- 23 Şubat 2019
- 79
- 22
- 8
- Konu Sahibi Kardelenin evi
Kayseri memorial semih zeki uludağ hakkinda bilgisi olan tedavi olan tüp bebek yaptıran varsa paylaşırmisiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım merhaba Kayseri'de mi yaşıyorsun
O Dr u duymadım ama bı Dr tavsiye etmeye geldim
Acıbadem Hastanesi'nde Mustafa taş ı öneririm sana kesinlikle
İlk tüp bebek denemem i Zeki Yılmaz yapmıştı negatif
2. Denemenizi Mustafa taş yaptı çok şükür pozitif çok iyi bir Dr kesinlikle
Elinden geleni yapmaya çalışıyor
Mustafa taş var bide benim tüp bebeği o yaptıAcıbadem’de tüp bebek ile ilgilenen 2 doktor var. Çağlar bey ve Özge hanım.
Mustafa taş var bide benim tüp bebeği o yaptı
Sizin tercihiniz
Benim ki dondurulmuş embriyo idi başka Dr ile acıbadem de oldu işlemlerim 10. Ayda toplanmıştı yumurtalarim sonra Mustafa taş a gitmeye karar verdik zaten tek dondurulmuş embriyomuz vardı transferim de 3. ayın 28 inde yapıldı.Siz ne zaman tedavi gördünüz?
Ne kadar ödedinizBenim ki dondurulmuş embriyo idi başka Dr ile acıbadem de oldu işlemlerim 10. Ayda toplanmıştı yumurtalarim sonra Mustafa taş a gitmeye karar verdik zaten tek dondurulmuş embriyomuz vardı transferim de 3. ayın 28 inde yapıldı.
Bu Dr da sadece transfer için 1500 TL ödedikNe kadar ödediniz
Baya tutmus sizinBu Dr da sadece transfer için 1500 TL ödedik
İlk transfer fiyat ise =4500 acibademe,3500 Dr a (bu başka Dr du ) 1900 transfer icin(ilk transferim )+2000 histeroskopi ameliyatı oldum bide ilaçlarda 2000 falan tuttu nerdeyse, yani iki transferin bize maliyeti 15 bini buldu rahat
İlk gittiğim Dr Zeki Yılmaz di baya paraci bı Dr du ikinci transfer için bizden 3500 fiyat istedi bizde değiştirdik tek yapacağı hazır embriyoyu alıp yerleştirmek ve umutlarla oynamakBaya tutmus sizin
Bu Dr da sadece transfer için 1500 TL ödedik
İlk transfer fiyat ise =4500 acibademe,3500 Dr a (bu başka Dr du ) 1900 transfer icin(ilk transferim )+2000 histeroskopi ameliyatı oldum bide ilaçlarda 2000 falan tuttu nerdeyse, yani iki transferin bize maliyeti 15 bini buldu rahat
Baştan başlayınca nerdeyse herkesin ki aynı oluyordur bence histeroskopiyi herkes olmuyor sonuçta 2000 TL onu ciksan bide 1500 de 2. Transferi çıksam sadece tüp bebek için 11 yada 12bin oluyor işte zaten çoğunlukta bu civarlarda gibiBiz 13 bin lira ödedik. İlaçlar ve histeroskopi ameliyatı dahil. Bizimki pahalı gibi geldi bana. En baştan başladık diye mi?![]()
Baştan başlayınca nerdeyse herkesin ki aynı oluyordur bence histeroskopiyi herkes olmuyor sonuçta 2000 TL onu ciksan bide 1500 de 2. Transferi çıksam sadece tüp bebek için 11 yada 12bin oluyor işte zaten çoğunlukta bu civarlarda gibi
Ama dondurulmuş embriyo olursa sadece transfer ücreti ödeniyor
Raporlu 5500 dediler simdi aradim acibademiBaştan başlayınca nerdeyse herkesin ki aynı oluyordur bence histeroskopiyi herkes olmuyor sonuçta 2000 TL onu ciksan bide 1500 de 2. Transferi çıksam sadece tüp bebek için 11 yada 12bin oluyor işte zaten çoğunlukta bu civarlarda gibi
Ama dondurulmuş embriyo olursa sadece transfer ücreti ödeniyor
Benim ki raporsuz fiyatiRaporlu 5500 dediler simdi aradim acibademi
Gittin mi canım Semih beye?yaptırdın mi tüp bebek?
Kesinlikle tavsiye etmiyorum Semih zeki Uludağ'ı!
Bana 3 aşılama yaptı hep negatif, iki tanıdığıma tüp bebek yaptı onların ki de negatif,hemde bu tanıdıklarım dan birine 3 defa tüp bebek yaptı hiç başarılı olamadı malesef,tercihini başka doktordan yana kullanmanı tavsiye ederim.
Bende bugün acıbadem Özge hanımla görüşmeye gidicem, ilk muayene mi olucam nasipse bakalım hayirli sonuçlanır inşallahkendisi bize Raporlu 5.500 fiyat verdi
Allah razı olsun amin inşallah,aynen bize de gayet uygun geldi dilerim emeklerimiz boşa çıkmazİnşallah güzel sonuçlar alırsınız. Fiyat da gayet uygun bence.