kayseri acıbadem hastanesinde doğum yapan var mıııı?

Ekli dosyada Destek 38 poliçesinin Özel ve Genel şartları ve Teminat tablosu bilgileri mevcuttur.

Ayrıca; Acıbadem Destek 38 Sigortası Sosyal Güvenlik Kurumunun ( sgk veya bağkur) karşıladığı herşeyi karşılıyor.Katkı payı haricinde başka bir ücret ödemiyorsunuz.Acıbadem Hastanesi içinde istediğiniz doktora ( Dr. veya Profesör ) eğer SGK ile anlaşmalı doktorlar ise ek bir ücret ödemiyorsunuz.Profesör veya Dr. SGK ile anlaşmalı değilse ek ücret ödüyorsunuz.Bunu muayene olacağınız bölüme telefon açarak Dr.veye Profesörün SGK ile anlaşmalı olup olmadığını sorarak öğrenebilirsiniz.
Sigorta poliçesi onaylandıktan sonra ayakta tedavi hizmetlerinde hemen yaralanabiliyorsunuz.
Yatarak tedavi hizmetinden 1 ay sonra yararlanabiliyorsunuz.
Diş ve Estetik harici herşeyi karşılıyor.Sadece Kayseri Acıbadem Hastanesi'nden yararlanabiliyorsunuz.

-Poliçeler 1 yıllıktır.Ücreti : 365,00 TL
-Kredi kartı ödemelerinde tek çekim oluyor.
-Hamile bayan poileçe yaptırmak isterse doğuma 1 ay kala yaptırması gerekiyor.
Anne taburcu olduktan sonra 1 kereye mahsus olmak üzere bebek muayenesi için eve gidiliyor.( Hemşirelik Hizmeti )
Doğumdan sonra anne duşa girdiriliyor ve duştan sonra saçına fön çekiliyor. ( 1 kereliğine )
Özel Yemek; hastane içerisinde anne ve babaya anne taburcu olmadan 1-2 saat önce yemek veriliyor.
Doğumla birlikte 1-2 gece kalabiliyor.2 geceden sonra ücrete tabi ( oda ücreti alınıyor )
Lohusa Şerbeti doğumdan sonra anne taburcu olmadan veriliyor.
Odalar tek kişiliktir. ( Yani anne ve refakatçisi kalabiliyor.)Refakatçi için ücret alınmıyor.
İsternirse kişi ücreti kendisi karşılamak üzere odayı süsletebilir.Bu Destek 38 poliçesi dahilinde değildir.

FORMLA İLGİLİ YAPILACAKLAR; ( Dilerseniz formu ofise geldiğinizde de doldurabilirsiniz.Ben eksik bilgi varsa öğrenin diye gönderiyorum)

Başvuru Formunda Sigorta Ettiren kısmına eğer ödemeyi kredi kartıyla yapacaksanız kredi kartı sahibi ve sigorta ettiren kişi aynı olmalıdır.Eğer nakit ödeme yapacaksanız,sigorta ettiren kişi bilgilerine siz kendi bilgilerinizi de yazabilirsiniz.Nakit olarak bankaya yatırıldığında dekonttan 3 nüsha alınacak.Orjinali ve 1 nüshasını Başvuru ve Bilgilendirme Formuyla birlikte kargo ile aşağıdaki adresimize gönderin.Dekontun 1 nüshasını da kendinize alın.

SGK numaranızı yazmayı unutmayınız.Doğum tarihleri gün/ay/yıl şeklinde yazılmalıdır.
Sağlık Bilgileri kısmında eğer sağlık sorununuz yok ise hayır diye belirtiniz.
IBAN numaranızı yazmayı unutmayınız.
Sizin dolduracağınız kısımlar;
-Sigorta Ettiren,
-Sigortalı Adayı,
-Sağlık Bilgileri,
-Banka Hesap Bilgileri,
-Kredi Kartı Bilgileri,
Başvuru Formunda sayfanın en altında kısımda sigorta ettiren ad-soyad ve imza yerlerini doldurunuz.
Bilgilendirme Formu 1. sayfa sol en alt boşluk kısmına sigorta ettirenin ad-soyad ve imzası gereklidir.
Bilgilendirme Formu 2. sayfa sol en alt kısmında sigorta ettiren ad-soyad imza ve tarih kısmını doldurunuz.

