kayseri acıbadem hastanesinde doğum yapan var mıııı?

dr turgut aydın çok canayakın sevecen bi doktor ama çok fazla yoğun gerçekten çok hastası var

misa bayadır girmiyorsun kulübe merak ettim umarım önemli birşey yoktur.bende anca bugun sigorta yaptırdım artık acı badem sigortalıyım.

hayırlı olsun sigortanız hayırlarla gelsin bebiş inş. :) tam olarak ne zamandı doğum senin . bizde bugün kan tahlili yaptırdık değerimiz baya baya bi düşük çıktı 6.4 bugün onuncu gün olmasına rağmen. dr gebelik görünüyor ama iki gün sonra bi daha yapalım dedi bakalım yükselecek mi değer. ben belki rahime yerleşme geç olmuştur diye düşünüyorum cunku tranferden bu yana ilk dfa dün sağ kasığımda hafif batmalar hissettim dualarınızı bekliyorum inş

dogum 17 mayıs inşallah. degerleriden anlamıyorum ama dr gebelik var demiş sonuç pozitif çıkmıyormu anlamadım yarın tekrarmı yapılacak

hcg hormonunun değerine bakıyorlar ve tüp bebek için biraz düşük bir değer iki dün sonra tekrar bakılacak değerin artması ve üçe dörde katlaması gerekiyormuş gebelikten emin olmak için

Merhaba arkadaşlar bende 30 haftalık hamileyim doğuma 1,5 ayım kaldı doğum yapmak için hastane araştırırken forumda bu bilgileri duydum ve çok şaşırdım ben acıbademi doğum ücretleri hakkında arayınca sadece 1500 tl dediler ama sigortadan hiç bahsetmediler benim ve eşimin sigortası yok ben şimdi doğum için sigortamı başlatıcaktım doğumdan bir ay önce olsun diye yani şimdi sgk ya para ödemeden direk buraya 350,00 tl sigorta parası yatırıyor ve bir yıl boyunca sigortalımı oluyoruzzz yoksa SGK sı olan bu sigortayı yaptırıp doğum parası vermiyomu yardımcı olursanız sevinirim sigorta yaptıranlar bilgi verebilirmi ...

slm kayseridemi yaşıyorsun bu sadece kayseri için geçerli birde yanlış anlamadıysam sigorta şirketi sağlık güvencesi olanlara yapılıyormuş yani sgklı olman gerek die biliyorum

evet kayseri de yaşıyorum...neyse artık pazartesi gidip bir araştırayım hastaneyle yüzyüze bir görüşeyim tam net öğreneyim sizleride bilgilendiririm...

evet canım bende dün duydum bana söleyen eczacı arkadaşlarda karar verip yaptırmak istemişler ama 1 martta bitti demişler üzüldüm senin adına

evet canım bende dün duydum bana söleyen eczacı arkadaşlarda karar verip yaptırmak istemişler ama 1 martta bitti demişler üzüldüm senin adına

merhaba arkadaşlar bende acıbademe gidiyorum çokta memnunum ama doğum ücretini şimdi burda okudum gerçekten çok pahalı sigortadan hiç haberimiz olmadı keşke yeniden yapsalar talep fazlaysa yapmalılar bence..acıbademden başka nere var ki ya?

merhaba malesef sigorta bitmiş forumu baştan okursan numara vermiştim istersen ara sor yine kaç aylık hamilesin doktorun kim peki

merhaba kızlar.yazılanları yeni okudum.iyi ki hemen yaptırmışım diyorum.umarım yaptıramayan arkadaşlar için yeniden başlar.süper bir fırsattı çünkü

misa bayadır görüşemiyoruz forma ggirmiyorsun galiba ne yaptın renkli ultrasona girecektin banada haber verecektin bebişin nasıl mayıs annelerini takip etmiyorsun galiba ben ordayım

Canım tekdende renkli ultrasona girdim yok böyle birşey diyorum:) kızımı net bir şekilde kanlı,canlı gördüm resmen :)) 12+15muayne parası o kadarcık.normal ultrason gibi aslında.dedimki resim verebilirmiisniz hemen renkliye geçti adam.eşim videoya bile çekti.gerçi biz her muayneyi çekiyoruz :) kesinlikle tavsiye ederim.ben facete 2012 mayıs anneleri grubunun yöneticisiyim.
K.k'dan geçmiştik topluca :)) 85 kişiyiz.gelirim dersen davet göndereyim sana.

bebişini gördüğüne sevimdim facebok kullanmadığım için giremiyorum canım kadınlar kulubüyle yetiniyorum şuan. mesut beye devam dimi kontrolün nezman ben 2 hafta sonra nstye baglanacam yatıyorum bebek baskı yapmaya başlamış kanal açılmış oyüzden yatmamı söyledi bakalım ne olacak inşallh zamanında dogar

acıbademin sigortasını yaptırıp doğum yapan var mı hiç etrafınızda bildiğiniz bi problem olur mu diye çok merak ediyorum altından birşey çıkar mı diye

acıbademin sigortasını yaptırıp doğum yapan var mı hiç etrafınızda bildiğiniz bi problem olur mu diye çok merak ediyorum altından birşey çıkar mı diye

evet var kendisini tanımasamda arkadaşımdan bilgi aldım karşıkadıgını arkadaşımın arkadaşı yaptı sigortayla. sizin varmı destek38 sigıortanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…