- Konu Sahibi damlailayda
-
- #1.901
Esilacım şimdi öğrendim b-hcg 166 turgut beyi aradım açmadı çok korkuyorum sürekli tuvalete gidip bakıyorum hafif ağrımda var gibi dua edin nolur
Esilacım şimdi öğrendim b-hcg 166 turgut beyi aradım açmadı çok korkuyorum sürekli tuvalete gidip bakıyorum hafif ağrımda var gibi dua edin nolur
Degerin gayet guzel canim,cok tedirginsen acile git turgut beyin hastasi oldugunu degerini ve durumunu anlat en azindan ultrasonla bakarlar kanama alani varsa igne verirler.RABBIM yar ve yardimcin olsun
Kızlar transferin 9. Günü açık pembe kanamam oldu çok az hastaneye gittim kan verdim çok korkuyorum adet kanaması mı başlıyor ki acaba sizde de böyle oldumu
Muhtemelen yerleşme kanamasının tatlım için rahat olsun testin pozitif değerin yüksek çıkmış gözün aydın
canim ya gozun aydin rabbim korur insallah ama kanaman acik renkli yse yerlesme kanamasida olabilir cani m ba zilarinda olabiliyor mus oyle dikkat et bakalim zaten oyle birsey olsa kanama kesilir canim dikkat et ara bir turgut beyi acarsa tabi bir defasin da bende aramistum acmadi
miracigim sende de kansizlik varmic eger varsa kac haftalik basladin canim hapa bugun bana saglik ocagi demir hapi verdi aca ba ersad beye soylemeden baslasam mi yoksa bekkesem mi canm ya kararsiz kaldi kan degerini de 10.90 dedi galiba ne yapsan acaba canim ya
Bana demir hapini ersad bey yazdi canim feramat 6 haftadir kullaniyorum
kacinci haftada basladin Yani canim benimki de gyno ferro sanol diye bir hap haftaya kontrolum var olmazsa sorar o zaman baslarim canim gunde kac defa aliyor sun
.E posta girmeden de biraz bekleyince açılıyor canım. Adobe reader yüklü olması lazım bilgisayarında. Ondan açılmıyor olabilir. Bir de e-postayı yazınca e-mail gönder diye bir kutucuk var altta. Onu işaretleyince mailine geliyor.
Neyse canım. Nasılmış sonuçlar??? Ne dedi doktor. Tekrar kontrole ne zaman gideceksin??
Kızlaaarrr ikizlerim geliyoooo.... 😍😍😍😍😍😍😍
🌸🌸🌸
Kızlaaarrr ikizlerim geliyoooo.... 😍😍😍😍😍😍😍
🌸🌸🌸
masallah canim gozun aydin kalp atislari da duyuldumu
Oyyy masallah allah bir isterken iki gondermis.ne guzel bir duygudur demi.tekrar gozun aydin cnm.bugünmu ogrendin?suan kac haftaliksin?
Hayirli olsun arkadasm gozun aydin.insallah kanama baslamamistr.suan ne durumdasn merak ettim.hersey yolunda gider insallah allah yardimcin olsun.dualarimdasin..bisey merak ettim.sizde sayi ve morfoloji sorundu sanirim.peki polikistikover varmiydi sende?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?