Aşağıda Banka Hesap Bilgileri mevcuttur.
-Ücret Sigortalı kişinin T.C. numarası ile yatırılacak.
-Açıklama kısmına: "Destek 38 ödemesidir." mutlaka yazdırılacak.

bu habere bayıldım bayıldımmmm.hemen yaptırdık biz kızlar.ayrıca eşimden yararlandığım için eşim adına yapıldı.bende ondan yararlanıyorum.tüm aileyi 365 tl ye sigrotalı yapıyoruz harika bir şeymiş:)))

epidurali ve sezeryanı kapsıyormuymuş yaptırdık yazmışsız nasıl oldu ayrıntılı anlatırmısın bizde bugun eşimle gidip yaptıracaz eşin nasıl yararlandı

ameliyatlar 1 ay sonra geçerli.onun dışında muaynelerin hepsi aynı gün başlıyor.sadece 12tl sgk parası vereceğiz.doğumda da hiç bir fark ücreti yok dediler.hatta hastaneyi aradım bunun için.doğumda para ödemiyorsunuz dedi.epidurali sormadım.bu kadarı bile yeter bana valla :) 1500 nerde 365 nerde.Allah razısı olsun senden ve sana bu haberi verenden.eşim çalıştığı için sigorta ettiren eşim oldu.sigorta edilende ben oldum.
Martta doğum yapacak biri vardı umarım o da görür bu yazıları...
Acıbadem Sigorta | Merhaba

cnm biz bugun eşimle gittik araştırdık iyice daha yaptırmadım ben sezeryan düşündüğüm için dr onay vermesi gerekmiş normal dogum yapamadı sezeryan yaptık die ozman karşılıyormuş hemen gitttik mesut beye ama çıkmıştı bulamadık hastanede onunla konuşup yaptıracagız. ilk sezeryanı karşılıyor dediler ama iyice ararşıtırnca dr onaylı dediler hastanede karşılıyor dedi ben anlamadım daha ama eger dr onay veririm derse yaptıracam sende benim gibi düşünüyorsan ararştır yenden bide eşine nasıl oldu bana olmaz dediler bide nerde yaptırdın kayseri ugur plazaya gittik acı badem sigortanın ofisinede gittik kız tam bilmiyordu normal dogurursan süper bi olanakta zaten bunu hep hamileler yaptırıyor dedi

merhabalar arkadaşlar acıbadem hastanesini bizde düşünüyorduk ama çok pahalı olacağı düşüncesinden dolayı emin değildik bu yazdığınız haberlere çok sevindim. aldığınız bilgileri paylaşmaya devam ederseniz çok sevinirim iyi akşamlar ve şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum

ya bazı hastanelerden dersini alınca emin ol bu ücreti vermek zor gelmiyorda yinede olanagımız varsa araştırıyoruz. peki sen hangi hastaneye gidiyorsun gittiğin hastaneden memnunmusun

ben acıbadem de gebelik için tedavi gördüm ve su an sonuç bekliyoruz. cuma günü gebelik testi yaptırıcam eğer sonucumuz pozitif olursa ki inş öyle umut ediyorum hangi hastanede devam ederim bilmiyorum acıbademin hizmetleri güzel ama işte çok fiyatl olduğundan dolayı çekiniyoruz biraz. eğer gebelik olursa benim daha ilk gebeliğim ve kayseride de yeni sayılırız bu yüzden doktorlar ve hastaneler konusunda hiç fikrim yok ve tavsiyelere ihtiyacım var fazlasıyla:44:

ben acıbadem fiyat birimini direk aradım canım.doğum tamamen ücretsiz dedi bana.hiç bir fark ödemiyorsunuz dedi.hastaneye ayın 24 ünde gittiğimde de yine soracağım.ben zaten nasip olursa normal düşünüyorum.biz acıbadem sigortayla da telde görüştük.sgk nın karşıladığı her şeyi karşılıyor dedi.sonuçta sgk sezeryanı da karşılıyor.ha seni hep normal yazar son dakika sezeryan gerekti der olur biter:) onlar kılıfına uyduryorlardır :)

canım sezeryanıda kapsıyormuş.daha doğrusu öyle bir ayrım yok dedi.sgk sonuçta sezeryanı da karşılıyor dediler.kısacası sgk neyi karşılıyorsa her şeyi karşılıyor bu sigorta :) sadece 365tl'ye doğum süper bence :) 2.yi doğurasım geldi valla :)))

bende tam emin olayım hemen yaptıracaz dr konuşmam lazım. gerçi yaparlar :) senin için çok iyi oldu normali düşünen biri olarak enazından

