- 15 Nisan 2014
- 837
- 517
- 83
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #1.701
İnşallah canım ya aslında buradaki arkadaşlara soruyorsun ve cevap vermiyorlar hamile kalan arkadaşlar felan bizim halimizden ancak bu durumu yaşayan anlar
Inşallah hayırlı sonuçlarını yazarsın demi buraya haber verirmisin sakıncası olmassa allahım bebeğini sana nasip eder inşallah canım
kızlar sakın ümitsizliğe kapılmayın benim bu 6. denemem o kadar sabrettim ki asla yılmadım ve en sonunda şimdi hamileyim allahım kimsenin kucağını boş koymasın inşlh aminnnn
Inşallah canım saol ben de 2 sefer yaptırdım çikolata kisti amelliyatı oldum 6 ay bekliyecez
sabret cnm geç olsunda güç olmasın 6 ay sonraki sonucun güzel olsun inşlh allahım herkesin yar ve yardımcısı olsun inşlh
Canım özel olmassa senin neyin vardı acaba sence turgut bey nasıl bir doktor
cnm ben 12yıllık evliyim benim sadece yumurtlama sorunum vardı bundan önce bütün tedavilerimi ankara anatolia hast hakan yaralı yaptı sonucum hep negatifti hiç memlun kalmadım işini bilmiyor bencee ama turgut aydın ve burak yücel hocamdan allah razı olsun işlerinin ehli olan drlar ilk defa gittim çok memlun kaldım ve hemen hamile kaldım sana tavsiyem turgut beyy bence çok cana yakın bir dr herkese tavsiye ederimm
Merhaba yazdıklarınızı okudum bende turgut beyin hastasıyım bişeyler sorabilirmiyim
Canım özel olmassa senin neyin vardı acaba sence turgut bey nasıl bir doktor
Canım yeni gördüm. Yardımcı olabileceğim bişeyse tabiki..
🌸🌸🌸
Kızlar 15.günüm kan baktırdım değerim 1000 sizce tek mi ikiz mi? Yorumlarınıza ihtiyacım var..
🌸🌸🌸
Canim bende de pko var ilk denememde hamile kaldım şükürler olsun Turgut beyde çok iyi bir doktor ve başarı oranı da yüksek rabbim en kısa zamanda sizlere de nasip etsin insallah
Canim maşallah değerine ama değerler yanıltıcı olabiliyor keseyi görmeden anlayamazsin
Belki soracağım özel olabilir ama sizin süreciniz nedir kaçıncı deneme probleminiz nedir acaba
Canım ben yeni öğrendim pozitifi. Ilk denemem ve enfometriozis vardı.
🌸🌸🌸
kardelen cigim evet canim bende de pco vede tuylen me de yapiyor bana
Inşallah hayırlı sonuçlarını yazarsın demi buraya haber verirmisin sakıncası olmassa allahım bebeğini sana nasip eder inşallah canım
Kızlar merhaba. Ben iğnelerimi aldım bugün başlıyoruz.
Tabiki yazarım teşekkür ederim güzel dileklerin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?