evet var kendisini tanımasamda arkadaşımdan bilgi aldım karşıkadıgını arkadaşımın arkadaşı yaptı sigortayla. sizin varmı destek38 sigıortanız
evet son haftasında şansıma bitmeden yaptırdım yaptırırken bayan doğum yapan çok çok dedi ama yine de pazarlamacı olunca güvenemedim
ben hastaneyede sordum genelde gebeler yaptırıyor demişti bana. hayırlı olsun sigortan ozman doktorun kimdi
mesut bey doktorum bana da sigorta için bilgi almak istediğimde direk hamile misiniz dediler siz hangi doktora gidiyorsunuz
4 nisan'a aldım az önce :)
benim doktorumda mesut bey hümadan geçtim mesut beye çokta memnunum kaç haftalık hamilesin cnm
4 nisanda tam 32 haftalık oluyorum.gittiğimde direk nts bağlıycak o zaman.gün yaklaştıkça iyice heycanlanmaya başladım ben :)))canım 32 haftada nstye baglamaya başşlıyor doktor ben 32 haftamda başlıyacam ondan sonrada herhafta geleceksin dedi geçikme istersen
31 haftalık hamileyim baştan beri mesut beye gidiyorum çok yoğun ama ne yazık ki bende hiç istediğim tarihe yer bulamıyorum. hümada kime gittin bende önlem amaçlı başka bi doktora da görünsem mi diyorum hüma da cahit beye fln o da çok yoğun gerçi randevu vermiyolar da senin kaçıncı haftan
4 nisanda tam 32 haftalık oluyorum.gittiğimde direk nts bağlıycak o zaman.gün yaklaştıkça iyice heycanlanmaya başladım ben :)))
kayseride bebek alışverişlerinizi nereden yapıyorsunuz
cnm ben farklı yerlerden aldım genellikle formdaki bebek magazalrndn civilden banyo vs ve konyadan aldım bide kayseri parkın karşısındaki dükkanlardan kayserili deilmisin
kayserili değilim bizde hep forum kayseri parktan fln baktık da acaba düvenönü taraflarında uygun bebek mağazaları varmıdır dedim. hem spor hem şık bi loğusa geceliği bakayım dedim bulamadım ne nerededir bilmeyince
dün kuzenimin eşi doğum yaptı
hastaneye gittim muhteşemdi ya ilgi alaka hele bebek ayyy süperdi
benim bir kızım var 28 aylık 2.yi yaparsam bende acıbadem düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?