Gelinbaşı ve Gelin Tacı Kayseri de tesettür gelin başı

Gossipgossip

Guru
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2013
173
29
323
merhaba kızlar agustosun sonunda düğünüm var ama hala kayseride türban tasarımı yapan kuaför bulamadım gelinliğim pelerinli olacağı için her kuaför yapamıyor bu yüzden çok titiz davranıyorum yardımlarınızı bekliyorum.

ben de aynı konudan muzdaribim bir türlü kuaför ayarlayamadım:( tesettürlü bir arkadaşım kayseripark yakınlarında Esmeray diye bir kuaförde yaptırmıştı hoşuma gitti aslında ama benim model daha farklı olacak istediğim yapabilir mi tereddüt içindeyim

kayserinin 1 numaralı kuaförü Sude Saç ve Türban tasarımı dır. Kesinlikle memnun kalacağınız lüks ve kaliteli bir mekan. Saç boyamı yaptırdığım güvenilir bir mekan. Ayrıca gelin başı provasında kaliteyi anlıyorsunuz zaten. gelin başı,tesettür gelin başı ve porselen makyajı nda kullanılan kalite malzemeler ve verilen profosyenel hizmet ile şu anda en kaliteli mekan sudekuafördür.Her yerde de reklamları var...Facebook taki sayfasındaki yaptığı gelin saçları paylaşımları da zaten 1 numara olduğunu gösteriyor.Ben gelin başı mı burda yaptırdım.Herkese gönül rahatlığı ile öneririm.

ben de tesettürlüyüm düğünüm için iyi bir kuaför arıyorum sude fiyat olarak nasıl peki bilgi verebilir misiniz?

Back
X