Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar franbuaz gelmek istemiyor
diğer kızlardan da ses yok
galiba yine biz şubat anneleri görüşecez
prensesim de katılsın topiğe o nerde?
kızlar franbuaz gelmek istemiyor
diğer kızlardan da ses yok
galiba yine biz şubat anneleri görüşecez
prensesim de katılsın topiğe o nerde?
kızlar merhaba, melisi uyuttum geldim.. ben gündüzleri gerçekten pek vakit bulamıyorum evde koşturmaktan........
bende sizlerle tanışmayı çok istiyorum. hatta benim bir fikrim var. eğer hülya cmrtesi sabahları çalışmıyorsa cmrtesi sabah kahvaltılarında buluşabiliriz. bu da bize özgü bir buluşma olur :)) hem kahvaltı hazırlamak o kadar yormaz da hem de yine birer çeşit yaparız.
Gelmeyi çok istiyorum canım.. Ama ben kızımla daha hiç bi yere çıkamadım.. Çünkü sürekli kusuyo ve ağlıyo..Hem de ağız dolusu kusuyo..Dışarıya çıkmak benim için o kadar problem ki..Akşama kadar kendi üstümden, bebeğin üstünden kusmuk temizliyorum.. 5dk emiyo, saatlerce kusuyo.. İnanın abartmıyorum.. Sırf bu yüzden psikolojim bozuldu..Başka sorunlar da eklenince psikiyatriste gittim. Doğum sonrası depresyon teşhisi koydu... Bebek dışında bişeylerle meşgul ol dedi.. Bu oturmalara gelebilmek benim için de çok iyi olurdu, rahatlardım ama bu bebekle çok zor...
(((
Gelmeyi çok istiyorum canım.. Ama ben kızımla daha hiç bi yere çıkamadım.. Çünkü sürekli kusuyo ve ağlıyo..Hem de ağız dolusu kusuyo..Dışarıya çıkmak benim için o kadar problem ki..Akşama kadar kendi üstümden, bebeğin üstünden kusmuk temizliyorum.. 5dk emiyo, saatlerce kusuyo.. İnanın abartmıyorum.. Sırf bu yüzden psikolojim bozuldu..Başka sorunlar da eklenince psikiyatriste gittim. Doğum sonrası depresyon teşhisi koydu... Bebek dışında bişeylerle meşgul ol dedi.. Bu oturmalara gelebilmek benim için de çok iyi olurdu, rahatlardım ama bu bebekle çok zor...
(((
hülya c.tesileri öğleye kadar çalışıyo bildiğim kadarıyla
valla bana akşam hariç her şey uyar
bizde seni tanımayı çok isteriz