Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Esilacım şimdi öğrendim b-hcg 166 turgut beyi aradım açmadı çok korkuyorum sürekli tuvalete gidip bakıyorum hafif ağrımda var gibi dua edin nolur

Degerin gayet guzel canim,cok tedirginsen acile git turgut beyin hastasi oldugunu degerini ve durumunu anlat en azindan ultrasonla bakarlar kanama alani varsa igne verirler.RABBIM yar ve yardimcin olsun

miracigim sende de kansizlik varmic eger varsa kac haftalik basladin canim hapa bugun bana saglik ocagi demir hapi verdi aca ba ersad beye soylemeden baslasam mi yoksa bekkesem mi canm ya kararsiz kaldi kan degerini de 10.90 dedi galiba ne yapsan acaba canim ya

Degerin gayet guzel canim,cok tedirginsen acile git turgut beyin hastasi oldugunu degerini ve durumunu anlat en azindan ultrasonla bakarlar kanama alani varsa igne verirler.RABBIM yar ve yardimcin olsun

Çok teşekkür ederim miracım AMİN değeri gördüm sevinemedim bile korkudan bugün hastanedeydim zaten turgut beyi gördüm iğne yaptırdı sonucu söylemekm için aradım açmadı

Kızlar transferin 9. Günü açık pembe kanamam oldu çok az hastaneye gittim kan verdim çok korkuyorum adet kanaması mı başlıyor ki acaba sizde de böyle oldumu

canim ya gozun aydin rabbim korur insallah ama kanaman acik renkli yse yerlesme kanamasida olabilir cani m ba zilarinda olabiliyor mus oyle dikkat et bakalim zaten oyle birsey olsa kanama kesilir canim dikkat et ara bir turgut beyi acarsa tabi bir defasin da bende aramistum acmadi

Teşekkür ederim aradım açmadı geri arar belki açık pembeydi 9 . Günüm bugün yatıyorum şimdilik şimdiye kadar yerleşmiştik diye düşünmüştüm

Bana demir hapini ersad bey yazdi canim feramat 6 haftadir kullaniyorum

Kizlar bisey sorsam.ben bugun ikinci gonalf ignemi yaptim.mens donemim acayip agrili geciyo yataktan kalkamiyorum.ben reglimi hic agri olmadan gecirirdim ama bu sefer cok kotu belim karnim agriyor.igneden olabilirmi?

.

Cnm sonuclar iyi bir sıkinti yok dedi doktor bakalim.haftaya tekrar cagirdi.drla gorusnemiz cok kisa surdu.herseyi hemsire anlatiyo zaten.

Esilacım şimdi öğrendim b-hcg 166 turgut beyi aradım açmadı çok korkuyorum sürekli tuvalete gidip bakıyorum hafif ağrımda var gibi dua edin nolur

Hayirli olsun arkadasm gozun aydin.insallah kanama baslamamistr.suan ne durumdasn merak ettim.hersey yolunda gider insallah allah yardimcin olsun.dualarimdasin..bisey merak ettim.sizde sayi ve morfoloji sorundu sanirim.peki polikistikover varmiydi sende?

Teşekkür ederim canım şu an kanamam yok iyiyim çok şükür yarın tekrar kan vericem pcos yok bende sadece sayı ve morfoloji sorunumuz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…