Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Sanırım cok Üşümusum. Ağrı birden çok fazla giriyor biraz sonra rahatlıyorum. Bu şekilde devam ediyor. Turgut bey ağrı olur normal dedi dün sordum ama bu gun havaya aldanip dikkat etmedim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

mirAcigim tesekur ederim canim yarin eczaneyle bir daha goruseyinde ona gore irtibatA gecerim canim sagol ikili test sen ersad beyde yaptir din demi fiyati ne kadar canin birde kac gunde belli oluyor aman iste canim hep bir dahaki kontrolun setresiy le geciyor iste sende de oyle oluyor mu canim acaba benmi cok abartiyorum

3lu testi ersad beyde yaptirdim 60 tl verdim bir hafta sonra cikti canim sonuclarimiz.hareketlerini hissedene kadar bende de hep bi heyecan oluyordu,hareketler baslayinca ne kadar buyumus onu merak eder oldum.

3lu testi ersad beyde yaptirdim 60 tl verdim bir hafta sonra cikti canim sonuclarimiz.hareketlerini hissedene kadar bende de hep bi heyecan oluyordu,hareketler baslayinca ne kadar buyumus onu merak eder oldum.

ikili test uclu test ayri ayrimi oluyor canim kacinci haftalarda yapiliyor birde birde hareketini kacinci haftada hissede biliyor sun canim ben bazen inanamiyorum canim ya hamile olduguma

Kizlar bisey soracam.tedavi surecinde salati tefriciye okumak istiyorum.ama regl oldugum icin okuyamiyorum.baska ne okuyabilirim sizler neler okumustunuz?

Kizlar bisey soracam.tedavi surecinde salati tefriciye okumak istiyorum.ama regl oldugum icin okuyamiyorum.baska ne okuyabilirim sizler neler okumustunuz?

Canım günaydın. Öncelikle tedavin hayırlı olsun inşallah. Umarım arka arkaya güzel haber veririz. Salatı tefriciye adetli iken okunuyor diye biliyorum canım. Ama yine de sen araştır %100 emin değilim :)
Ben 707 Ya Varis okuyordum günlük.
Sonra durunehir'in tavsiyesiyle 66 Ya Allah, 731 Ya Halık ,214 Ya Bari, 336 Ya Musavvir, 57 Ya Mübdi, 68 Ya Muhyi okumaya başladım. Bu isimlerin hepsinin anlamı Allah'ın yaratma sıfatıyla ilgili. Yaratan canlandıran şekil veren anlamları var.

İğnelere gelince bana gonal-f vermedi. Puregon verdi. Her akşam 9 da vuruldum. Sonraki kontrolde cetrodite iğneye başlamamı söylediler. İki gün de saat akşam 10 da onu vuruldum. Dün de akşam sadece ovitrelleyi vuruldum ve yarın opu var.

Bir şey sormak istiyorum fikri olan varsa cevaplarsa çok sevinirim. Aşağıya test sonucumu ve testte yazan referans değerleri kopyaladım. E2 sonucum çok yüksek görünüyor. Yarın opu işlemim var bu arada. Anormal bir durum mu var acaba? Yoksa iğnelerden kaynaklı normal bir durum mu? Daha önce yaptırdıklarımda 35-40 arası değerler çıkmıştı.

Test Sonucu:
Estradiol (E2)'' 2886 pg/ml

Referans Değer:
Foliküler Faz 12.5 - 166 pg/ml
Ovulatuar Faz 85.8 - 498 pg/ml
Luteal Faz 43.8 - 211 pg/ml
Postmenopoz < 5 - 54.7 pg/ml
1.trimester 215 - > 4300 pg/ml
1-30 gün (kız) 26 - 83 pg/ml
1-6 ay (kız) < 25 pg/ml
6 ay-10 yıl (kız) < 22 pg/ml
10-12 yıl (kız) < 35 pg/ml

ikili test uclu test ayri ayrimi oluyor canim kacinci haftalarda yapiliyor birde birde hareketini kacinci haftada hissede biliyor sun canim ben bazen inanamiyorum canim ya hamile olduguma

Evet canim ikisi birbirinden farkli 11.-14. haftalar arasi 2li testle ense olcumu yapiliyor anneden kan aliniyor ben 13. Haftada yaptirdim.3lu testte bas cevresinin ve bacak kemiginin olcumu yapiliyor anneden kan ve idrar alinip degerlendiriliyor onuda 16. Haftada yaptirdim.15. Haftada segirme olarak basladi bende canim.

Birtek salati tefriciye degil tum salavatlari adetli iken okuyabilirsin canim.

Cnm tahlik sonuclarina nerden bakiyosun bende bskmak istiyorum ama acamiyorum?

Cnm ordan denedik eposta istiyo onunda girdik gelmedi.sonra hastaney aradim gonderdiler.

E posta girmeden de biraz bekleyince açılıyor canım. Adobe reader yüklü olması lazım bilgisayarında. Ondan açılmıyor olabilir. Bir de e-postayı yazınca e-mail gönder diye bir kutucuk var altta. Onu işaretleyince mailine geliyor.
Neyse canım. Nasılmış sonuçlar??? Ne dedi doktor. Tekrar kontrole ne zaman gideceksin??

Bakara suresinde sana kadınların hayiz dönemlerinde n soruyorlar deki o eziyet verici bir donemdir . Bu dönemde onlara cinsel manada yaklasmayin . Diyor ayette arkadaşlar. Iciniz rahat bir şekilde dua okuyabilirsiniz . Ezberden ayette okuyabilirsiniz. Diyanetin Fetvası bu şekildedir. Artik birakalim bu din cok kati anlayislarini. İslam kolaylik dinidr. Zorlastrmayiniz kolaylastiriniz nefret ettrmeynz mujdeleyiniz diyen bir peygamber e tabiyiz unutmayin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar transferin 9. Günü açık pembe kanamam oldu çok az hastaneye gittim kan verdim çok korkuyorum adet kanaması mı başlıyor ki acaba sizde de böyle oldumu

Kızlar transferin 9. Günü açık pembe kanamam oldu çok az hastaneye gittim kan verdim çok korkuyorum adet kanaması mı başlıyor ki acaba sizde de böyle oldumu

Canım ne zaman alıyosun sonucu? Herkeste farklı oluyo kimseninki diğerine benzemiyor walla hamilelikte.. Onun için sabırla sonucu beklemekten başka çare yok. Inşallah güzel haberi verirsin. Yaz mutlaka..

&#127800;&#127800;&#127800;

Esilacım şimdi öğrendim b-hcg 166 turgut beyi aradım açmadı çok korkuyorum sürekli tuvalete gidip bakıyorum hafif ağrımda var gibi dua edin nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…