- Konu Sahibi damlailayda
-
- #1.881
Merhaba kızlar . Doktordan geldim şimdi. Cuma günü opum var. Çok heyecanliyim. Dualarinizda beni de unutmayın.
mirAcigim tesekur ederim canim yarin eczaneyle bir daha goruseyinde ona gore irtibatA gecerim canim sagol ikili test sen ersad beyde yaptir din demi fiyati ne kadar canin birde kac gunde belli oluyor aman iste canim hep bir dahaki kontrolun setresiy le geciyor iste sende de oyle oluyor mu canim acaba benmi cok abartiyorum
3lu testi ersad beyde yaptirdim 60 tl verdim bir hafta sonra cikti canim sonuclarimiz.hareketlerini hissedene kadar bende de hep bi heyecan oluyordu,hareketler baslayinca ne kadar buyumus onu merak eder oldum.
kardelen cigim inci cigim dualarimiz sizinle rabbim sizede mutluluk gozyaslari dokturur insallah ben ilk duydugum da aglamistimda mutluluk tan
Kizlar bisey soracam.tedavi surecinde salati tefriciye okumak istiyorum.ama regl oldugum icin okuyamiyorum.baska ne okuyabilirim sizler neler okumustunuz?
ikili test uclu test ayri ayrimi oluyor canim kacinci haftalarda yapiliyor birde birde hareketini kacinci haftada hissede biliyor sun canim ben bazen inanamiyorum canim ya hamile olduguma
Kizlar bisey soracam.tedavi surecinde salati tefriciye okumak istiyorum.ama regl oldugum icin okuyamiyorum.baska ne okuyabilirim sizler neler okumustunuz?
Bir şey sormak istiyorum fikri olan varsa cevaplarsa çok sevinirim. Aşağıya test sonucumu ve testte yazan referans değerleri kopyaladım. E2 sonucum çok yüksek görünüyor. Yarın opu işlemim var bu arada. Anormal bir durum mu var acaba? Yoksa iğnelerden kaynaklı normal bir durum mu? Daha önce yaptırdıklarımda 35-40 arası değerler çıkmıştı.
Test Sonucu:
Estradiol (E2)'' 2886 pg/ml
Referans Değer:
Foliküler Faz 12.5 - 166 pg/ml
Ovulatuar Faz 85.8 - 498 pg/ml
Luteal Faz 43.8 - 211 pg/ml
Postmenopoz < 5 - 54.7 pg/ml
1.trimester 215 - > 4300 pg/ml
1-30 gün (kız) 26 - 83 pg/ml
1-6 ay (kız) < 25 pg/ml
6 ay-10 yıl (kız) < 22 pg/ml
10-12 yıl (kız) < 35 pg/ml
Cnm tahlik sonuclarina nerden bakiyosun bende bskmak istiyorum ama acamiyorum?
Canım kan alınınca bir kart veriyorlar ya. Orda yazıyor. Acıbademlabmed.com a girip kartın üzerinde yazan kart no hasta no yazıyorsun tamam diyorsun.
Cnm ordan denedik eposta istiyo onunda girdik gelmedi.sonra hastaney aradim gonderdiler.
Kızlar transferin 9. Günü açık pembe kanamam oldu çok az hastaneye gittim kan verdim çok korkuyorum adet kanaması mı başlıyor ki acaba sizde de böyle oldumu
Canım ne zaman alıyosun sonucu? Herkeste farklı oluyo kimseninki diğerine benzemiyor walla hamilelikte.. Onun için sabırla sonucu beklemekten başka çare yok. Inşallah güzel haberi verirsin. Yaz mutlaka..
🌸🌸🌸
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?