- Konu Sahibi damlailayda
-
- #1.681
İi mi bu dr...çok pozitiff geldi bana da ama muayene olmadım ona..ben erkek dr olsun istiyorum...
Göster bakalım inşallah uslu uslu oturuyorlardır.Transfer günü belli olacak bugün değil mi???
Saol canım amin..evet aynen öyle bi türlü bitmiyor . Ya ben de hiçbişey yok şimdi ne bulantı be başka bişe. Transferin 9.günü 148 çıktı değerim. Doktor çoğul olabilir dedi şimdi sabırsızlıkla kalp atışını bekliyorum 10 gün kaldı.. Stres hiç bitmiyor. Belirtim de olmadığı için şu an hiç inanamıyorum. Ve allahım esirgesin hepsini de çok korkuyorum aynen..
🌸🌸🌸
bendede geliyor geri cnm kasinti oluodu bu ara yok cok sukur
Merhaba yazıyorum ama kimse cevap vermiyor bana yardımcı olurmusunuz acaba
Tedaviye başladın mı ben transfer oldum elimden geldiğince yardımcı olabilirim
Tedaviye başladın mı ben transfer oldum elimden geldiğince yardımcı olabilirim
Ben 1 sene oldu turgut beye çikolata kisti amelliyatı oldum 2 deneme yaptık ama tutmayınca amelliyat oldum
Tekrarmı demeyeceksin benim ikinci denemem ilkini nurettin beyle yapmıştık tuttu ama 8 haftalıkken düştü yani turgut bey iyi gibi ama çok açıklayıcı değil bi soru soruyorum ikincide iştahım kaçıyor çünkü kestirip atıyor neyse sonuç iyi olur da umarım Allah hepimizin yardımcısı olsun çok zor süreçler
Acaba siz tedavi süreciniz ne kadar kaçıncı deneme bu süreci bilirim beklemek çok zordur allahım yardım etsin en kısa zamanda bebeğini alırsın kucağına canım inşallah
Ilkinde çok umutlu ve dikkatliydim bu kez de umutluyum ama transfer günü elime verdikleri kağıtta 3.gün embriyosu grade 2 yazıyordu sitedeki arkadaşlara sordum ama bi kişi cevap verdi kalitesiz tutmaz diya düşünmeye başladım şimdi umarım tutar dua edin lütfen
Ben 2 buçuk senedir evliyim ikiz bebeklerim vardı kaybettim düşükten sonra kendiliğimden hamile kalamadım ve tedaviye başladık bende çetin Arık o doktora gittik ama çok açıklayıcı degildi değiştirdik
Duymadım hiç o doktoru ama ne güzel doğal yoldan hamile kalabilmişsin tekrar olur umarım nurettin bey çok açıklayıcı ama bu iş onada bakmıyor ki tüp bebeğim her aşaması önemli ve bence en önemlisi laboratuvar iki Hastanesi'den gördüğüm için söylüyorum Acıbadem'in olanakları daha iyi gibi geldi bana ama hepsi bi vesile bunu da biliyorum
Evet ne zaman belli olacak sonuçlarınız peki nerde kayserideki oturuyorsunuz peki
Kayserideyim evet haftaya cuma kan testi sanırım tam tarih vermediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?