- 24 Şubat 2013
- 385
- 82
- 53
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #1.861
Tebrikler cnm. Şükür ler olsun bak bir beklerken 2 tane masallah allah tamamına erdirsin sag salimcnm ikiz dedi doktor ikitane kese gördü 15 gün sonrada inşlh kalp atışalrını duyarım nasıl gecicekse 15 gün hemen geliverse :)
miracigimtesekkur ederim canim ya bende ersad beye basladim bende ayni iste gunde iki defa kullaniyorum bana da kestirir mi aca ba ersad bey ucuncu ay da herhangi bir test falan yaptimi kesmeden once birde icinde kac tane canim ya
Ben gunde iki tane basladigimdan yetmiyordu zaten bende sikinti yasadim bu yuzden ilk zamanlar sonra rica ettim 2 paket yazdirdim acibademde burak bey kesti canim zaten turgut beyde 11 yada 12 haftada keseriz jelini demisti.
Kızlar crinone jeli sağlık ocağı doktoruna yazdırabilirsiniz. SGK karşılıyor. Ben iki kutu yazdırdım 25 tl verdim.
🌸🌸🌸
Kızlar crinone jeli sağlık ocağı doktoruna yazdırabilirsiniz. SGK karşılıyor. Ben iki kutu yazdırdım 25 tl verdim.
🌸🌸🌸
Kizlar gonalf f yi aksammi yapsam sabahmi farketmez dediler ama bilmiyorum.karar veremedim.bide cetrotideyi hic kullanma kontrele gelecegin gun getir dendi sizede mi oyle dendi?
Ben artik kullanmiyorum canim.
Yanlis hatirlamiyorsam saat vermislerdi bana gonal f icin,cetrotideyi bende yanimda goturdum canim
Hamisler hic yardimci olmuyosunuz:))) (biriki kisi disinda tabi)sizde bu yollardan gectiniz bizi daha ii anlamanz lazim.eminim okuyosunuz yazdiklarimizi ama cvb alamiyoruzz
kardelencigim bana saat falan vermediler aksam yaptim ben
Miracigim canim eczaneyle konusuyum birde yarin iceriden borc verin ucuncu ayda keser se o zaman yazdiririm diyecegim cunku mayisin 11 ine kadar elinde var gozukuyor dedi oda iki kutu yapiyyor mus canim kabul etmezlerse en azin dan bir kutu alirim ucretle yarin haberleselim canim zana zahmet olmazsa ulasirim olmazsa kayseri de mi oturuyor sun tatl
Miracim.saat.kac gibi yaptin.gonalfi sabah yapsam.daha iyi olur herlde demi?
Arkadaslar karnim cok ağrıyor dayanamıyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Miracim.saat.kac gibi yaptin.gonalfi sabah yapsam.daha iyi olur herlde demi?
Arkadaslar karnim cok ağrıyor dayanamıyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hamisler hic yardimci olmuyosunuz:))) (biriki kisi disinda tabi)sizde bu yollardan gectiniz bizi daha ii anlamanz lazim.eminim okuyosunuz yazdiklarimizi ama cvb alamiyoruzz
Hamile değilim ama yardımcı olayım bende nerden okuduğumu hatırlamıyorum ama ilaçların akşam üzeri daha etkili olduğunu okumuştum zaten senin muayene olduğun gün kan istiyorlar sonuç öğleden sonra çıkıyor nen gonal- f i hergün 4 tr yaptım cetrotide sabah 11 de yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?