Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

İnşallah canım ya aslında buradaki arkadaşlara soruyorsun ve cevap vermiyorlar hamile kalan arkadaşlar felan bizim halimizden ancak bu durumu yaşayan anlar

Inşallah hayırlı sonuçlarını yazarsın demi buraya haber verirmisin sakıncası olmassa allahım bebeğini sana nasip eder inşallah canım

Inşallah hayırlı sonuçlarını yazarsın demi buraya haber verirmisin sakıncası olmassa allahım bebeğini sana nasip eder inşallah canım

kızlar sakın ümitsizliğe kapılmayın benim bu 6. denemem o kadar sabrettim ki asla yılmadım ve en sonunda şimdi hamileyim allahım kimsenin kucağını boş koymasın inşlh aminnnn

kızlar sakın ümitsizliğe kapılmayın benim bu 6. denemem o kadar sabrettim ki asla yılmadım ve en sonunda şimdi hamileyim allahım kimsenin kucağını boş koymasın inşlh aminnnn

Inşallah canım saol ben de 2 sefer yaptırdım çikolata kisti amelliyatı oldum 6 ay bekliyecez

Canım özel olmassa senin neyin vardı acaba sence turgut bey nasıl bir doktor

cnm ben 12yıllık evliyim benim sadece yumurtlama sorunum vardı bundan önce bütün tedavilerimi ankara anatolia hast hakan yaralı yaptı sonucum hep negatifti hiç memlun kalmadım işini bilmiyor bencee ama turgut aydın ve burak yücel hocamdan allah razı olsun işlerinin ehli olan drlar ilk defa gittim çok memlun kaldım ve hemen hamile kaldım sana tavsiyem turgut beyy bence çok cana yakın bir dr herkese tavsiye ederimm

Bende de polikistik over var canım çikolata kistimamelliyatı oldum çok zor bi süreç 6 deneme ye çok iyi dayanmıssın allahım emeğini boş çıkarmasın buradaki arkadaşlar yazmıyo benim gibi olan varmı diye ama cevap vermiyorlar

Kızlar 15.günüm kan baktırdım değerim 1000 sizce tek mi ikiz mi? Yorumlarınıza ihtiyacım var..

🌸🌸🌸

Canim bende de pko var ilk denememde hamile kaldım şükürler olsun Turgut beyde çok iyi bir doktor ve başarı oranı da yüksek rabbim en kısa zamanda sizlere de nasip etsin insallah

Bende de var pco hastasıyım bide çikolata kmıştım vardı aldırdık 1ay oldu amelliyat olalı dua edin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…