Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

iyide anlamadığım doktor başka hemşire başka neden diyoki

bende bilmiyorum ki. hep bu iğne için olmazsa olmaz diye duyuyordum en iyisi ben kullanayım dedim.
birde çok panik bir insanım zaaten böyle şeylerde hep beni bulur
neyse stres yapma iğneni olmuşsun hayırlısıyla sorun olmaz inşallah.bu tarz şeyler benide bulur yanlız değilsin emin ol:)

Kızlar bende sağ kasığımda böyle hafif arada bakma oluyor transfer in ilk günden itibaren değerlerim de ilk gün 88 beş gün sonra 1277 gibi yine üç gün sonra 6627 olmuş dış gebelik olurmu acaba bugünde pembe kanama geldi bi kaç damla

ulaştım kızlar bana
clexane bırak kullanma dedi daha kalp atışı felan hiç bir şey duyulmadıki neden kullanma dedi
bugün yaptırdığım kan değerim sonucu da 6625.5
Bende aynı durumdayım cnm cleaxne hemen kestik progesteron kullanıom şimdi 2kutudayız..inş bugünlerde geçip mucizelerimize ulaşcaz cnm..

BendE Bildiğin kanama oldu cnm.kısa sürdü ama 2defa çamaşırım kan oldu.yolculuğa cıkcaz dedik dr gidin dedi jelide 2kullanıordum 1e düşür dedi dikkat etmeme rağmen kanamam oldu hangisinden oldu bilmem ama...şimdi 8gündür iğne yiom dışta yok şükür ama içte varmış biraz.bende pıhtılaşma sorunuda var ama cleaxne kullanma dedi.eskiden jel beyaz tortular şeklindeydi şimdi simsiyah heralde içteki böle böle bitcek.korkular bitmio valla hayırlısı olsun inş..

canım dış gebelik için sanırım değerin bir düşüp bir artması gerekiyor benim de omzum tutulmuş ağrıyordu tutturdum dış gebelikmi bu yoksa diye ağladım...Bugün geçti çok şükür...İnş yoktur öyle bir şey

Merhaba arkadaşlar ben Kayseri de yaşıyorum eşimde hareket sorunu var şuan ilaç kullanıyor eylül e kadar olumlu sonuç alamazsak doktorum bana rahim filmi çekmemiz gerek dedi. Sizler Tüp bebek kararı alana kadar neler yaşadınız hangi testleri yaptırdınız. ve doktorlarınız kimler. bu sürecin başında olan birisi olarak çok endişeliyim cevap yazarsanız çok memnun olurum teşekkürler.

Canim benim esimdede vardi hareket azligi ve sperm sayisi azligu..nohut kuru keciboynuzu kuru ve kabak cekirdegi mutlaka dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…