- 5 Kasım 2012
- 29
- 4
- 36
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #12.781
Doğru soyluyosun canım önümüzdeki ay gittiğimde kafama takılan herşeyi sorucam :)canım yaz bir kağıda kafana takılanları benim eşim yazdı sağolsun her gittiğimizde sorduk Turgut Beyde cevapladı endişeşerimizi giderdi güven verdi bize ..ciddi kafana takılanları telefonlada sorabilirsin sessiz gidip gelirsek olmuyor şüphelerimiz gitsin kafamıza takılanlar cevap bulsun diye özel merkezleri tercih ediyoruz...Bana dondurulmuş embriyo transfer edilecekti adetin üçüncü günü geleceksin diyen bile olmadı...Adet olduğum gün kendim aradım ben adet oldum ne yapcam diye aradım üçüncü gel dediler...
canım uzun süredir seni takip edemiyorum. nasılsın? ikizmiydi senin. tam olarak kaç haftalık oldun cinsiyet belli mi? demir ilacı ve decavit kullanıyorum ben 12. haftadan sonra başladık. düşük tehlikem var ayrıca günde 3 defa progestan ve bir defa crirone jel kullanıyorum ben ayrıca.Kızlar slm tedaviye başlayanlara hayırlı olsun benim mide bulantılar azaldı çok şükür kendime gelmeye başladım hamiş olanlar demir ilacı vitamin kaç haftalıkken başlaadınız
Merhaba canım 17.gün ile 22.gün arası olduğunu söyledi turgut bey bende başladım ordan biliyorumMerhaba kizlar nasilsiniz?aģuustosta dondurulmuslari transfer ettircez.tam olarak kaçinci gùn transfer oluyor
Hayırlısı olsun canım inş herşey yolunda gider ve harika embriyoların oluşur yarın benimde kontrolüm var sabah gidicemyarın son kontrolüm kızlarrrrr herşey iyi giderse yumurta toplama işlemine geçilecekmiş perşembe cetrotide iğnelerine başladım bugün ikinciyi oldum çok yakıyolar sizde de öyle oldu mu normal mi acaba bi de doktora ne sorabilirim acaba bu aşamada çok heyecanlıyım:)
Evet CANIM ikiz nasip olursa 15 + 5 günlük şu anda.bende tiroid yavaş çalışıyormuş onunla uğraşıyoruzcanım uzun süredir seni takip edemiyorum. nasılsın? ikizmiydi senin. tam olarak kaç haftalık oldun cinsiyet belli mi? demir ilacı ve decavit kullanıyorum ben 12. haftadan sonra başladık. düşük tehlikem var ayrıca günde 3 defa progestan ve bir defa crirone jel kullanıyorum ben ayrıca.
hayırlı olsun inşallah.evet cetrodide bendede yakıyodu çok ağrıçektim bazen yürüyemediğim bile oldu benim.yarın son kontrolüm kızlarrrrr herşey iyi giderse yumurta toplama işlemine geçilecekmiş perşembe cetrotide iğnelerine başladım bugün ikinciyi oldum çok yakıyolar sizde de öyle oldu mu normal mi acaba bi de doktora ne sorabilirim acaba bu aşamada çok heyecanlıyım:)
trioid yüksek oluncamı yavaş çalışıyordu bana doktor ilaç vermişti sabah kullanıyordum.ama hala anlamış değilim bu troidim nedir durumum nedir bilemedim.Evet CANIM ikiz nasip olursa 15 + 5 günlük şu anda.bende tiroid yavaş çalışıyormuş onunla uğraşıyoruz
iyi tatiller donuste uc kisi donersiniz ins...Kıslar transferim 6ağustosda deniz olayını tekrar sordum sakıncası yok girebilirsin dedi
Ayyyy inşallah canımmmmmmmiyi tatiller donuste uc kisi donersiniz ins...
Kardelen Merhaba nasılsın canım tedaviye başladın mı?Besiinci gunmu nasil yani?
Canım Merhaba sonucu öğrendin mi acaba bi kaç gündür giremedim siteyeidrar testi yaptım çıkmadı kan testi yarın yapsammıki çıkarmı 11.gün olcak yarın
Turgut bey tup bebekte uzman tabi ama sizde oyle bir seye gerek yoksa farkli tedaviler uyguladigida oluyordur heralde bir defa hamile kalmissin ins yeniden kalirsin...Merhaba arkadaşlar bisi daniscaktim 1.5 senedir evliyim evliliğinin 3.ayında gebe kaldım kalp atışı duyamadik ve kürtaj oldum o günden bugüne 2 doktor değiştim son doktorumdan menmundum ama kayseriden ayrıldı tekrar gebelik için klomen çatlama iğnesi falan oldum ama olmadı şimdi turgut aydına gitmek istiyorum ama çoğu ya tupbebek aşılama yaptırıyor galiba bana hep tüplerinde esinde bisi olsa ilki olmazdı dediler sizce turgut aydına gitmelimiyim?? Yardım edersiniz sevinirim
Canım hayırlısını iste ALlahtan transferin ertelenirse de üzülme dondurulmuş rmbriyo transferinde başarının daha yüksek olduğunu söyleyenler var. Eşin numuneyi opu günü veriyor. İlla ki özel bölümleri vardır numune içinbugün son kontrolümdü cuma yumurta toplanacakmış ancak yarın kan verecekmişim sanırım değerlerim normal çıkmazsa erteleniyor transfer yaabi de bişiy soracam eşimiz testini ne zaman veriyor yumurta toplandığı gün mü bide test verdikleri özel bi oda var mı acıbadem de
senin yumurta topanirken esinide test icin cagiriyolar ayri bir oda tabiki var merak etme benim esimde zor veriyordu ogun sorun cikmadi kendimden cok onu dusunuyordum zatrn sizede dinlenmeniz icin bir oda tahsis ediliyor.Hic bir sikinti yasamadan olur insbugün son kontrolümdü cuma yumurta toplanacakmış ancak yarın kan verecekmişim sanırım değerlerim normal çıkmazsa erteleniyor transfer yaabi de bişiy soracam eşimiz testini ne zaman veriyor yumurta toplandığı gün mü bide test verdikleri özel bi oda var mı acıbadem de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?