunda 4250 sabit diyorlar ama görümcen kimle görüşmüş fiyat konusunu..

Amin inşallah hayırla. Ben de adetimi bekliyordum yarın gidicem doktora. Büyük ihtimal başlıcaz biz de.
Fiyat konusunda 4250 sabit diyorlar ama görümcen kimle görüşmüş fiyat konusunu..

Dr beyle konuşmuşlar canım.Dün gittiler onlarda.Dr başlayabiliriz demiş.İğnelerini falan almışlar.İnşallah hepiniz güzel haberler alırsınız.

mrb arkadaşlar bende turgut beyi düşünüyorum.ilk tüp bebek denemem olacak.hastane hakkında hiç bilgm yok. laboratuar ortamı nasıl embriyologlarla görüşme imkanınız oldumu?kaç gün sürüyo bu işlem bana yardımcı olurmusunuz..

Dr beyle konuşmuşlar canım.Dün gittiler onlarda.Dr başlayabiliriz demiş.İğnelerini falan almışlar.İnşallah hepiniz güzel haberler alırsınız.

Ben de kan verdim bugün. Hormon değerlerine göre karar verecekmiş. Belki diğer aya kalır dedi. Gerçi e2 21 çıktı, bildiğim kadarıyla iyi bir sonuç ama yarın doktordan ayrıntılı öğrenirim. hayırlısı olsun inşallah..

Amin inşallah. Umarım çok bekletmeden gelir bebeğin.Estradiol iyi bence ama dr daha iyi bilir tabi,Görümcem dün gitti bu ay başlayabiliriz demiş ona

Benim de ilk denemem olacak. Bugün görüştüm doktorla. Daha tedaviye başlamadım ama doktor bey çok olumlu ve duyduğum kadarıyla çok başarılı.
Adetinin 2. günü gidip doktorla bir görüş derim. Bir sorun yoksa hemen tedaviye başlarsın. Embriyologlar hakkında bilgim yok.
Transfere kadar yaklaşık 20 günlük bir süreç olacak. Kişiye göre farklılık gösterebilir. Transferden 10 gün sonra da sonucu alırsın.

Hakkında hayırlısı olsun..

Hiç bilmiyorum canım.Ben bir kere gittim henüz o hastaneye.Ama adet döngüsüne göre olduğu için 1 ayda sonuçlanıyordur.adet gününden yumurtlama gününe kadar takip ederler uygun günde transfer yaparlar.Sonra adet günü beklersin.Ayrıntı bilmiyorum.

Sen aşılama için mi görüştün doktorla. Eşinin değerleri nasıl..

Ben aşılama falan demedim.Dr ne derse onu yapacaz.Eşimin eski testi vardı.Orda sonuçlar iyiydi.Yarın birdaha semen verecek.Bana da tsh e2 testi yaptırdı.Eşimin testi de çıksın ne derse ona göre bişeler yapacaz.Benim TSH:3,01 E2:45,26 çıktı.

Canim ben 16 aralik 2013 de adetimle birlikte basladim tedaviye ALLAHin izniyle 10 ocakta haberimizi aldik.1 ay bile surmuyor anlayacagin.hastane 5 yildizli otel gibi rahat ve konforlu,turgut bey ilgili ve samimi bi dr.labaratuar ortamina girlecegini sanmiyorum.embriyologlara gelince opudan sonra gunluk arayip bilgi veriyorlar ve transfer islemine girmeden once de seni bilgilendiriyorlar

tşk ederim arkadşlar bilgilendirdiginiz için.inş hepimiz tez zamnda bebeklerimize kavuşuruz.ben dua edrken tanıdıgım tanımadıgım herkese hatta burda yorum yapan arkadşlarımada nasip et diye yalvarıyorum.inş sizlerde hepimiz için dua ediyosunuzdr.sizde sıkıntı neydi arkadşlar özel degilse paylaşırmısınız?

Bende isteyen herkese ver Allah"ım diye dua ediyorum.Allah dualarımız kabul etsin inşallah.Benim derdim pko canım.Başka görünen bişey yok.Rahmin yumurtalıkların çok iyi diyor gittiğim dr lar.Kilo vermeye çalışıyorum işte.Kilo vermek çok önemliymiş.Yumurtlamayı adeti düzene sokuyor gerçekten.

allah gönlüne göre versin hasret. rabbim bebegini kucagına aldıgın günleride göstersin. kaç yıllık evlisin? daha önce hamile kaldinmi?ilk denemnmi?

İlk tüp bebek denemesinden sonra b hcg testim pozitifti. Fakat 4. hafta düşük gerçekleşti. Ebriyo tutundu fakat gelişmedi. Artık Allah'ın takdiri mi demeliyim yoksa işlem süreci boyunca bizim bilgimizin yetmediği aşamalarda bir eksiklik mi var diye düşünmeliyim bilemiyorum. 2. tüp bebek denememi de Kayseri Acı Badem Tüp Bebek merkezinde yaptıracağım. Hayırlısıyla.

Sizin tüp bebek denemelerinizin sonuçları ne oldu acaba? Biraz bilgi verirmisiniz. Benim ilk denememin sonucu pozitifti fakat 4. haftada düşük gerçekleşti. 2. denememiz dondurulmuş embriyolardan yapacağız. Turgut Bey 2. denemede daha doğal olacağı için şansın yüksek olduğunu söyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…