Valla 2mizde allahın sevgili kullarıyız bence :) 1200tl direk cepte.bu paralarla bebiklere bir sürü şey alırız :))

benden sana tavsiye acı bademden şaşma evet biraz külvetli olabilir ama hamile kalınca psikolojide çok önemli buda drların elinde. ben hümadan memnun değilim inşllh cuma sonuç pozitif çıkar :) bizde tayinciyiz ve kayseri drları hakkında pek bilgim yok sadece mesut beyi biliyorum hümadakini insan yerine koyup adını bile yazmayacagım

Seninle aynı fikirdeyim.Ben taa Nevşehir'den Acıbadem'e geliyorum.Bence sizde eğer gebeyseniz acıbadem de devam edin.hem şu sigorta işinide gönderdiğim linkten telle öğrenebilirsiniz.diğer hastanelere 300tl vereceksiniz ama hiç memnun kalmayacaksınız.hele ki birde tedaviyle olan bir bebeği riske atmamalısınız...

tavsiyeleriniz için teşekkür ederim gerçekten. dediğiniz gibi hiç riske atmamak lazım. cuma gün için dualarınıza ihtiyacım var :) bu arada sizin adınıza çok sevindim gerçekten çok iyi oldu sigorta işi sizin için :) ya tecrübelerinizden yayarlansam biraz :) su ana kadar hiç bir belirti yaşamam normal mi yani illa herkes bi belirti yaşar mı gebelikte beklemek çok can sıkıcı

valla ben hiç bir belirti yaşamadım.hatta bana 10 gün önce gittiğim doktor senin çocğun olmaz dedi.o ara biz bunalımdaydık.acıbademde kaan beyden randevu aldık.sonuçlarımı gönderdim.adetin 3.günü gel dedi.adet görmedim evde test vardı yapayımda evde boşa durmasın dedim.anammmm oda ne çift çizgi:) meğersem hamile olduğum için kan değerlerim değişmiş :)diğer doktoruda bir sürü yere şikayet ettik :)

ne güzel maşalllah Rabbim herşeyin en hayırlısı bilir. O ol dediği zaman oluveriyor demekki :) sizi bunlımdan kurtarmış öyleyse bebişiniz :)

cumaya kadar sabretmen gerekiyor kişiden kişiye değişiyor belirtiler bende 6 ay ugraştım bebek için 7 ayda tuttu artık o ay randevu alıp dr gidecektim ama gerek kalmadı ben hamileliğimin 5. ayına kadar çok kötü geçirdim sürekli istifra ayakta duramama 5 ay yattım hiç kalkmadan. kardeşim geldi baktı bana evdeki mutfaga 5ay giremedim görmeye bile tahammül edemiyordum.allahım kimseyi bebişsiz bırakmasın ama benim yaşadıklarımıda yaşatmasın çok zordu hayatta deildim yaşamıyorum hayattan zevk almıyorum diyordum doktora ben hastayım hemde çok diyordum dr da hayır sen hasta deil hamilesin diyordu :) sizin normal olarak olmuyormu tüp bebeğe geçtiniz. unutma gebelikte psikolojide çok önemli olumlu düşün olumsuz asla düşünme kafanada takma herşey gönlünce olsun cuma gününü bizde bekliyoruz :) iyi haberlerini

Rabbim hayırlarla kucağına almayı nasip etsin inş. herkes farklı oluyor demekki ben kendimde hiç bir brlirti hissetmiyorum. ama moralimi çok yüksek tutuyorum pozitif düşünmeye çalışıyorum olmıcak düşüncesini hemen hemen hiç getirmiyorum aklıma cuma günü güzel haberler alıcam ins:) normal olmadı bizim evet ama farketmez sonuç pozitif olsun da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…