Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

kizlar kalp atislari ni duyduk tan sonra turgut beye giden varmi ben bu hafta da ona gideyim diyorum bakarmi aca ba ona gitmesem baska doktora gitsem ilaclarimi ne zaman kesecegimi bilirmi acaba kizlar lutfen yardim ci olun

Kızlar turgut bey size de progestan kapsül verdi mi vajinal kullanım ne kadar kullandınız, kullanırken siz de zorluk yaşadınız mı?

Merhaba yazdıklarınızı okudum bende turgut beyin hastasıyım bişeyler sorabilirmiyim

Tedaviye başladın mı ben transfer oldum elimden geldiğince yardımcı olabilirim

Acaba siz tedavi süreciniz ne kadar kaçıncı deneme bu süreci bilirim beklemek çok zordur allahım yardım etsin en kısa zamanda bebeğini alırsın kucağına canım inşallah

Ben 1 sene oldu turgut beye çikolata kisti amelliyatı oldum 2 deneme yaptık ama tutmayınca amelliyat oldum

Tekrarmı demeyeceksin benim ikinci denemem ilkini nurettin beyle yapmıştık tuttu ama 8 haftalıkken düştü yani turgut bey iyi gibi ama çok açıklayıcı değil bi soru soruyorum ikincide iştahım kaçıyor çünkü kestirip atıyor neyse sonuç iyi olur da umarım Allah hepimizin yardımcısı olsun çok zor süreçler

Ben 2 buçuk senedir evliyim ikiz bebeklerim vardı kaybettim düşükten sonra kendiliğimden hamile kalamadım ve tedaviye başladık bende çetin Arık o doktora gittik ama çok açıklayıcı degildi değiştirdik

Acaba siz tedavi süreciniz ne kadar kaçıncı deneme bu süreci bilirim beklemek çok zordur allahım yardım etsin en kısa zamanda bebeğini alırsın kucağına canım inşallah

Ilkinde çok umutlu ve dikkatliydim bu kez de umutluyum ama transfer günü elime verdikleri kağıtta 3.gün embriyosu grade 2 yazıyordu sitedeki arkadaşlara sordum ama bi kişi cevap verdi kalitesiz tutmaz diya düşünmeye başladım şimdi umarım tutar dua edin lütfen

Inşallah tutar. Canım dua ederim tabi ama onu embriyonun kalitesi iyi bence benimkide öyleydi ama benim pco ve çikolata kistinin olduğu için tutmadı

Duymadım hiç o doktoru ama ne güzel doğal yoldan hamile kalabilmişsin tekrar olur umarım nurettin bey çok açıklayıcı ama bu iş onada bakmıyor ki tüp bebeğim her aşaması önemli ve bence en önemlisi laboratuvar iki Hastanesi'den gördüğüm için söylüyorum Acıbadem'in olanakları daha iyi gibi geldi bana ama hepsi bi vesile bunu da biliyorum

Evet ne zaman belli olacak sonuçlarınız peki nerde kayserideki oturuyorsunuz peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…