Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Dün bende turgut beyle görüştüm. Bir aksilik olmazsa adetin 2. Gunu basliyoruz. Hayirlisi bakalim. Yumurtlama donemindeyim karnim coj ağrıyor gecen ay polip aldirdim ve korkuyorum bu ay da bir aksilik cikar mı diye. Allahim sen yardim et. Kizlar birbirimiz icin dua edelim.allah hepimize yardım etsin insallah

miracigimtesekkur ederim canim ya bende ersad beye basladim bende ayni iste gunde iki defa kullaniyorum bana da kestirir mi aca ba ersad bey ucuncu ay da herhangi bir test falan yaptimi kesmeden once birde icinde kac tane canim ya

Test yapilmadi canim ultrasonda baktiginda rahim kalinligi ve bebegin esi iyi gorunuyor jeli birakabilirsin dedi.10 tane var canim umarim isini gorur.

Miracigim canim eczaneyle konusuyum birde yarin iceriden borc verin ucuncu ayda keser se o zaman yazdiririm diyecegim cunku mayisin 11 ine kadar elinde var gozukuyor dedi oda iki kutu yapiyyor mus canim kabul etmezlerse en azin dan bir kutu alirim ucretle yarin haberleselim canim zana zahmet olmazsa ulasirim olmazsa kayseri de mi oturuyor sun tatl

Ben gunde iki tane basladigimdan yetmiyordu zaten bende sikinti yasadim bu yuzden ilk zamanlar sonra rica ettim 2 paket yazdirdim acibademde burak bey kesti canim zaten turgut beyde 11 yada 12 haftada keseriz jelini demisti.

Kızlar crinone jeli sağlık ocağı doktoruna yazdırabilirsiniz. SGK karşılıyor. Ben iki kutu yazdırdım 25 tl verdim.

🌸🌸🌸

Kizlar gonalf f yi aksammi yapsam sabahmi farketmez dediler ama bilmiyorum.karar veremedim.bide cetrotideyi hic kullanma kontrele gelecegin gun getir dendi sizede mi oyle dendi?

Kızlar crinone jeli sağlık ocağı doktoruna yazdırabilirsiniz. SGK karşılıyor. Ben iki kutu yazdırdım 25 tl verdim.

🌸🌸🌸

esilacigim evet yaziyor tatlim biliyorum ama ben gunde iki kullaniyorum sistemde bir kaydedilmis basta o yuzden acigim cikti elimde ilac bitti var gozukuyor yoksa zaten saglik ocagina yazdirip aliyor dum simdiye kadar

🌸🌸🌸

Ben artik kullanmiyorum canim.

Kizlar gonalf f yi aksammi yapsam sabahmi farketmez dediler ama bilmiyorum.karar veremedim.bide cetrotideyi hic kullanma kontrele gelecegin gun getir dendi sizede mi oyle dendi?

Yanlis hatirlamiyorsam saat vermislerdi bana gonal f icin,cetrotideyi bende yanimda goturdum canim

Hamisler hic yardimci olmuyosunuz:))) (biriki kisi disinda tabi)sizde bu yollardan gectiniz bizi daha ii anlamanz lazim.eminim okuyosunuz yazdiklarimizi ama cvb alamiyoruzz

kardelencigim bana saat falan vermediler aksam yaptim ben

Saat vermediler istediğiniz zaman her gün aynı saatte dediler ben de öyle yaptım. Ama son seferde internette gonal-f i hergün saat 15-19 arası yapın diye bî yazı okumuştum ben de akşam yedide yaptım. Hatta Nilay Hanım'a da sordum böyle bi şey var mı diye bir iki kişi daha okumuş sordular ama dedi net bişey söylemedi. Eğer günlük yaşamına uyuyorsa hergün bu saatler arası yap istersen hatta netten bi araştır emin ol.

Evet canim kayseride oturuyorum,elimde var bosu bosuna duruyor.gunu gecip bosa gidecegine senin isine yarasin isterim.

Miracim.saat.kac gibi yaptin.gonalfi sabah yapsam.daha iyi olur herlde demi?

Ogleden sonra 3 gibi ve surekli ayni satte yapiyordum ben canim

Hamisler hic yardimci olmuyosunuz:))) (biriki kisi disinda tabi)sizde bu yollardan gectiniz bizi daha ii anlamanz lazim.eminim okuyosunuz yazdiklarimizi ama cvb alamiyoruzz

Hamile değilim ama yardımcı olayım bende nerden okuduğumu hatırlamıyorum ama ilaçların akşam üzeri daha etkili olduğunu okumuştum zaten senin muayene olduğun gün kan istiyorlar sonuç öğleden sonra çıkıyor nen gonal- f i hergün 4 tr yaptım cetrotide sabah 11 de yaptım

Pardon esas söylemek istediğim hergün aynı saatte yapmak önemli olan zaten ilk dozları oradaki hemşireler yaptığı için sen sonrasında saatlerine dikkat ediyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…