Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Canım bizde de aynı sorun vardı doktor eşime ilaç verdi ama işe yaramadı bizce sonra biz rahim filmi çektik aşılama dene dediler olmadı boşuna strese itmiştir direk tüp bebek deneseymişiz şimdi tüp bebek için turgut beye başvurduk bakalım ne olcak ama bana sorarsan rahim filmi çektir o önemli kanallarının açık olup olmadığını öğrenin sonrası için aşılamayı hiç düşünme bence

bugün ikinci muayenemdi turgut bey çok mu hızlı haldur huldur muayene olup çıktım çıkarken ayak üstü sorularımı sormasam kalacaktı yani ne biliyim başka yere gitmediğim için belki en ilgili kurum buradır ama bana biraz herşey hızlı oluyor gibi üçüncü kontrolüm salı eğer sıkıntısız giderse süreç perşembe yumuşlarımı toplayacaklarmış:)

malesef muayeneler öyle gir çık hop yallah çok sinirliyim zaten bu konuda.transferi yaşın kaç bilmiyom ama genelde 2 tane canım.hayırlı olsun inşallah

Öle valla saolsun turgut hoca muayenede bile ne biçim hızlıydı,şimdi memleketteyiz telden bilgi almaya çalışıom 30 sn sürmüodur heralde konuşmamız hemen kapatmaya çalışıo diyeceklerimmi ya unutuom ya yetiştiremiom.en az muayenem kadar heyecanlanıom telde konuşurken..kalpten götürcek bu dr beni...

tamamıyla her kelimene katılıyom eksiksiz.

malesef muayeneler öyle gir çık hop yallah çok sinirliyim zaten bu konuda.transferi yaşın kaç bilmiyom ama genelde 2 tane canım.hayırlı olsun inşallah
27 yaşındayım canım ben kayserili de değilim yoldan geliyoz hop gir hop çık oluyoz bu hep böyle sürerse ben patlarım bi yerde heralde

27 yaşındayım canım ben kayserili de değilim yoldan geliyoz hop gir hop çık oluyoz bu hep böyle sürerse ben patlarım bi yerde heralde
valla bende patlarım diyordum bu kez ilk doktordan sonra ama başlayınca mecbur kalıp sustum galiba tabi bilseler bu tarz durumların hastaya zarar verip içine attığını ben bir gün muayene beklerken sırf bu durum yüzünden orda oturup gözyaşlarımı tutamadım zaten hassas durumdayız tamam doktor yoğun ok ama ilgi istiyoruz bizde ,ilgiden kastım tabiki durumumuzla ilgili açıklama ama yok malesef.yaşın genç ama tam emin olmamakla beraber yinede kesin olsun diye 2 tane transfer edebilir ama kanunlara takılırmı bu durum bilemiyom.tekrardan hayırlı olsun inşallah

canım ya benim de öyle karnımda bi stres ağrısı öyle bekliyom yaşayan biliyor yanlızca Rabbim hayırlısı ile lutfu ile nasip etsin de sperm ve yumurtaların karışması konusunda da sıkıntı çıkmasında tutmazsa nasip ama ikinci denemem burda olmaz

Kızlar benim tedavilerde de hiç bir görüşme yapamiyorduk bende sehirdisindan geliyordum dr bizi gondermek için ayağa kalksa da size sormam gereken sorular var diyordum hatta unuturum diye tlf.na not alıyordum öyle söyleyince turgut hoca hemen yerine oturup sorularımın hepsini cevapliyordu ve ben tatmin oluyordum böyle yapabilirsiniz aklınızda bulunsun tedaviletinizde kolaylıklar diliyorum inşallah olumlu sonuçlar nasip eder Mevlam.

Kızlar bilgisi olan varsa lutfen yardım edin..bugün bi düğüne gittim oraya bi akrabam in çocuğu geldi..çocuk kırmızı bişeler çıkarmış o da pazartesi doktora goturecekmis ben çocuğa hiç dokunmadimm. Ama yinede çok. Tedirginim.kizamiksa internette okuduğuma göre baya tehlikeli çok. Moralim bozuk geldiğimden beri agliyorum..çocuk zaten bizim yanımızda durmadı etrafta oynadı ben de zaten çok oturma dim 15 dk sonra felan kalktım. Geç farkettim çünkü..allahtan dokunmamistim..

canım bu konuda hiç bilgim yok ama zaten dokunmamışsın niye sorun ediyon.bişey olmaz içini rahat tut bence.Rabbime emanetsin.

merhaba kızlar biz de gittik turgut beye iki yıldır bebek düşünüyoruz olmuyor Turgut bey ilk görüşmede cok ilgiliydi sağolsun baya konuştu sorular sordu beni muayene etti hic bi sorun yok sizde dedi hormon tahlili istedi onda da hicbir sorun çıkmadı sorun muhtemelen esinizde dedi esime sperm testi de yaptırdık turgut bey önemli birsey yok dedi sadece dogru dürüst bi aciklama yapmadı klomen ve catlatma ignesi tedavisi verdi bakalım insallah olur bu ay bebiş, aklimda bir sürü soru vardı hepsini unuttum soramadan çıktım, beklentilerle gidiyosun ama karşılığını alamiyosun

Kızlar slm tedaviye başlayanlara hayırlı olsun benim mide bulantılar azaldı çok şükür kendime gelmeye başladım hamiş olanlar demir ilacı vitamin kaç haftalıkken başlaadınız

canım yaz bir kağıda kafana takılanları benim eşim yazdı sağolsun her gittiğimizde sorduk Turgut Beyde cevapladı endişeşerimizi giderdi güven verdi bize ..ciddi kafana takılanları telefonlada sorabilirsin sessiz gidip gelirsek olmuyor şüphelerimiz gitsin kafamıza takılanlar cevap bulsun diye özel merkezleri tercih ediyoruz...Bana dondurulmuş embriyo transfer edilecekti adetin üçüncü günü geleceksin diyen bile olmadı...Adet olduğum gün kendim aradım ben adet oldum ne yapcam diye aradım üçüncü gel dediler...

Kızlar ya ben kilo vermek istiyorum evlenrli 2yıl oldu 15 kilo aldım nasıl zayıflıcam ben ya walla çok kötü hissediyorum bide bende pko varya zaten en büyük kilo almamda ve veremememdeki sıkıntı o ama artık eski kiloma dönmek istiyorum bu şekildeyken hamile kalamamaktanda korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…