Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Bende turgut beyle tedavideyim transferimin 2 günü çok ümitli değilim neden bilmiyorum bana da dua edin lütfen haftaya cuma sanırım test günüm
 
günaydın arkadaşlar, sayfanızı günlük takip ediyorum ama daha önce pek yazmamıstım. inanınki yazdığınız herşyde kendimi görüyorum. çünkü geçen yıl aynı yollardan bende gectim. kendimden bahsedeyim biraz, 7 yıllık evliydim ve bebişimiz yoktu. ılk gunler olur nasılsa diye cok üstüne düşmedik. sonra rahım fılmımde tüplerin biri tıkalı cıktı. bı operasyonla bunu actırdık. doktorum olacagını soyledı, 6 ay kadar sure verdı. 6 ayda gectı ve artık bekleyecek gücüm kalmamıstı ve tüp bebeğe karar verdik. görüşmeye gittiğim gün tedaviye baslamıstım ve 26. gün hamile oldugumu ögrendim. inşallah hepinize bu sekilde nasip olur. cok korktum ya olmazsa dedim ama hepde bir umudum vardı. doktorum nurettin beydi. hala dua ediyorum. oğlusum su anda 9 aylık teyzeleri. kontrollerinizi yapacak doktor arasında özel erciyes hastanesinde rakip turan var mutlaka bi düşünün. kesinlikle mükemmel bi doktor. en azından bi gidin görün. sezeryanla dogum yapmama ragmen bir gün dahi yatmadım. hic bir sikayetim olmadı sükürler olsun. ama doktorum mükemmeldi. soracagınız soru varsa her türlüsünü elimden geldiğince cevaplarım. dualarım hep sizinle. rabbim herkesin kucağını doldursun. sonra görün ne yaramazlıklar yaptığını :).
 

Canımm ne güzel yazmışın tşk ederiz. Allah oğluşuna sağlıklı uzun ömürler versin.. Rakip Turan a bi kez gitmiştim bendeki enfometriozis den dolayı hemen ameliyat dedi. Ama Turgut bey ameliyatın yanlış olduğunu rezervlerime zarar vereceğini onun yerine tüp bebeği önerdi.. İşte het Dr farklı. K


🌸🌸🌸
 

amin canımmm, rabbim seninkinide kucağına almayı nasip etsin. benimki sadece öneriydi canım arkadaşların aklında bulunsun diye. nasıl gidiyor hamilelik, ne heycanlısındır simdi. valla günler cok zor gecıyordu hamilelikte. bulantımda sıkıntılarımda olmamıstı öyle fazla. ama hep bi korku acaba bişey mi olacak die. önce keseyi görcekmiyim, sonra kalbi atacakmı, sonra cinsiyet, sonra hareketleri basladı. bi saat oynamasın kafayı yerdim. karnımda etmediğim eziyet kalmadı oğluma :)) oda baktı cok ıstıyoruz 20 gün erken doğdu. veee hasret sona erdi. simdide uyusun diye gözüne bakıyorum :))
 

Saol canım amin..evet aynen öyle bi türlü bitmiyor . Ya ben de hiçbişey yok şimdi ne bulantı be başka bişe. Transferin 9.günü 148 çıktı değerim. Doktor çoğul olabilir dedi şimdi sabırsızlıkla kalp atışını bekliyorum 10 gün kaldı.. Stres hiç bitmiyor. Belirtim de olmadığı için şu an hiç inanamıyorum. Ve allahım esirgesin hepsini de çok korkuyorum aynen..


🌸🌸🌸
 
 

benim değerimde 10, gün 186 cıkmıstı. banada cogul olabılır demıstı ama tek oldu. bulandı 8. hafta ile 12. hafta arası bıraz oldu. hıc yatmadım sürekli ayaktaydım. örgüden anlıyorsan bebişine örgüler yap vakit en güzel öyle gecıyor.
 
 
Şayet kalbini duyarsam inşallah Özge hanımla devam etmek istiyorum ama karar vermedim henüz.


🌸🌸🌸

Bende özge hanim i düşünüyordum ama uc bin cok yaaa valla kiyamiyorum cocugun herseyi alinir diye düşünüyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…