ameliyatlar 1 ay sonra geçerli.onun dışında muaynelerin hepsi aynı gün başlıyor.sadece 12tl sgk parası vereceğiz.doğumda da hiç bir fark ücreti yok dediler.hatta hastaneyi aradım bunun için.doğumda para ödemiyorsunuz dedi.epidurali sormadım.bu kadarı bile yeter bana valla :) 1500 nerde 365 nerde.Allah razısı olsun senden ve sana bu haberi verenden.eşim çalıştığı için sigorta ettiren eşim oldu.sigorta edilende ben oldum.
Martta doğum yapacak biri vardı umarım o da görür bu yazıları...
Acıbadem Sigorta | Merhaba
Merhaba arkadaşlar bende 30 haftalık hamileyim doğuma 1,5 ayım kaldı doğum yapmak için hastane araştırırken forumda bu bilgileri duydum ve çok şaşırdım ben acıbademi doğum ücretleri hakkında arayınca sadece 1500 tl dediler ama sigortadan hiç bahsetmediler benim ve eşimin sigortası yok ben şimdi doğum için sigortamı başlatıcaktım doğumdan bir ay önce olsun diye yani şimdi sgk ya para ödemeden direk buraya 350,00 tl sigorta parası yatırıyor ve bir yıl boyunca sigortalımı oluyoruzzz yoksa SGK sı olan bu sigortayı yaptırıp doğum parası vermiyomu yardımcı olursanız sevinirim sigorta yaptıranlar bilgi verebilirmi ...
evet canım bende dün duydum bana söleyen eczacı arkadaşlarda karar verip yaptırmak istemişler ama 1 martta bitti demişler üzüldüm senin adına
merhaba arkadaşlar bende acıbademe gidiyorum çokta memnunum ama doğum ücretini şimdi burda okudum gerçekten çok pahalı sigortadan hiç haberimiz olmadı keşke yeniden yapsalar talep fazlaysa yapmalılar bence..acıbademden başka nere var ki ya?
Canım tekdende renkli ultrasona girdim yok böyle birşey diyorum:) kızımı net bir şekilde kanlı,canlı gördüm resmen :)) 12+15muayne parası o kadarcık.normal ultrason gibi aslında.dedimki resim verebilirmiisniz hemen renkliye geçti adam.eşim videoya bile çekti.gerçi biz her muayneyi çekiyoruz :) kesinlikle tavsiye ederim.ben facete 2012 mayıs anneleri grubunun yöneticisiyim.
K.k'dan geçmiştik topluca :)) 85 kişiyiz.gelirim dersen davet göndereyim sana.
acıbademin sigortasını yaptırıp doğum yapan var mı hiç etrafınızda bildiğiniz bi problem olur mu diye çok merak ediyorum altından birşey çıkar mı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?