- Konu Sahibi damlailayda
-
- #12.741
o dediyse sıkıntı yok demek doktor olan oKızlar bugün turgut beye mail attım aynen cevabı şu denize girebilirsin hiçbir sakıncası yok dedi
iyide anlamadığım doktor başka hemşire başka neden diyokiaslında benim hatam sanırım
turgut beye ilk testin sonucu söylemek çin aradığımda bana bırak dedi.
sonra hemşiresine yönlendirdi ilaçlarla ilgili bazı şeyleri danışmam için hemşire kalp atışına kadar devam et sonra bırak dedi
bugün yine sordu iğneye devam mı ediyorsun evet dedim. hemen kes dedibiraz da yaptı galiba
ay ne ağladım ne ağladım ben ya
bende bilmiyorum ki. hep bu iğne için olmazsa olmaz diye duyuyordum en iyisi ben kullanayım dedim.iyide anlamadığım doktor başka hemşire başka neden diyoki
neyse stres yapma iğneni olmuşsun hayırlısıyla sorun olmaz inşallah.bu tarz şeyler benide bulur yanlız değilsin emin ol:)bende bilmiyorum ki. hep bu iğne için olmazsa olmaz diye duyuyordum en iyisi ben kullanayım dedim.
birde çok panik bir insanım zaaten böyle şeylerde hep beni bulur
Kaçıncı gunun bugunevet canım jelin içerde kalan atıkları ama kuru kuru sanki kurumuş kan gibi arada sıvı jel ve pembemsi jel atığı geliyodu ama bu kuru kan gibi atıklar sanki olumsuz hissettirdi işte.teşekkür ederim desteğin için
Bende aynı durumdayım cnm cleaxne hemen kestik progesteron kullanıom şimdi 2kutudayız..inş bugünlerde geçip mucizelerimize ulaşcaz cnm..ulaştım kızlar bana
clexane bırak kullanma dedi daha kalp atışı felan hiç bir şey duyulmadıki neden kullanma dedi
bugün yaptırdığım kan değerim sonucu da 6625.5
kaç kutu kullanacağını kim söyledi. Birde sende de pembe msi bi kaç damla geldi canımBende aynı durumdayım cnm cleaxne hemen kestik progesteron kullanıom şimdi 2kutudayız..inş bugünlerde geçip mucizelerimize ulaşcaz cnm..
BendE Bildiğin kanama oldu cnm.kısa sürdü ama 2defa çamaşırım kan oldu.yolculuğa cıkcaz dedik dr gidin dedi jelide 2kullanıordum 1e düşür dedi dikkat etmeme rağmen kanamam oldu hangisinden oldu bilmem ama...şimdi 8gündür iğne yiom dışta yok şükür ama içte varmış biraz.bende pıhtılaşma sorunuda var ama cleaxne kullanma dedi.eskiden jel beyaz tortular şeklindeydi şimdi simsiyah heralde içteki böle böle bitcek.korkular bitmio
kesinlikle bitmiyor içim içimi yiyor tuaftuaf belirtti lerde var kasığım da felan içim rahat değil
etkili oluyor mu acaba çok korkuyorum ya
birde çalışıyorum çokda ayakda değildim ama iş yeri ev gibi değil
canım 10.günüm bugün.uyumuşum akşamüzeri şimdi uyandım wc gittim hafif sulu pembe bişey geçmiş pedime mens ağrımda var ben hastamı oluyom şimdi bu nedir fikrin varmıKaçıncı gunun bugun
Test yapsan 10.gun çıkar zaten canimcanım 10.günüm bugün.uyumuşum akşamüzeri şimdi uyandım wc gittim hafif sulu pembe bişey geçmiş pedime mens ağrımda var ben hastamı oluyom şimdi bu nedir fikrin varmı
idrar testi yaptım çıkmadı kan testi yarın yapsammıki çıkarmı 11.gün olcak yarınTest yapsan 10.gun çıkar zaten canim
canım dış gebelik için sanırım değerin bir düşüp bir artması gerekiyor benim de omzum tutulmuş ağrıyordu tutturdum dış gebelikmi bu yoksa diye ağladım...Bugün geçti çok şükür...İnş yoktur öyle bir şeyKızlar bende sağ kasığımda böyle hafif arada bakma oluyor transfer in ilk günden itibaren değerlerim de ilk gün 88 beş gün sonra 1277 gibi yine üç gün sonra 6627 olmuş dış gebelik olurmu acaba bugünde pembe kanama geldi bi kaç damla
yarın kanda baktır bencede canımcanım 10.günüm bugün.uyumuşum akşamüzeri şimdi uyandım wc gittim hafif sulu pembe bişey geçmiş pedime mens ağrımda var ben hastamı oluyom şimdi bu nedir fikrin varmı
Kan testinde cikaridrar testi yaptım çıkmadı kan testi yarın yapsammıki çıkarmı 11.gün olcak yarın
Canim benim esimdede vardi hareket azligi ve sperm sayisi azligu..nohut kuru keciboynuzu kuru ve kabak cekirdegi mutlaka deneMerhaba arkadaşlar ben Kayseri de yaşıyorum eşimde hareket sorunu var şuan ilaç kullanıyor eylül e kadar olumlu sonuç alamazsak doktorum bana rahim filmi çekmemiz gerek dedi. Sizler Tüp bebek kararı alana kadar neler yaşadınız hangi testleri yaptırdınız. ve doktorlarınız kimler. bu sürecin başında olan birisi olarak çok endişeliyim cevap yazarsanız çok memnun olurum teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?